Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmm juz sama nie wiem

co gorsze-brak cycków czy tyłka??

Polecane posty

j.w czy gorsze jes nieposiadanie biustu czy nieposiadanie tyłka (tzw.płaskodupie)????? pytam, bo cycki mam,że hoho a dupy ani śladu:(

to moze sobie wycwicz dupe? to w koncu najwiekszy miesien jest, moze nie bedzie wielka ale przynajmniej nie bedzie plaska

Nie tylko Twoje;) Dla mnie piersi też mają mniejsze znaczeni

no właśnie tego sie obawiałam:( ja tez zamiast dużego biustu wolałabym brazylijskie pośladki, ale mi to by chyba tylko implanty pomogły....ehhh...

Myślę, że liczy sie kształt a nie wielkość, tak piersi jak i tyłka

tez zauwazylam ze faceci barziej sie na tylki patrza....dziwne :P Zawsze sa wojny o cycki a ja widuje facetow ktorzy sie niby na laske nie patrza a jak przejdzie to obczajaja wrednie tylek

Gość Obersturmbannfhrer
Dupa ważniejsza jak cycki.

brazylijskie poslady mozesz sama wycwiczyc, na implantach to ja bym sie bala usiasc :D

hmmmmmm juz sama nie wiem no właśnie tego sie obawiałam ja tez zamiast dużego biustu wolałabym brazylijskie pośladki, ale mi to by chyba tylko implanty pomogły....ehhh... Nie przesadzaj ;) nie musi być brazylijski zaraz bo co za dużo to też niedobrze, ważne żeby był jędrny i kształtny ;)

tyłek mozna w łatwy sposób ujędrnic i powiekszyc robiąc przysiad ze sztangą na siłowni. ten mięsien sie bardzo szybko rozwija i pupa się wtedy ładnie zaokrągla

Abuyin ibn Djadir ibn Omar Nie przesadzaj nie musi być brazylijski zaraz bo co za dużo to też niedobrze, ważne żeby był jędrny i kształtny Abuyin ibn Djadir ibn Omar Znowu mnie wyprzedził :D

rozum mam:) no i jeszcze podobno zajebiste nogi, ale ten tyłek..a właściwie jego brak... no i prawie bioder nie mam:( wiem,że aerobik może by trochę pomógł, nawet chodziłam kiedyś i wierzcie mi,że instruktorka,która go prowdziła (a robiła to juz kilka ładnych lat), też miała płaski tyłek... więc juz sama nie wiem... z tymi implantami to zartowałam:) po operacju usuwania wyrostka, podziwiam wszystkich, którzy sie dobrowolnie operują dla poprawy wyglądu:)

aaaaaa, no i w miare jędrna i kształtna ta moja dupa i celulitu nie mam, chociaż juz trzydzieche przekroczyłam, więc moze nie jest tak źle?

Abuyin ibn Djadir ibn Omar hmmmmmm juz sama nie wiem Ej to jak ze wszystkim jest ok, to nie szukaj dziury w całym Ale widzę że tobie chyba faceta brakuje który będzie Ci ten tyłek komplementował i czasami tarmosił eeee no facet jest:) komplementuje i tarmosi:D ale paradoksalnie to z nas dwojga on ma dupcie jak marzenie:D

Gość MarcinOpole
Ja jestem z tych facetów co większą uwagę zwracają na pupcię dziewczyny i jak widzę taką dziewczynę której praktycznie nie widać pupy to takie u mnie szans nie mają

Gość BOTUSKOCENZURAJEST
BRAK MÓZGU

gorszy jest brak tyłka :D Dobry stanik i nikt braku cycków nie zauważy. Z tyłkiem jest gorzej :D

a no widzisz Marcin- u mnie nie mają szans tacy, co nie maja nic mądrego do powiedzenia:)

Abuyin ibn Djadir ibn Omar hmmmmmm juz sama nie wiem To w czym problem skoro jest facet który "ją" komplementuje i lubi tarmosić. Przecież każdemu nie musisz się podobać jasne,ze nie muszę:) ale jako kobieta musze troche ponarzekać:) a poza tym chciałam poznac opinie pań i panów:)

Gość zdecydowaniee
tylka tyłka tyłka

Gość johnyyyy
zdecydowanie brak piersi:P

Ja marze o tym, żeby się pozbyć tyłka i być fajna i płaska z tyłu. Ale gdybym miała jeszcze mniejszy biust niż teraz to bym się załamała całkowicie. Więc dla mnie gorsze byłoby życie bez biustu.