Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tryczuniiia

Czy wierzyć wróżce ?

Polecane posty

Witam ! Nazywam się Klaudia, chciałabym się was poradzć. Moja mama niedawno karzystała z usług wróżki. Wszyscko o czym opowiadała mi mama było okej , z wyjątkiem jednej wiadomości. A mianowicie ta Pani powiedziała jej , że corka planuje wyjazd za granicę i absolutnie nie ma się zgadzać , ponieważ to będzie ciężka , krzyżowa droga. Wszystko się zgadza, planuję w grudniu wyjazd i boję się , że ta przepowiednia może się spełnić. Jak myślicie czy mam odwołać wylot ? Pytałam wielu znajomych niektórzy odradzają ale są też tacy , którzy w to nie wierzą i mówią abym leciała. A co wy sądzicie na ten temat ? Z góry bardzo serdecznie dziękuję : )

Gość duperelelelelelel
odwołac.

Gość gffhtyj
wyjedz ale przygotuj sobie scenariusz na wypadek, gdyby ci sie nie udalo. wlasciwie to zawsze trzeba taki miec. no chyba, ze trafisz do jakiegos burdelu to bedzie ci ciezko uciec z niego... nie mozna podporzadkowywac swojego zycia wrozbom.

Gość duperelelelelelel
jak dobra wrozka to i chorobe wypadek przewidzi i mozna sie ustrzec. moja znajoma tak miała. I dobrze zrobiła. I wszystko ok

Gość tamara8809
a moze Twoja mama Ci tak powiedziala bo nie chce zebys tam jechala,matki maja rozne sposoby...A wrozka moze nic takiego nie mowila.Twoja mama byla by do tego zdolna?

Gość opisz sytuacje
do jakiego kraju jedziesz? do kogo? do kogos poznanego przez neta? Ja bym nie ryzykowala, lepiej dmuchac na zimne!!!

Gość Piękna i przebiegła-,
ojej, to nie jedź!!! Proszę Cię nie jedź, bo źle skończysz, karty służą właśnie po to, by ostrzec ludzi, a kto je lekceważy, źle kończy... Nie jedż proszę!!!!

Gość tryczniiia
tamara8809 - Wydaję mi się , że mama raczej nie powiedziałaby mi tak ponieważ , mówi że wybór należy do mnie ; ) opisz sytuacje - Jadę do rodziny więc nie jest to niebezpieczne, Holandia ; ) Dziękuję wam bardzo , jesteście kochani. Teraz mam naprawdę niezły mętlik w głowie.