Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemat sobotni

Listy do M czy Wyjazd Integracyjny

Polecane posty

Gość dylemat sobotni

który film lepszy? proszę o opinie kto był i ogladał a może jakis inny jest jest lepszy i ciekawszy

Gość jiojoij
druga pozycja to totalna porazka,

Gość słoma w bucie.
polecam sluzace w przeciwienstwie do polskich "arcydziel" ogladajac go twoja twarz nie bedzie wyrazala zazenowania i niesmaku :D

Słyszałam, że jeden i drugi fajny, ale od osób które były albo na tym albo na tym, więc nie mam porównania. Osobiście poszłabym na pierwszy, ten drugi kojarzy mi się z "to nie tak jak myślisz, kotku" który był dla mnie zyebany i na siłę próbowali zrobić śmieszny film

Gość dylemat sobotni
wybieram się w sobote do kina z chłopakiem i znajomymi i sa podzielone opinie, jedni chca iśc na wyjazd integracyjny my na listy do m ale moze faktycznie cos trzeciego wybierzemy jeśli jest warte obejrzenia czy coś jeszcze polecacie

Gość odradzam film
Wyjazd integracyjny - oglądałam, szkoda kasy...

Gość dylemat sobotni
aż taka klapa? a tak reklamuja

Też idę teraz w weekend i chyba wybiorę "listy do M" albo "jeden dzień" Jeszcze z polskich filmów możesz wybrać "baby są jakieś inne", leci od miesiąca więc już dużo osób pewnie było i zdadzą Ci relację czy warto

Wyjazd możesz sobie odpuścić, bo to kolejny polski syf. Listy do M. oglądałem w poniedziałek i śmiało możesz iść. Ciepła, miła komedia. Nie będziesz żałować.

Gość byłam na obu
oba są fajne, zależy co lubisz, wyjazd to taka koemdyjka do pośmiania, Listy do M do przeżywania, i posmiania też. Natomiast kompletnie odradzam baby są jakies inne kompletne dno i nuda