Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będę piękna jak schudnę:)

Od dziś zaczynam, by na święta być szczuplejsza.:) KTO ZE MNĄ?

Polecane posty

u mnie widać już pierwsze efekty:) no i w sukience ładniej wyglądam:)

chyba zostałam sama... Zjadłam dziś suchy chleb pieczony i troszkę zupy:)

Gość mimowolka
Tak was trochę poczytałam i jestem w małym szoku że jedząc tyle można schudnąć widocznie niektórzy mają dobrze. Ja np nie jem praktycznie chleba i przy moim wzrosbie 177 nie ważę mało:( tylko pozazdrościć. Dzisiaj zjadłam 3 jajka na twardo i surówkę z marchewki i jabłka. 0 cukru itp i piję zieloną i czerwona herbatę i ćw.. Jak narazie przez nie całe 3 msc schudłam 15 kg.

Jestem jestem tylko ostatnio miałam strasznie mało czasu :D u mnie też widać pierwsze efekty, wszystkie bluzki są za szerokie co pięknie ukrywa mój brzuch :D jestem zadowolona i pełna chęci do dalszej walki :D wczoraj co prawda trochę alkoholu wypiłam ale nie zjadłam znowu też tak dużo więc myślę że w boki mi nie pójdzie :D

hej dziewczyny:) wczoraj nie pisałam, bo miałam problemy z netem... U mnie coraz lepiej kolacji nie jem w ogóle i żyje:) gorzej z ćwiczeniami ale się ruszam:) a jak Wam idzie?

cześć dziewczyny, wracam do was. choć do końca zdrowa jeszcze nie jestem. Kupiłam baterie do wagi elektronicznej i okazało się ze moja waga na której ważyłam się jak zaczynałam dietę troszkę oszukuję i wcale nie ważyłam 56 kilo (jak nadal pokazuje), tylko 57,5. Ale nie narzekam. I tak widzę po sobie różnice :D Już nie pamiętam kiedy ostatnio widać mi było żeberka :) No i dorobiłam dziurkę do paska. dziś zjadłam dwa tosty z jajkiem, kisiel, jabłko,dwa ziemniaczki w mundurkach i bułkę grahamkę z pomidorkiem.

Witamy spowrotem :D ja dziś zjadłam jabłko, trochę ryżu z mięsem, krupnik i krewetki. Też widzę po sobie różnicę, narazie na wagę nie wchodzę, ale ile by nie było, efekty wizualne są dla mnie wiele ważniejsze :D

:) u mnie dziewczyny jest coraz lepiej:) efekty są widoczne, inni też już je zauważyli więc myślę, że do świat będzie cel osiągnięty

Gość Zdeterminowana27
Hej Dziewczyny:) Dolaczam sie i ja bo tez mam do zrzucenia co nie co ,... czyli w pyblizeniu jakies 8 kilo , chcialabym wyrobic sie do sylwestra ale nie wiem czy az takie cuda się zdarzają:p Niewątpliwie zalezy mi jednka na wypracoaniu pieknej sylwetki na dłzuzej więc jesli przed 2012 nie dam rady .. to bede probowac dalej :p i mam wielką nadzieje ze dzieki Waszemu wsparciu bedzie mi razniej :) Pozdrowionka Zdeterminowana :p

No i czekajac na moje pycha mięsko z pierkarnika postanowiłam , że zmierzę się dla przyzwoitości a dane pozostawiam Wam GWiazdy w stopce :P No i coż... mykam po mału w kierunku łazienki bo tak z kolei czeka na mnie pranie a potem spac , żeby jutro ludzi nie straszyc:)

coś widzę że ten temat zamarł - chyba kiepsko idzie odchudzanie! ja ograniczam słodycze - wczoraj przed snem chciałam zjeść kawałek ptasiego mleczka ale powiedziałam sobie NIE!!! dzisiaj na śniadanko zjadłam bułkę z szynką i serem żółtym - może to nie jest rewelacyjne śniadanie dla mnie ale cóż :P na drugie śniadanko w pracy też zjem taką bułkę + danone (ale ziarno) na obiad hmmm - zależy co ugotuję :P a wam jak idzie?

hm ja schudlam prawie trzy kilo! I nawet nie tęsknię za słodyczami:) a brzuszek już jest coraz twardszy nie taki ochydnie tłusty:)

Hej! Mozna sie dolaczyc? Odchudzanko zaczelam 4 tygodnie temu. Cel i waga w stopce. Jak na razie trzymam sie nie najgorzej, waga powoli spada:) oby tak dalej...

