Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khytkarrfdsv

zabrali mi meza!! Jestem zalamana!!!

Polecane posty

Gość khytkarrfdsv
ja nie pracuje,maz jest jedynym zywicielem rodziny,ma rodzicow chorych ktorzy sa nie zdolni do pracy.... Raz dostal odroczenie na pol roku a potem na 3 miesiace....

Gość górolka
widzę że wiekszosc z was to ludzie którzy nigdy w życiu nie popelnili zadnego bledu, swietoszki bez zadnej rysy na honorze... co za kraj! dziewczyno nie sluchaj ludzi, ze masz go zostawic i ze jest Bóg wie jakim kryminalista. Sluchaj głosu swojego serca, mam nadzieje ze masz kogoś kto Ci pomoze przy dziecku.

Gość kukuruznica
perspektywa pierdla = zajdźmy w ciążę! gratuluję wyobraźni :D

Gość górolka
Skoro jestjedynym zywicielem rodziny to panstwo bedzie Ci placic na dziecko przez ten czas co bedzie siedzial, trzeba tylko odpowiednie wnioski zlozyc

Gość ...........źźź.........
mirabel245 Nie twierdzę,że kara nie była słuszna. Chodzi mi o to, że dostał karę i niestety musi ponieść konsekwencje swego czynu.Chodziło mi raczej o to,że tu robi się z niego co najmniej mordercę...

Gość Mbbb
ludzie sie zmienija :) żałuja za swoje przewinienia - spojrzcie na człowieka który chce zmienic życie pytanie autorka zadał inne :) a wy tylko oczy komus wyskubac , ocenic , oczernic ...... bryyyy nie daj boże wam jutro przytrafi sie cos ( nieswiadomie) ... i traficie za kratki ? i co wtedy ? tez bedziecie sie tak nazywac od kryminalistów itp ?

Popieram góralkę. 2 lata miną ...Wyjdzie...W międzyczasie zapewne będziesz mogła widywać go z dzieckiem.Dasz radę.Czekaj cierpliwie...

Gość khytkarrfdsv
owszem dorosl i naprawde sie zmienil.... Przez te 4 lata zrozumial co zrobil i naprawde dostal nauczke.... Wkurza mnie to jak ktos pisze zostaw go to kryminalista! Boze! Ludzie! Zastanowcie sie,kocham go i go nie zostawie dlatego ze poszedl siedziec... Nie zabil nikogo ani nie zgwalcil! Bede na niego czekac chocby nie wiem co...znam go 2 lata i wiem ze nie jest zlym czlowiekiem wiec na jakiej podstawie mam go zostawic? Jesli wyjdzie i sie okaze ze jest zly to wtedy sie rozstaniemy ale napewno nie teraz,wiec darujcie sobie takie dobre rady. Nie mieszkamy razem bo maz robil remont domu i mialam sie wprowadzic do niego przed porodem. Wczesniej mieszkalismy razem w miescie ale na lato wrocilismy bo on mial prace na wsi...ja mieszkalam u siebie bo pomagalam moim rodzicom...

khytkarrfdsv I tak trzymaj:-)W którym m-cu ciąży jesteś?

jeżeli się zmienił to dobrze. I tak jak wspomniałam na początku szkoda, ze akurat teraz gdy dzieciątko ma sie tak niedługo pojawić na świecie.

Gość khytkarrfdsv
w 7. Dziekuje tym wyrozumialym za dobre slowa,to mile i naprawde duzo pomaga.... Po porodzie bede mieszkac u niego,jego mama mi pomoze troche przy dziecku,to naprawde dobra kobieta...szkoda mi jej strasznie... On ma tez rodzenstwo starsze,co prawda tu na wsi juz nikt nie mieszka bo maja swoje rodziny ale na nich tez moge liczyc.... Mam nadzieje ze wyjdzie chociaz po polowie... Adwokat powiedzial ze bedzie staral sie zalatwic mu jakies przepustki... Wiec jakos musze dac rade...

Gość LubieSiebie.
Każdy miał prawo się wypowiedzieć. Nie rzucam mięsem i nie obrazam cię. Poprostu mam swoje zdanie na ten temat. I złe doświadczenia więc być może dlatego skreślam tego twojego męża. A zresztą wychodzę z założenia że w kryminale gdzie teraz siedzi nic dobrego się nie nauczy.

