Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorka.1987

Ciekawe kontrasty są na tym forum...

Polecane posty

Gość obserwatorka.1987

siedzę na forum od niedawna i takie mam obserwacje, siedzą tu osoby normalne, osoby, które lubią wyśmiewać, podszywacze oraz osoby, które tylko czekają, aż ktoś założy temat o zrobieniu czegoś niegrzecznego, żeby tylko rozpocząć pyskówkę na tym forum jest chyba bardzo dużo ludzi :)

Gość milivanilii
ojej jaka bystrzacha...

Ja też własnie to zauważyłam, jestem tez tu od niedawna, i czego się nie napisze w odpowiedzi bardzo czesto dastaje się obelgę, troche smutno, i gdzie jest jakis administrator, myslalam ze nie mozna ludzi tak po prostu wyzywac jak sie chce

Gość WSEDRTFG
MYLISZ SIĘ : TU SĄ dwa rodzaje bab: - spełnione zawodowo i emocjonalnie pogodne, słuzące dobrą radą - zapuszczone kurwy, obsupane dzieciami , sfrustrowane , bez grosza u dupy , ublizające wszystkim

Gość milivanilii
"troche smutno, i gdzie jest jakis administrator, myslalam ze nie mozna ludzi tak po prostu wyzywac jak sie chce" ojoj... :(

Gość mama 4msiecz take me on 7001
MYLISZ SIĘ : TU SĄ dwa rodzaje bab: - spełnione zawodowo i emocjonalnie pogodne, słuzące dobrą radą - zapuszczone k**wy, obsupane dzieciami , sfrustrowane , bez grosza u d**y , ublizające wszystkim zgadzam sie z tym a po drugie jak chcecie kutlury to idzice na wizaż tam sobie słodzą a tu jest normalnie

Gość w sumie prawda
"...a tu jest normalnie " jak na tyle ludzi, co tu siedzi, to rzeczywiście jest normalnie, im więcej ludzi, tym prędzej znajdą się tacy, którym chodzi tylko o mieszanie z błotem innych, takie są fakty

Gość coolosław-
ważna informacja ! właśnie piję sobie napój r20 :classic_cool:

" WSEDRTFG MYLISZ SIĘ : TU SĄ dwa rodzaje bab: - spełnione zawodowo i emocjonalnie pogodne, słuzące dobrą radą - zapuszczone k**wy, obsupane dzieciami , sfrustrowane , bez grosza u d**y , ublizające wszystkim" Nie jestem baba:P.

Gość coolosław-
ale powiedzcie mi, czy mam w sobie zaj.bistość ?:classic_cool:

Gość libidozero
eee to jeszcze nic... na forum macierzynstwo itd.... mozna poczytac przyszle mamy i obecne mamy, czule , kochajace.. jak to tam nazywaja. ciumkajace.. a potem te same..te same mamy....na pomaranczowo, wyzywaja sie od jebnietych debilek w niektorych dyskusjach.... to sa dopiero jaja. _)_)

Gość MSka;)
obserwatorko dokładnie,siedzą tu osoby normalne z którymi można porozmawiać na różne tematy i siedzą również zakompleksione z wodogłowiem,których rodzina nawet nie chce znać,wypisują swoje żale i mszczą sie na innych za swoje niepowodzenia w ich marnym życiu:D

Gość MSka;)
libidozero: to samo jest na portalu dobramama.pl

Gość Pyskata panda 25
psychiczna nie czyta a juz wiemy ze wpierdala za trzech....patologejszyn ....feeeee