Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość USRR

Oglądanie płodu na USG przed aborcją

Polecane posty

Gość frcegrrgc
Damascenka, pilnuj lepiej swojego smarka w pochwie, zeby ci go nie wyskrobali :D

Gość frcegrrgc
Aborcja kwitnie :D a bylas ty durna polska strzalo gdziekolwiek ? Skoro inne kraje, rownize cywilizowane jak polskusia, dopuszczaja aborcje, wiec co jest ??? Wszyscy sa bezduszni na swiecie ???

Gość malagenia1
Aggie:) właśnie o to chodzi o polską moralność arabów których obchodzi co ty robisz obchodzi ich aby z kobiet uczynić zakładniczki rpzrodu zakazać wyboru, decyzji w sprawie ich macierzyństwa tacy ludzie religijni są najgorsi - oni będą cię zbawiać na siłę, wbrew twojej woli

Gość malagenia1
wasz brak świadomości co do sytuacji na świecie jest zatrważający aborcja jest dostępna wszędzie opócz polski Irlandii i krajów arabskich

malagenia powiem Ci, że namawiałabym do urodzenia dziewczynę, na której by mi bardzo zależało....gdyby to była moja przyjaciółka, siostra, bliska kuzynka itp. Co więcej ofiarowała pomoc. Ale decyzja i tak należałaby do niej. Świata nie zmienię, mogę co najwyżej ubolewać na tym że taki jest. Religijna też jestem, ale bardziej wierzę ogólnie w Boga niż w to, że wszystko co katolickie to święte.

Gość malagenia1
słuchaj Aggie świat możesz trochę zmienić, każdy z nas może ja walczę tylko o to, żeby mnie inni ludzie nie zbawiali na siłę dlatego też przestałam być katoliczką

Nikt Cię na siłę nie zbawi. Wiesz, po części może trochę ten świat zmieniam, ale na pewno jest to kropla w morzu. Zresztą jaki w tym sens. Dla mnie ważne jest życie moich bliskich i mnie a reszta....:O Na pewno w każdym razie się lepiej rozmawa bez wzmianek o polskich gównach, cokolwiek to znaczy. Ja jednak doceniam to, że jestem z tego kraju bez względu na wszystko. Oczywiście każdy ma prawo myśleć co chce. Aborcji nie popieram, ale nie mam ochoty nikogo nawracać.

Gość frcegrrgc
Bylabys tatusiem dla dziecka swojej siostry, kolezanki ? Zapewnilabys jej przyszlosc finansowa?Wstawala w nocy ? A pozniej chowala jej wnuki?

Gość mewa/////
No wlasnie aggiee..takich jak ty brakuje. Swoj czubek nosa i wlasne podworko. Zero znajomosci swiata, tolerancji, obycia i calej reszty. Poki moje podworko jest ok, to sie nie wynurzam. Gratuluje🖐️

Gość mewa/////
Aggie, czyli ze wzgledu na co doceniasz swoj kraj. Bo ja wlasnie ze wzgledu na wszystko go nie doceniam :-) wstydze sie. Bo nie ma czym sie poszczycic. Poza oczywiscie szczytowaniem z full contraception :-)

Gość malagenia1
dokładnie żałosna polska mentalność i brak świadomości kobieta musi urodzić a co potem to mnie nie obchodzi, ja o sobie tylko myślę

Gość mewa/////
Alez ona chce pomagac i namawialaby swoich bliskich :classic_cool:

Gość malagenia1
Aggie gdybyś była w innym kraju wiedziałabyś jakim polska jest żałosnym krajem - miałabyś porównanie na razie jesteś arabką zadowoloną że żyje w arabskim kraju z jego tradycją i ciemnotą ja sie bardzo wstydzę że z polski pochodzę przysięgam, że nigdy nie chciałam się urodzić w polsce, ale tak się stało, nie wymarzę tego

Gość mewa/////
Gdyby nie to, ze mam fajnie w zyciu, usunelabym sie jako plod ze wzgledu na polskie pochodzenie. Tak wiec jak najwiecej aborcji polakow zycze.