Gość khytkarrfdsv
DO GOROLKI nie wiedzialam ze moge dostac jakies pieniadze.... A gdzie taki wniosek musze zlozyc? W opiece spolecznej?

khytkarrfdsv Ubranka dla maluszka masz już ?

Gość shgfodid
Słuchaj no ale jak dostał dwa lata może go puszczą wcześniej? Za dobre sprawowanie i reszte kary zawieszą warunkowo?

Gość shgfodid
a kiedy rodzisz?:)

Gość górolka
poczytaj na ten temat w internecie. mój mąż był w wojsku jak nasz synek byl juz na swiecie (nie dalo sie tego odroczyc), to przysylali nam pieniadze bo byl jedynym zywicielem rodziny. Tobie tez sie naleza tylko nie wiem dokladnie gdzie skladac wnioski, moze masz jakiegos znajomego ktory Ci doradzi? albo w sądzie

Gość khytkarrfdsv
spytam adwokata.... Dzieki. Dla dzidziusia jeszcze nic nie kupowalismy bo nie chcialam sie z tym spieszyc,slyszalam kiedys ze przed porodem nie powinno sie nic kupowac bo to przynosi pecha,wiem,wiem ze to zabobony.ale jak wyszlam ze szpitala to stwierdzilam ze jeszcze sie troche wstrzymamy i kupimy wyprawke przed porodem... No ale niestety...

A wiesz już czy to chłopiec czy dziewczynka?

Gość khytkarrfdsv
rodze pod koniec lutego... Mam nadzieje ze chociaz z malym bedzie wszystko dobrze,strasznie sie denerwuje,wiem ze nie powinnam dla dobra dziecka ale to nie jest takie proste....tym bardziej ze ostatnio mi sie wali wsystko naraz na glowe i nie mam tu na mysli tylko meza... Jeszcze jak bylam w szpitalu to sie takich historii nasluchalam,napatrzylam sie na te biedne dziewczyny z poronieniem,z ciaza obumarla ze jeszcze bardziej dobita z tamtad wyszlam... Masakra.

Gość khytkarrfdsv
wymarzony synek meza...

Jeśli interesuje cię wyprawka używana, aczkolwiek zadbana to napisz do mnie klaudiaostrowska20@wp.pl...nie mam tego wiele,ale na 100% wystarczy.

to a ma być razem nie osobno

niektórzy z was to jakieś nieogrniete ciotki, moj sasiad jechał do pracy samochodem i wyskoczył mu przed maskę człowiek , jak go karetka zabierała to jeszcze żył i błagał lekarzy żeby go nie ratowali bo on chciał sie zabić i zrobi to ponownie jak go odratują . Niestety człowiek zmarł w szpitalu . I co ? A no kierowca , pomimo zeznan sanitariuszy , dostał wyrok . I co też jest kryminalistą ?

Gość khytkarrfdsv
ja osobiscie znam 2 kolesi ktorzy jezdzili nachlani samochodem,mieli wypadek po pijaku i przez nich zginal ich kolega,siedzial z tylu i podczas wypadku uderzyl go w glowe glosnik ktory wozili z tylu nad siedzeniami,odwiezli go z rana glowy do domu chociaz wtedy wymagal juz pomocy bo byl prawie nie przytomny,polozyli go na lozku twierdzac ze jest pijany(rodzina jest patologiczna wiec nie zwrocili na to uwagi) dopiero w poludnie matka go zaczela budxzic bo myslala ze spi a okazalo sie ze jest nie przytomny,zabrali go helikopterem do szpitala,mial oberwane pluca,krwiaka w glowie i wylew,po tyg lezenia w spiaczce zmarl. Tamci zabrali samochod z miejsca wypadku i zanim cokolwiek sie wydalo oni zdazyli wytrzezwiec i oczywiscie sprawa zostala umorzona a tamci dwaj jak jezdzili pijani tak jezdza a chlopak 23letni na cmentarzu lezy. I gdzie tu jest sprawiedliwosc?