Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość USRR

Oglądanie płodu na USG przed aborcją

Polecane posty

Gość malagenia1
bardzo ostrożny facet to co? współżyjesz tylko żeby sie pomożyć? czy grzeszysz i kalasz swoją kobietę?

Gość mewa/////
Ostrozny...tak bez slubu ???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cenie też za to, że po prostu tu się urodziłam i wychowałam i tu spędziłam swoje dzieciństwo, najlepsze, najwspanialsze jakie można sobie wyobrazić mimo, że nie miałam tego czego powiedzmy rówieśnicy z usa :p Bo ogólnie cenię wszyskto co jest moje i co było/jest szczęśliwe. Nie ma sensu się nawzajem przekonywać, w ogóle o czym tu mowa, chyba schodzimy z tematu:)

Gość mewa/////
Jak pozniej ochrzcisz tego bekarta ? :O Kosciol cie odrzuci :-)

Gość malagenia1
Obczaiłam dlaczego ten kraj zabrania mi również steryzlizacji? bo jakieś decyzje należą tu do mnie ? jak mówią niektóre zaciemnione katoliczki? dlaczego się mam poniżać i gdzieś tam wyjeżdzać żeby się wysterylizować? ja wyjadę ale raz a dobrze

Gość Pieprzeni hipokryci tu siedza
16:42 [zgłoś do usunięcia] bardzo ostrożny facet "gdyby moja dziewczyna usunęła ciążę to ja bym ją usunął ze swojego życia, taka moralna aborcja" A jesli prostytutka , u ktorej byles i zapyliles usunie ciaze albo przygodna dziewczyna z dysko co sie z toba bzykala z kiblu ? To co zrobisz ? bo usunac je z zycia to usunales od razu po bzykanku.

Gość tyran 77
bękart Nieślubne dziecko (pozamałżeńskie) dziecko pochodzące ze związku pozamałżeńskiego, inaczej „z nieprawego łoża (łac. 'illegitimi thori') lub dziecko naturalne (w prawie kanonicznym, w przeciwieństwie do dziecka prawego). Jego status był bardzo różny, zależnie od kultury w jakiej przyszło na świat. Niekiedy było piętnowane, lecz bywało także traktowane jak dziecko z formalnego związku. Inne określenia na takie dziecko to bękart (obecnie słowo o charakterze pejoratywnym) lub bastard (nieślubny potomek królewski). Często z bękartem mylony jest mamzer w judaizmie.

a jak głupim trzeba być by opluwać własny dom, kraj, ludzi co o niego walczyli by takie durnie mogły dziś swobodnie pisać brednie na forum, co do tabletek łykanych przez dziewczyny to powiem, że już byłem świadkiem jak jedna zapłaciła za to życiem, dziś dziewczyna młoda jest w piachu od tych zbawiennych tabletek więc plujcie na mnie dlaej

Gość mewa/////
Bedzie usuwal kazda, ktora zrobi bez prezerwatywy :D

Wiem, że ciężo w to uwierzyć, ale są też ludzie którzy się nie bzykają przygodnie w kiblu. ;) ale czekajcie, zapomniałam, że ktoś kto się nie bzyka w kiblu to moher. :p

Gość mewa/////
a co ? polknela zapas na 3 miesiace ? czy moze miala przeciwskazania, ktorych wasi polscy madrzy lekarze w ogole nie biora pod uwage ? puk, puk stary w twoj tepy leb. i tak.Pluje.pfu

Gość malagenia1
bardzo ostrożny facet o ten kraj walczyli bohaterowie, co wyginęli na wojnie ocalały tchórze, których jesteś potomkiem ocalałby pokalane bezmózgi, którzy kler pytają o każdą decyzję w życiu i kalają się przez proboszczem, żeby dostać pozwolenie na ślub, chrzciny i komunię nikt o tak żałony kraj nie walczył

Ostrozny zaraz tu usłyszysz że miała pewnie źle dobrane i że tabletki to przecież samo dobro i że jak Twoja nie bierze to jest maryją dziewicą tudzież słucha ojca rydza :)

Gość mewa/////
Przynajmniej nie musi sie martwic, ze nie bedzie mogla usunac :-) a widac nie chciala potomstwa, skoro sie zabezpieczala. Ale czy kosciol wam zezwala na to ??Popelnila grzech i bog ja pokaral, tak ?

Gość mewa/////
Ostrozny pewnie, ze lozko. Po bozemu i z przescieradlem z dziurka :D Ale dlaczego przed slubem hipokryto?

Gość malagenia1
bardzo ostrożny facet ja popieram tabletki rujnują zdrowie kobiety - wątrobę i krążenie żadna kobieta nie jest w stanie brać tabletek przez kilkanaście lat żadna

więc życzę wam miłej aborcji, wesołego syfa i chorób wenerycznych, może i aborcja jest potrzebna bo tacy ludzie nie powinni mieć dzieci aby się idioci nie mnożyli pa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak nie bierze i dziewica a nie zapylila sie to znaczy ze albo ciagnie druta albo w kakao sobie daje.

Ok spadam stąd:) Bawcie się dobrze, usuwajcie, sterylizujcie itp;) Mnie tam nic do tego. Mam taką małą prośbę tylko żeby nie wyzywać ludzi od gówien, nawet na anonimowym forum, ale czy ją zastosujecie to już Wasza sprawa. Pozdrawiam i szczerze zyczę szczęścia.

Gość mewa/////
czyli ostrozny jest za aborcja :classic_cool:

Gość malagenia1
no właśnie...

Gość mewa/////
hahahaha rowniez wszystkiego dobrego.

a czym innym jak nie gownem sa ludzie tak zawistni o cudze zycie seksualne ze az sobie ryje zyciem musza wycierac ? no moze masz racje. nie obrazajmy gowna. to wytwor naturaklny i sluzy jako nawoz. szkoda ze takie zawistne niedojebane pizdy nie moga sluzyc jako nawoz. jakis pozytek by z nich byl

Gość mewa/////
nie wyobrazam sobie, zeby ktos mi mowil kiedy mam uprawiac seks albo dokonywac pomiarow termometrem, kirdy musze zapierdalac do pracy, bo emerytura po 67 roku zycia :D moze wtedy bedzie dobry czas na seks bez zabezpieczen :D bez slubu nie bez antykoncepcji nie aborcji nie a fuck off klerycy i stare chooje w rzadzie. Ale to wina naszego polskiego spoleczenstwa, bo nie znam osoby, ktora nie wspolzylaby przed slubem!!Paranoja, sami zginiecie w swoim wlasnym goownie.

Gość a co z prawem do aborcji
dla facetów?. Dlaczego facet, który nie chciał dziecka ma prawny obowiazek płacić alimenty?( bo oczywiście nie chcieć to może, ale płacić ma) gdzie są jego prawa?!

a co z prawem tych facetów, którzy nie chcą kobiety, która dokonała kiedyś aborcji nie informując o tym?. Jeśli znajdziecie jakieś genialne rozwiązania tych kwestii, wtedy poprę aborcję.

Gość Obczaiłam
malagenia - a no właśnie, jesteś tak bardzo za wszelkimi prawami, gdzie prawo mężczyzny który zrobił dzieciaka ale wcale go nie chce, a kobieta pozywa go o alimenty?

jakoś tak czułem, że zwolenniczki ucichną