Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana anka :(

Zakochalam sie w Arabie. Pomocy!

Polecane posty

Otóż jestem mężatką, ale z Polakiem, mało tego mamy dwoje dzieci. Niestety od kilku lat egzystujemy, żyjemy obok siebie, a nie razem. Ostatni rok był już tragiczny (bez awantur czy bicia, ale bardziej kulturalne - przepraszam za wyrażenie - olewanie siebie nawzajem). No i tu zaczyna się moje love story i Na wakacjach (oczywiście w Tunezji) stanowiliśmy tak zgraną rodzinę, że spędzałam czas z innymi gośćmi, animatorami i innymi ludźmi (bez aluzji - tylko rozmowy i zabawa), no i poznałam fajnego i czarującego (jak to tam zwykle bywa ;P) tunezyjczyka - brzmi prozaicznie? Spędzaliśmy dłuuuugie wieczory na rozmowach, mnie interesowała jego kultura, religia wogóle światopogląd. Okazało się, że jest całkiem normalny, inteligentny i cywilizowany (bez obrazy). Od początku wiedział, że jestem mężatką, nawet kilka razy rozmawiał i spędzał czas z moimi dziećmi. Poznał nawet mojego męża, ale ciągle pytał czy się kochamy, bo dziwiło go to, że tak często chodzimy osobno. Bawiliśmy się razem kilka razy na dyskotece, chodziliśmy na spacery, zabrał mnie do romantycznej kafejki (i tu czekam na krytykę). Było miło, wreszcie ktoś mnie inaczej traktował, interesował się mną. Poczułam, że znalazłam bratnią duszę, jakby drugą połówkę jabłka. W przeddzień wyjazdu był jakiś nieobecny, to było krótkie spotkanie - dla mnie trochę przykre, bo chyba się trochę zaangażowałam. Wyjeżdżałam na następny dzień wcześnie rano, ale jeszcze spotkaliśmy się na 10 min. Pytał, czy zostaniemy tylko przyjaciółmi, niestety powiedziałam, że jest bliższy mojemu sercu, a on stwierdził, że z nim jest tak samo (wiem - krytyka). To był dla mnie najgorszy i najcięższy powrót do domu jaki kiedykolwiek miałam i napisałam mu o tym w pożegnalnym smsie. W nocy dostałam kilometrowego smsa, że ma podły nastrój, nie mógł cały dzień pracować, tęskni i wogóle... (ja naiwna?) Od tamtej pory smsy, rozmowy na skype, wyznania, plany ponownego spotkania i na przyszłość ... Trwa to już, albo dopiero 4 miesiące. Zapytacie co z moim mężem? No właśnie ...

Gość yjm,yf
jedz z tym arabem. mohi już czeka na następną idiotkę. poczytaj histori kobiet mężatych z arabami.

Wez sie w garsc dziewczyno i zejdz na ziemie!!! Fajny romansik i to wszystko. Zapomnij o nim ! Nie badz naiwna ! Oni potrafia latami korespondowac i nie tylko z jedna kobieta. Wiedz o tym, ze on w ciagu tych paru miesiecy przelecial kilkanascie naiwnych panienek.

eh :(

Gość przeżylam to samooooo
tyle ze w Egipcie 2 lata byłam jak w transie, mało co bym swojej rodziny nie rozwaliła... Dzieki temu, ze przez te 2 lata siedziałam cały czas w temacie "zwiazków z Arabem" zwłaszcza tych wakacyjnych z hotelowymi habisiami, dziś wiem że to standard, jest ich miliony i zaden nie ma porawa bytu... Oni wyrywają kazdą... Czas się obudzić, księzniczko!!!!!

Ale jak to się potoczyło. Doszło do czegoś?

niestety doszlo:( Pojechałam tam, kretynka, po poł roku na tydzień bez męza i dzieci... Na szczęscie nikt o tym nie wie, bo spaliłabym sie ze wstydu... Z pewrspektywy czasu powiem ci tylko tyle ze dla nich męzatka, która choć spojrzy na innego faceta to kurwisko, szmacisko itd itp... Mnie też to mówiono, ale nie chiałam wierzyć, bo MÓJ był inny i naprawę mnie kochał Dziś sie z tego śmieje i dziekuę Bogu że udało mi sie to ukryć...

przeżylam to samooooo : ile masz lat? Jak się spotkaliście pierwszy raz?

Teraz 36 wtedy 33 Był barmanem w hotelu, w barze na plazy a wieczorami w restauracji w lobby... Był taki śliczny i taki od pierwszego dnia szaleńczo we mnie zakochany... Przy tym uwielbiał moje dzieci i też mi mówił ze widać że sie z męzem nie kochamy ;) Standarcik, co?

Gość Dżezmen kocham Cię
"Z pewrspektywy czasu powiem ci tylko tyle ze dla nich męzatka, która choć spojrzy na innego faceta to k**wisko, szmacisko itd itp..." A Ty, autorko tych słów jakbyś nazwała kobietę, która zostawia męża i leci do Egiptu na seksik?

Gość malagenia
żałosna jesteś... serio...

