Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adfgfcvhvjgh

mężczyzna chce być pierwszą miłością kobiety - prawda?

Polecane posty

Gość adfgfcvhvjgh

i czy dziewica jest kimś wyjątkowym dla faceta?

Gość yhyy
a kobieta chce być ostatnią kochanką mężczyzny - to jest jakiś cytat :)

Gość yhyy
a dziewica ? hmm kiedyś może tak.. ale teraz oni się chyba boją związku z dziewicami , bo to tak jakby pierwszy ich raz był tak samo ważny jak ślub :) ze później już z nikim nic :) i przeważnie w oczach i pamięci kobiety ten jest najważniejszy :)-chyba :)

Gość gfrtet
raczej pierwsza partnerka seksualną.

Gość gfrtet
ja chce dziewice na dziewczyne . To oczywiste.

Gość yhyy
ale dlaczego chcesz ?

Gość gfrtet
Bo chciałbym by była moją pierwsza i ostatnio A jak laska ma powiedzmy 3 chłopaków do kolekcji to jest niestabilna emocjonalnie i może uczuciowo . Rownie szybko sie zakocha co odkocha i idzie do innego. Przyklad : Doda . Poza tym nie chciałbym byc jednym z wielu . Jestem egoistą

Gość pytajnikzapytajniczkowy
o ile masz ok 20tki to jeszcze rozumiem; ale jesli jestes mocno np po 30tce i sam masz na koncie jakies zwiazki, w tym kontakty seksualne(nie mowie, ze jakies przypadkowe) to wybacz....

Gość dziewica jest kimś wyjątkowym
dla zakompleksionego ferajera z małym siurem co nie radzi sobie z własnym życiem :classic_cool: jak nieudacznicy z kafe tacy jak looser 🖐️

moim zdaniem nie jest dobrze jak partner (nie wazne czy kobieta czy mezczyzna) nie ma doswiadczenia z nikim innym. kiedys, za rok, dwa albo za 10lat odezwie sie ciekawosc i bedzie sie chcialo sprawdzic jak jest z innym/a. to jest zdanei wielu sexuologow i moje tez

Gość srututu sranie w banie
"to jest zdanei wielu sexuologow i moje tez" - nie ma to jak podeprzeć swoje zdanie zdaniem grupy fachowców. Ja pieprzę takich PROFESJONALISTÓW jak górale przepowiadajacy pogodę. Albo, albo. "kiedys, za rok, dwa albo za 10lat odezwie sie ciekawosc" - ktoś kiedyś trafia. Jak nie za dziesięć to może za 20, 30......... lat?

Gość gfrtet
dziewice sa stabilniejsze - , a niedziewice są niestabilne i lubia przeskakiwac z kwiatka na kwiatek

Gość tak samo tylko odwrotnie
"czy dziewica jest kimś wyjątkowym dla faceta?" "kiedyś może tak.." Dokładnie tak, tzn na odwrót. Kiedyś była to rzecz często spotykana. Dzisiaj wyjątkowo rzadko.

Gość gfrtet
Nie mam gwarancji ze dziewica bedzie stała w uczuciach . Roznie moze byc Ale mam gwarancje , ze niedziewica bedzie niestała - niedziewice mysla tylko o seksie a nie o miłosci A ja szukam takiej laski dla ktorej najwazniejsza jest miłosc

mężczyzna chce być pierwszą miłością kobiety - prawda?" gówno prawda :D

prawie alkoholik, "to pozniej cie zdradzi, bo bedzie chciala sprobowac jak to jest z innym." W myśl zasady, że lepiej wziąć sobie od razu alkoholika, który już popróbował wszystkiego. I nie chleje z ciekawości, a tylko dlatego, że taka jest natura alkoholizmu (tak jak i kurestwa).

Gość Ja też coś napiszę...
Byłam dziewicą i mąż jest jedynym facetem w moim życiu. I nigdy nie miałam najmniejszej ochoty, by sprawdzić, jak by było z innym...:O Bo z mężem jest mi dobrze :)

Gość Ja też coś napiszę
po prostu nie lubię seksu, mąż zrobi te rzeczy ze mną raz w miesiącu, w 3 minuty pod kołdrą i mam spokój. Inny mężczyzna to by chciał żebym do buzi brała i inne zboczenia, to nie dla mnie, ja się szanuję i mąż mnie szanuje.

Zapomniałeś o kropkach podszywie :-) Ale masz rację, nie biorę do buzi i mąż wcale tego nie chce ode mnie. Nie wszystkie kobiety muszą naśladować prostytutki.

"nigdy nie miałam najmniejszej ochoty, by sprawdzić, jak by było z innym..." - bo masz na tyle rozumu, że wiesz. Bez sprawdzania. Są na świecie świetnie gotujący faceci. Tego nie trzeba sprawdzać osobiście aby wiedzieć. Ty masz SWÓJ CAŁOKSZTAŁT i wiesz, że nie zastąpi go wiele nawet może niemalych ale jednak KSZTAŁTKÓW. Tylko MAŁYM CIPULEŃKOM wydaje się, że najważniejszym sposobem ich samodowartościowania jest chwalenie się kolejnymi WIELKIMI DYSZLAMI. Im MNIEJSZA CIPCIA tym glośniej będzie ubliżała NORMALNYM ludziom.

Dokładnie tak :-) Wiem, że seks mnie nie pociąga i ż żadnym nie będzie mnie pociągał. Dla męża sie poświęcę, bo go kocham :-)

Gość odwrotnie czyli tak samo
dzieciaku, sperma zalewa ci mózg zwal konia nie jesteś śmieszny tylko żałosny

Gość wiem co cię nie pociąga
"Wiem, że seks mnie nie pociąga " - nie pociągają cię podręczniki. Nie wpierdalaj się do rozmowy dorosłych. Lepiej sobie w coś pograj.

To, że siedzę z dzieckiem w domu, to nie znaczy, że jestem jakaś głupia. Wiem co to jest seks, w końcu mam dziecko, tak? Ciekawe, co ty wiesz o życiu w małżeństwie?

Gość adfgfcvhvjgh
a odbiegając od dyskusji... czy po prostu w psychice faceta, jeśli pozna dziewczynę/kobietę, która nikogo jeszcze nie miała, albo nie kochała, a mu się podoba i go pociąga, to czy chce ją mieć, chce ją zdobyć? albo chce żeby się w nim zakochała? czy po prostu obojętnym jest przeszłość uczuciowa i seksualna partnerki? a co do cytatu to tak.. Oscar Wild - ,,Mężczyzna chce być pierwszą miłością kobiety, a kobieta chce być ostatnim romansem mężczyzny"

Gość Ja też coś napiszę...:D
Widzę, że w czasie gdy wyszłam, podszywy świetnie się bawiły... Ja napisałam TYLKO jeden kawałeczek-pierwszy - o 9.43. Za resztę "dopisków" dziękuję...:O I bardzo lubię seks :) Różnorodny :) Bez kołdry :) Nie poświęcam się dla męża :) Nie siedzę z dzieckiem w domu :) I każdemu z Was życzę, byście mieli tyle lat, co ja i tak udane życie seksualne...:D:D:D :P