Gość kad
mnie tutaj dlugo nie bylo ale znowu zaczynam reaktywacje diety ! bylam dzisiaj w galerii i mierzylam ciuchy i sie zalamalam.. wszystkie przepiekne sukienki sylwestrowe na mnie leza okropnie.. swetry tez - za duzy brzuch :/// stwierdzilam ze teraz na bank sie biore za siebie ( nie mam wagi, nie wiedzialam ze tak przytylam az do dzisiaj kiedy mierzylam i w S to juz zadna sie nie miescilam a na wakacjach kupowalam tylko ten rozmiar :( ) tak wiec do sylwestra dieta :) dzisiaj zjadlam jajecznice z 2 jajek, troche dzemu podjadlam :/ bakusia (serek homogenizowany) i teraz zjadlam ogorki kiszone (kilka sztuk) do tego wypilam przez caly dzien 2 kawy A Wam dziewczyny widze ze swietnie idize - gratuluje :)

ja zaliczyłam kolejny weekendowy upadek co schudnę w tygodniu w weekend nadrabiam :( Musze się wziąć porządnie za siebie.

Ja chyba z tego strachu przed nabraniem kg nie mam załamań w weekend, wiadomo że jest ciężej niż na tygodniu ale daję radę. Dziś weszłam na wagę i... zobaczyłam 5 kg mniej po 2 tygodniach :) jest pięknie!

Gość kad
kapcie_na_droge supeeeeerrrr !!gratulacje :) ja dzisiaj zjadlam (chyba za duzo) : * jajko na twardo * 2 pomarancze * jablko * jogurt bakus *jogurt (350g) jakis tam z bakomy bez cukru i slodzikow ale mial chyba z 300 kcal :/ ale potem cwiczylam pol godziny :)

Gość kad
kapcie_na_droge supeeeeerrrr !!gratulacje :) ja dzisiaj zjadlam (chyba za duzo) : * jajko na twardo * 2 pomarancze * jablko * jogurt bakus *jogurt (350g) jakis tam z bakomy bez cukru i slodzikow ale mial chyba z 300 kcal :/ ale potem cwiczylam pol godziny :)

Gość kad

Gość kad

Gość kad

heh u mnie trochę gorzej z dietą... Ale nie jest źle... Cieszę się, że wam się udaje:)

Gość kad
ojej przepraszam ze tak zaspamowalam, po prostu mam wolny internet w akademiku i nie chcialo mi wyslac i klikalam pare razy :D.. co jest z tym topikiem?? nikt nic nie pisze :( jak tam dziewczyny dzisiaj? ja normalnie mysle tylko o jedzeniu.. choc czuje sie juz jakby lzejsza bo od 3 dni jem tylko prawie owoce to i tak juz sobie mysle o normalnym jedzeniu :(( dzisiaj zjadlam: * 2 serki homogenizowane bakus ( male) * mala pomarancze * grejpfruta (tylko ze on jakos dziwnie slodki byl) * kapuste pekinska z ketchupem ( wiem dziwne polaczenie ale mnie tak ciagnelo do czegos slodkiego a tylko to mialam ) * kawa z mlekiem i cukrem chyba tylko tyle zjadlam mam nadzieje ze na dzisiaj to koniec.. jeszcze ide na aerobik na 1.5 godziny ;)

no właśnie coś się za bardzo nie udzielacie na topiku ostatnio. Kad a nie lepiej normalna dieta z wszystkimi produktami? sama mówisz że ciągle myślisz o jedzieniu, wcale się nie dziwię jeśli nie pozwalasz sobie na nic innego niż owoce i warzywa, trochę luzu dziewczyny! I rób cokolwiek żeby nie myśleć o jedzeniu, bo tak długo nie wytrzymasz, w końcu chęć jedzenia słodyczy i wszelkich niezdrowych rzeczy zwycięży... Powodzenia :)

Gość kad
ale ja nawet nie czuje sie glodna a wrecz przeciwnie - pelna i czuje ze za duzo jem... a na normalnej diecie tez bym myslala o czekoladzie bo to w kazdej diecie jest zabronione ! :) ja jestem po treningu.. zjadlam jeszcze 3 kiwi

heh fakt temat trochę zamarł ale wiadomo obowiązki:) u mnie jest świetnie, sukienka cudnie leży :) ale myślę czy dodatkowo przez 10dni nie być na gotowanym ryżu i owocach oraz wdzię, by oczyścić trochę organiz :) a jak wam idzie?