Dokładnie tak:) Akurat w moim przypadku nie, ale poznałam setki dziewczyn w podobnej sytuacji i oni zwykle już te żony mają... Moj "jedyny" miał równolegle kilkanaście innych, pisał nam smsy tej samej treści w odstępach kilkusekundowych (dotarłam tylko do Polek, a wiadomo ze nagmnie jeżdzą tam Ruski i Czeszki...) Ze mną oczywiście chciał się zenić, bo kochał mnie nad wszystko;) Uwierzycie że on czasem jeszcze do mnie pisze, ze kocha mimo tego ze po tym jak wszystko wyszło na jaw, potraktowałam go naprawdę mało grzecznie... To banda idiotów, prymitywów it tyle... Z tym, ze cięzko im sie oprzeć za pierwszym razem.... Nie badźcie głupie dziewczyny!!!

Gość malagenia
po prostu przyjrzyj się jak tam żyją normalne kobiety, jego matka i nie myśl, że to jesteś inna, wyjątkowa... szkoda że tak strasznie potrzebujesz miłości, jak by nie było facetów na świecie, dla których kobieta jest równą partnerką, a nie tylko dupą do rozrodu...

nie dziw sie, ze babie odbije... jedzie taka z kompleksami, kryzys małzeński, maż zainteresowany głownie piwem AI i nurkowaniem, a tu nagle pada przed nią zakochany na zabój ksiąze z bajki (kolezanki padłyby z zazdrości gdyby sie przesz z nim ulića)... Madry Polak po szkodzie.... Ja to przeżyłam i chowam łeb w piasek (polski piasek;) ) ale nie dziwie sie ze sie nabierają... Zeby tylko chiciały jeszcze słuchac tych bardziej doswiadczonych...

Ja jednak nie potrafię przestać o nim myśleć :o

Gość malagenia
ależ wy jesteście idiotkami są włosi, francuzi, niemcy, hiszpanie oni też dobrze umieją zrobić kobiecie, a przy tym cię traktować jak człowieka równego sobie

I długo długo nie przestaniesz... Zwłaszcza, że on ani nie przestanie pisać, ani dzwonić...a nawet jesli przestanie to po przerwie znów zacznie... Cały czas bedzie cię przekonywał że zycie bez ciebie nie ma sensu (podobnie jak bez 30 innych w tym samym czasie). Nie przeszkodzi mu to też czarówać w tym czasie kolejną "na miejscu" Nie mówie ci tego przez złośliwośc, ale tak jak wspomniałam znam ok 200 dziewczyn, które były w podobnej sytuacji, maiłysmy swego rodzju "klub";) Zawsze ten sam schemat;)

powiem ci tylko na pocieszenie, że od czasu do czasu zernknę na zdjecia "mojego" na Facebooku (nie zablokował galerii) i troche mi szarpnie serduchem kiedy spojrze w te czarne oczy ;) Nie zmienia to faktu, że gość to zwykłe ścierwo, ja głupia idiotka :) Dlatego apeluję: dziewczyny słuchajcie doiświadczonych, bo jeśłi chodzi o Araba z hotelu nie ma tam absolutnie zastosowania tekst "MOJ JEST INNY"

Gość Maximus Yebus
byłem z żoną w Kairze, raz niechcący zgubiliśmy sie na bazarze, jak ja znalazłem zapłakaną musiałem do końca turnusu przesiedzieć w hotelu, nigdy więcej tych zboczeńców.....

Damascenka Byłaś kiedyś w Hurghadzie wieczorem i widziałaś spacerujące tam pary? A w dyskotekach? Widziałś 40-50 letnie "laski" z 30 kg nadwagą za raczkę z cudnym 2o-paroletnim "ciachem"???? Zresztą polecam film na youtubie, ten z HBO....

Standard. Tunezyjczyk potrzebuje ciebie wylacznie dla 1. Sex - Tunezyjka zadna nie da do slubu. 2. Wiza - wyrwac sie do krajow Schengen za posrednictwem Polki Rosjanki czy Rumunki, obojetne. 3. Kasa - nie trzeba tlumaczyc Obudz sie i poczytaj opowiesci dziewczyn http://forum.gazeta.pl/forum/f,30397,Tunezja_faceci_z_wakacji.html Milej lektury i otrzezwienia, byc moze tam w tych opowiesciach spotkasz imie i nazwisko swojego habibi :)

Gość autorko mozesz
dac linka do zdjec swojego kochasia, ?

Gość ahahahahahahahaaha
nowy topic dla polskich matek i mężatek służących jako maszynki do miesa arabom... w przyszlym wcieleniu tez chce byc arabem i dmuchac łatwe polki dupodajki ehhhhhhhh

Gość mentaI cut
nie ma co tym debilkom tłumaczyć. won z Polski

Gość al-kichacz
Daj mu dupy bo inaczej wysadzi Pałac Kultury i Nauki w Warszawie Araby to jednak mają dobry sposób na podryw :classic_cool:

przeżylam to samooooo - co mnie obchodzą inne? Ja piszę o sobie, rozumiesz? O SOBIE. Nie jestem każdą, mam swojego Połówka i nie interesują mnie inni. Zrozumiałaś?