Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Foxy_Lady

Chciałabym mężczyzny...

Polecane posty

***Dekadencki Wojownik*** cafe paciorek dobra rzecz...a ty sie starzej tu i nudz z nudziarzami w tym pierdolniku ....bo do pomyslow dobrych to ci daleko

jestem kobieta.....nigdy nie bylam facetem dobrej zabawy ...moi nudziarze

noz qrwa....ciulu...jestem kobieta!!!!..cipy w monitor nie wsadze:O

Gość "fev"
21:18 [zgłoś do usunięcia] fev dzieci na fiuta czy c*pke rozpatruja w takim samym kontexcie jak noga reka czy oko....poznaja nowa czesc ciala i...zamykaja temat... pamietam jak moj syn (4l.) we wannie przez caly miesiac bawil sie OB...az pewnego dnia zapytal co to jest i powiedzialam prawde....potem zapytal czy boli jak to sie tam wklada....odpowiedzialam ze nie ....i nigdy wiej nie wrocil do tego tematu.....zaspokoil ciekawosc i tyle.

"fev" dzieki za pomoc ale jak widac nie pomoglo:O dobranoc

**Dekadencki Wojownik*** cafe nie mam innych nickow...pisze pod wlasnym...

Gość juken, pragnąłbym Ci
Kolejny debil pokroju ducha ?

**Dekadencki Wojownik*** cafe nie ma pojecia kim jestes ale to chyba nie jest problem dla ciebie

Gość przecież wojownik to kolejny
nick ducha debilu :o

A to przepraszam, rozumiem, że ma czas, bo mu stara już nie popuszcza szpary :D

Najlepiej z niczym, bo się strujesz i zwymiotujesz :). niech se gęga, tyle przynajmniej jego ;)

To od 12 tygodni jest na pierwszym miejscu listy przebojów Trójki więc znamy :)

Gość Takie wymiociny serwujesz
Gotye- Lyrics- Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) :D:D:D

Gość fev--szczur okrętowy
wypiertolił zamiast na dupsku siedzieć:D Patriotka psia ją mać:D

foxy, wiesz, mam wrażenie, że Cię znam... jakoś tak mi przyszło do głowy jak czytam co piszesz, jeśli to Ty to mhhh fajna laska Ciebie :D

Gotye- Lyrics- Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) Od czasu do czasu myślę o tym gdy byliśmy razem Jak gdy powiedziałaś że jesteś tak szczęśliwa ,że mogłabyś umrzeć Wmówiłem sobie, że jesteś tą właściwą Ale czułem się tak samotny w twym towarzystwie Ale to była miłość i to był ból, które wciąż pamiętam Można się uzależnić od pewnego rodzaju smutku Jak pogodzenie się z końcem zawsze końcem Więc gdy stwierdziliśmy że to nie ma sensu Powiedziałaś że wciąż będziemy przyjaciółmi Ale przyznam że byłem zadowolony, że to skończone Ale nie musiałaś mnie odcinać Twierdzić że to się nie wydarzyło I, że miedzy nami nic nie było I nawet nie potrzebuję twojej miłości Ale ty traktujesz mnie jak obcego I to jest takie brutalne Nie musiałaś się zniżać do tego poziomu aby twoi przyjaciele musieli odbierać za ciebie twoje płyty a potem zmieniać swój numer Jednak myślę ,że tego nie potrzebuję, Teraz jesteś po prostu kimś kogo kiedyś znałem Czasem myślę o chwilach kiedy wystawiałeś mnie do wiatru i sprawiałeś że wierzyłam, że to ja zawsze robię coś źle Nie chcę tak żyć Wczytując się w każde twoje słowo Powiedziałeś że możesz odpuścić I nie złapałabym cię na tym że masz obsesję na punkcie kogoś kogo kiedyś znałeś.... Ale nie musiałaś mnie odcinać Twierdzić, że to się nie wydarzyło i że między nami nic nie było I nawet nie potrzebuje twojej miłości Ale ty traktujesz mnie jak obcego I to jest takie brutalne Nie musiałaś się zniżać do tego poziomu aby twoi przyjaciele musieli odbierać za ciebie twoje płyty a potem zmieniać numer Jednak myślę, że tego nie potrzebuję Teraz jesteś po prostu kimś kogo kiedyś znałem Kimś kogo kiedyś znałem kiedyś znałem Kimś kogo kiedyś znałem kiedyś znałem kimś......

Gość eksperymentator
fev, nie można było tak od razu? Pozwól się lubić :)