Gość malagenia1
bardzo ostrożny facet czyli uprawiasz seks, po to wyłącznie żeby zrobić bachora ona by usunęła owoc twojej ciężkiej pracy, więc miałbyś prawo ją usunąć ze swojego życia ja zawsze mówię, że nie chcę mieć dzieci - nikt nikogo nie oszukuje

Doceniam za wiele rzeczy, za naszą historię, za nasze tradycje, jedzenie, zwyczaje, pracowitość, za rodzinność która jednak dominuje w większości rodzin, czego np nie można powiedzieć o Anglikach. Podróżuję, mam styczność z obcokrajowcami, wiem że nie do końca odpowiada mi ich styl bycia. Gdziekolwiek nie będę, zawsze wiem, że w sercu jestem Polką, chociać inne kraja, obyczaje i języki również mi sie bardzo podobają. Oczywiście, że nie byłabym tatusiem dla dziecka. Pomogłabym ze wszystkich sił bo potrafię i chcę pomagać, o czym się wielu ludzi z mojego otoczenia często orientuje. Gdyby to była wpadka i chłopak zostawił, na pewno odradzałabym aborcję. W przypadku innych rzeczy, gwałt itp....to już gorzej, wiadomo jak jest:O Decyzja i tak pozostaje tej osoby.

Gość mewa/////
Och!A wiecie jaka ilosc polskich katoliczek wyjezdza z polski,zeby usunac ?! Porazka. Nie moga nawet we wlasnym kraju. Tylko jada zrobic to legalniei jak ludzie w innym. Rzeczywiscie. Jestesmy cudownym narodem.

Gość Obczaiłam
bardzo ostrożny facet - śmierć za śmierć, więc ja się z tobą jak najbardziej zgadzam. Śmierć mordercom.

Gość malagenia1
ja doceniam ten kraj za ciemnotę, nienawiść do kobiet, kierowanie się ideologią, brak samodzielnego myślenia ludzi, nienawiść do wolności i dania ludziom wolnej woli i za to, że kobiety proszą kler o pozwolenie na każdą poważniejszą czynność życiową związaną z ich dupą

Gość mewa/////
Doceniam za wiele rzeczy, za naszą historię, za nasze tradycje, jedzenie, zwyczaje, pracowitość, za rodzinność która jednak dominuje w większości rodzin, czego np nie można powiedzieć o Anglikach. Podróżuję, mam styczność z obcokrajowcami, wiem że nie do końca odpowiada mi ich styl bycia. Gdziekolwiek nie będę, zawsze wiem, że w sercu jestem Polką, chociać inne kraja, obyczaje i języki również mi sie bardzo podobają. historie ? czyli ? lepiej byloby nam pod panowaniem kogos innego niz tlustych swin przy dojnym korycie. Nasze tradycje : czyli co ? wigilia ? andrzejki ? barbórka ? :D :D jedzenie ?? kapusta, schabowy i kapusta??kiszona, zasmazona?mielony i buraki ?? Pracowitosc ?? Czy raczej za sprzedawanie sie bez szacunku i za free ? Co z tej waszej pracowitosci, skoro nie dostajecie i nie domagacie sie tego, co kazdy czlowiek normalnie ma?

Ciężko sie z Wami rozmawia gdy potraficie tak tylko ironizować i hm mieszać z błotem. Naprawdę moje drogie nic mi do Waszego życia, usuwajcie nawet i co miesiąc. :)

Gość Obczaiłam
malagenia - jak jesteś pewna że nie chcesz mieć dzieci, a nie możesz stosować doustnej, a więc pewnej antykoncepcji, to jedź do oświeconego kraju który tak bardzo sobie chwalisz i pozbaw się płodności, nie będziesz musiała martwić się że kiedykolwiek będziesz matką.

lepiej byloby nam pod panowaniem kogos innego niz tlustych swin przy dojnym korycie. Może i lepiej, no cóż nie ja jestem przy tym korycie....teraz to faktycznie wstyd z tym się zgadzam, ale nie o rządzie tu mowa.

Gość mewa/////
My nie musimy, bo mamy szeroki wachlarz darmowej antykoncepcji, dostep do wiedzy i informacje.

Gość mewa/////
Ale to wlasnie rzad a nie ty czy ja, planuja co zrobic z moja czy twoja dupa, czyz nie ? od nich sie zaczyna.

bachora hmmm dobrze że Twoja mama tak nie myślała bo byś takich głupot nie pisała ani innych poza tym można się zabezpieczyć, są prezerwatywy no chyba, że u Was nie ma, ewentualnie możesz połknąć hehe ;-)

Gość malagenia1
za historię pokalanego narodu historię niewolników wiecznie napadanych i gnojonych za ludzi bez godności, kalających się co tydzień przed panem wszechmogącycm w jakiej ciemnocie trzeba żyć , żeby cenić taki kraj?

Gość mewa/////
No to masz pojecie o antykoncepcji. Cos oprocz prezerwatyw znasz ? czy to twoja dziewczyna ma tylko na glowie ? a moze kalendarzyk ?

Gość mewa/////
Ale ty jestes tak ostrozny, ze nawet nie wkladasz jej hahahaha.