Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica111

Dziewictwo

Polecane posty

Gość dziewica111

Moj facet po kilku dniach związku kiedy usłyszał, ze jestem dziewica zwyczajnie...przestraszył się! Mam 18 lat, on 25 i byl pewien, kiedy zaczal ze mna chodzic ze nie jestem Dziś ze mna zerwal. Dlaczego?? przeszkadzalo mu moje dziewictwo? Czy to jest złe być dziewicą?

Gość beznadziejne prowo
kafe schodzi na psy

Gość może i lepiej bo chciał tylko
pociupciać, a jednak z dziewicą to mimo wszystko odpowiedzialnośc jakaś

Gość dziewica111
Jaka odpowiedzialnośc? Co masz na mysli?

Gość dziewica111
no, i to nie jest prowo... Jestem zalaman ze ze mna zerwal, jeszcze przez sms-a...:(

Nie martw się, znaczy to, że nie traktował cię poważnie, tylko jako przelotną znajomość i dobrze, że odszedł. Też miałam taka sytuację z kolegą, z którym iskrzyło, jak się dowieidzał odsunął się i z perspekywy czasu, cholernie się cieszę :)

Cóz, szmatki można przelecieć i rzucić bez żadnych wyrzutów sumienia. Względem kobiety którą rozdziewiczy mężczyzna czuje się... zobowiązany. Uwierz mi dziewczyna, że wyszło najlepiej jak mogło.

Gość może i lepiej bo chciał tylko
no nie zostawia się dziewicy na drugi dzień.. a zwykłą laskę spoko :) Poza tym dziewica nie będzie demonem seksu, tylko musi ją wszystkiego uczyć, uważać, odczekać po defloracji.. A jemu wyraźnie chodziło wyłacznie o dobrą zabawę w łóżku a nie uczucia :)

Gość Kacha z księżyyca.....
To znaczy, że nie miał względem ciebie poważnych zamiarów.

Gość Vielgos Cotos
krew z defloracji jest trująca i powoduje zwiędnięcie penisa i brak wzwodu przez czas nieokreślony, nawet do masturbacji, a kutasa w zwisie to można używać tylko do sikania.

Kaliban powiedz, dlaczego facet względem rozdziewiczonej dziewczyny/kobiety czuje się zobowiązany? Dlaczego nie potraktuje jej tak jak każdej innej?

Jeśli rozstał się z Tobą SMSem w związku z twoim dziewictwem to ciesz się. Trafiłaś na 25 latka z umysłem 16 latka. Ja bym na Twoim miejscu poszedł na imprezę a nie płakał. Rozumiem, że Cię zranił i boli. Zranił Ci jednak chłopak który nie był Ci pisany i nie doceniał twojej przyzwoitości.

Gość lukcylucek
fajnie ze jestes wolna bo ja tez !!!