Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość USRR

Oglądanie płodu na USG przed aborcją

Polecane posty

Gość malagenia1
gówna żałosne nie wiedziały że w arabskim kraju żyją myślały że tak jest wszędzie i arabskie zwyczaje są najlepsze wasza niewiedza jest taka żałosna na wszystko patrzycie przez bajki, które sobie opowiadacie...

Gość malagenia1
moja matka mnie urodziła, bo była taką arabką jak wy myślała że wszędzie tak jest i że tak życie wygląda jest dokładnie taka sama jak wy

Gość hahaa dupo ciemna
no fakt:) czyli wyszło szydło z worka, mogła Cię usunąć, jest Ci wszystko jedno. Czyli jesteś biednym nieszczęśliwym, pyskującym, wojującym dziewczątkiem, którego nikt nie kochał a mężczyźni chcą jedynie dotykać. Podsumowując ten temat to ty tu jesteś największym gównem i takim gównem zdechniesz.

Dajcie spokój jak masz taki proble ze sobą to skoccz z mostu a nie dupe zawracasz. Mogła cie usunąć... może masz racje na twoim miejscu może był by ktoś kto doceniał by wartość zycia jaką twoja matka zmarnowała na ciebie...

Gość malagenia1
jak widzę araby tego kraju i ich przekonania, że kobieta powinna się poświęcać i srać bachorami ile wlezie, to tak mam bo nie da się dyskutować z ideologią araba i polaka

Gość malagenia1
wy jesteście większym gównem i wasza niewiedza nie ma nic gorszego, niż życie w arabskim kraju i nie wiedzenie o tym, w jakim kraju się żyje

No więc mnie oświeć, nie jestem arabem i nie mam araba w rodzinie. A ty zwracasz na sibie tylko uwagę i chyba o to ci chodzi.

Gość malagenia1
Damascenka na razie żyję w arabskim kraju i ty też jestem arabką, która wie, w jak żałosnym kraju żyje wy nie wiedzieliście do tej pory, myśleliście, że żyjecie w kraju najlepszym z najlepszych

Gość a co z prawem do aborcji
i jeszcze dla znawczyń tematu Polskie ustawodawstwo dopuszcza przerwanie ciąży w następujących przypadkach: ciąża zagraża zdrowiu lub życiu kobiety (do osiągnięcia przez płód zdolności do życia poza organizmem matki) badania prenatalne bądź inne przesłanki medyczne wskazują na ciężkie i nieodwracalne upośledzenia płodu lub istnienie nieuleczalnej choroby zagrażającej jego życiu (możliwe do chwili, gdy płód nie jest jeszcze zdolny do życia poza organizmem matki) ciąża powstałą w wyniku przestępstwa (do 12 tygodnia)

Gość malagenia1
prawdziwe araby też mi mówią zawsze że islam jest cudowny, i że ich kraj jest cudowny, a kobiety dziewice, które będą chciały z nimi seks uprawiać bardzo chętnie po ślubie wy jesteście tacy sami tylko dlaczego nikt nie imigruje do krajów arabskich wszyscy z tamtąd uciekają i z tąd też...

Gość <Alicja<
Ona tylko chce powiedziec, ze to wszystko to zenada. Hipokryzja, falsz i dno. I taka jest prawda. Kobiety nie maja wyboru. Sterylizacja kontra aborcja. Moze zechce miec dziecko za pare lat a wczesniej wpadne jakims glupim trafem. I co ? Mam dziecku nic nie dac, bo akurat jestem na etapie dorobku ??Albo nie mam ochoty na dziecko zwyczajnie ? Chce miec wybor. Nie traktuje plodu jako osoby. To plód. Bez wczuty prosze. Kazda kobieta powinna miec wybor i to ona powinna decydowac o swoim zyciu, sumieniu czy doopie. A facet ? Roznie to z nimi bywa. Niech sam zajdzie w ciaze, urodzi , wychowa. Pierdolenie. Natura na darmo nie wybrala kobiet do rozrodu. Aborcja jest rzecza legalna i niczym specjalnym. Jak ekstrakcja zeba🖐️

Gość malagenia1
a co z prawem do aborcji jakieś 2 miesiące przed wyborami, chciano zaostrzyć te ustawę, żeby kobiety musiały umierać i rodzić chore dzieci była to inicjatywa obywatelska, podpisało się pod pismem 1o tys, katoili w sejmie prawie połowa posłów była za nie wiecie araby w jakim gównie żyjecie...........

"a wczesniej wpadne jakims glupim trafem" - wpaść to można pod rynnę. Sex jest dla dorosłych, nie dla dzieci.

Gość <Alicja<
To moja droga musze cie oswiecic, ze czasem mozna sie zawiezc chociazby na kondonie!!!!Ale pewnie nie wiesz, bo ty tylko kalendarzyk stosujesz. Tabletki tez moge zapomniec, plaster moze sie lekko odkleic. Zdarza sie ? zdarza. I chce miec wtedy wybor a nie skazanie. simply as that.

"Jak ekstrakcja zeba" a zmiana na "zabieg kosmetyczny" nie jest prostsza?

Gość malagenia1
aborcja była w polsce dostępna dopóki kler nie doszedł do władzy po upadku komunizmu, kiedy to rząd w porozumieniu z kościołem podpisał te ustawę i polska stała się klatką do srania niechcianych ludzi, których widzi się teraz na ulicach

no to przecież Ja piszę, że jestem za, tylko Ja też chcę mieć to prawo

"To moja droga musze cie oswiecic, ze czasem mozna sie zawiezc chociazby na kondonie!!!!" - NO CO TY!! A ile ten kondon ma biegów?? :-o Jeśli już, to "zawieść"

malagenia1 uświadamiam Cię, że prawo w prl w tej kwestii było najbardziej restrykcyjne w europie.

Gość malagenia1
gówno prawda, nieuku

poczytaj o tym... dzięki za nieuka dobre i to:)

Gość malagenia1
sama Olga Lipińska mówiła w wywiadzie, że dawniej była ustawa i ona z niej korzystała kilka razy w Rosji i wszystkich krajach postkomunitycznych aborcja jest dozowlona półmózgu

Gość malagenia1
do gazu polscy zbawiciele polskich kobiet wbrew ich woli araby europy