Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Master WW

Zdecydowanie najladniejsza z zyjących europejek

Polecane posty

Gość Master WW
Nie kazdy ma gust, ze woli glupawe blondynki z wielkim biustem ;-)

Nie trzeba gustować z tzytzatych blondziach, żeby uważać, że ta nie jest najładniejsza... jest ładna, ale nie najładniejsza 🖐️

Gość ptasiek nastroszony
mała blondynka ale Ty "przechodzona" jesteś

Gość Man STyle
Zna kilka jezykow, gra w fajnych filmach i jest bardzo ladna - czego chciec wiecej?

Man STyle Zna kilka jezykow, gra w fajnych filmach i jest bardzo ladna - czego chciec wiecej? Nikt nie zaprzecza, ale czy to wszystko nadaje jej tytuł NAJładniejszej europejki?

Gość Master WW
Nie robi z siebie na sile gwiazdy! Jest ladna i juz

jej, Ty to szczesciarz jestes skoro widziales juz wszystkie europejki bez wyjatku i udalo ci sie wybrac z posrod wszystkich ta najladniejsza no nie wierze

Gość Pollyanny. punkt widzenia.
no fajna, fajna ale na kafe sie nie bedzie podobac, tutaj sie woli Megan Fox i inne tatuazowate

Master WW Nie robi z siebie na sile gwiazdy! Jest ladna i juz No jest, jest nawet całkiem bardzo ładna... ale nie "zdecydowanie najładniejsza" :P

Gość ile ona ma lat????
w ogole mi sie ta laska nie podoba. Jest zadbana, ale zadbana nie rowna sie atrakcyjna. Jak mam sie czepiac szczegolow, to babka ma zeza rozbieznego, ma takie zimne rysy twarzy, ogolnie nie jest pociagajaca a do roli dziewczyny Bonda wybrano ja pewnie dlatego, ze obecnie w swiecie showbiznesu jest moda na rosjanki......

Gość ptasiek nastroszony
na kafeteryjne "piękności" to i p. Dorota Wellman wystARCZY

Gość ile ona ma lat????
a tak naprawde, to na jej "atrakcyjnosc" pracuja tylko jej wlosy. wyobrazcie sobie ja bez nich albo z innymi lub w innym kolorze. Paszczur pospolity. Ale za to trzeba jej przyznac, wlosy ma niezle. Nic poza tym.

Gość Pollyanny. punkt widzenia.
mala blodndynka e tam nie czepiaj sie szczegolow stwierdzilam tylko, ze tlumowi z kafe podobaja sie bardziej te wyzudane, tatuazowate wysublimowana, delikatna uroda z klasa raczej sie nie przyjmie na kafe

ptasiek nastroszony na kafeteryjne "piękności" to i p. Dorota Wellman wystARCZY to zależy kto ocenia, także ptaśku sam wystawiasz sobie ocenę :D co do Olgi jest śliczna, ale nie idealna, takie nie istnieją :P

Pollyanny. punkt widzenia. Ja osobiście lubię takie które nie tylko zrobione wyglądają pięknie, ale i bez makijażu... uwieeeeeelbiam długie włosy ❤️ Ale żadna idealna persona nie przychodzi mi teraz do głowy, żeby pokazać swój typ... kojarzysz "najładniejszą blogerke świata" ? Uważam, że ładne są dziewczyny jej typu. Na co dzień subtelne i dziewczęce, ale żeby potrafiły czasem ostro powalić seksapilem ;)