Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veronka.a

według mojego faceta jestem szmatą, bo....

Polecane posty

Gość atawissima
JAK wspomne swoje dzieciństwo i awantury i sceny zazdrosci ojca to mnie nosi, a i starego nienawidziłam z całych sił. ZWIEWAJ I NIE POZWÓL SIE W TEN SPOSÓB PONIŻAĆ. To jest chroba psychiczna zwana obłedem zazdrosci

Gość starszypan
na koniec i tak wyjdzie na moje bo wiem co taraz Cię czeka ale Twoje zycie Twój wybór

Gość jak juz go poznalas
uciekaj jak najszybciej. Bo jezeli z ta wiedza, ktora juz masz, bedziesz z nim nadal, to znaczy ze naprawde jestes szmata.

Gość veronka.a
moze i go zostawie , ale to nie jest tak łatwo rozstac sie z kims tak z dnia na dzien

Gość starszypan
nie słuchaj nie jestes szmatą tylko facet jest pierdolniety

Gość Maximus Yebus
jeśli facet jest z tobą i nazywa ciebie szmatą to nie szanuje ani ciebie ani siebie, a to jest juz niedobrze.

Gość starszypan
a Ty pewnie masz słabą psyche i nie odejdziesz bo on cie kocha a Ty jego wiec bedziecie sie tak kochać aż któregoś dnia on Cię zabije z zazdrości albo przynajmniej zrobi z Ciebie kalekę lub oszpecizle to tylko dlatego ze Ciebie kochaprawda?trzeba mu bedzie wybaczyc bo on tak kocha

Gość starszypan
uciekaj dziewczyno póki mozesz.to moja ostatnia rada

Gość veronka.a
chcialabym zakochac , przynajmniej zafascynowac sie innym mezczyzną , by łatwiej mi było go zostawic

Gość veronka.a
wiem , ze powinnam sie z nim rozstac z nim i to definitywnie , tylko ,że to nie takie łatwe, muszę go znienawidzic z całych sił

Gość starszypan
a dlaczego z nim jesteś tak na prawde? podj conajmniej trzy powody oprócz tego ze sie przyzwyczaiłaś?

Gość nie musisz go
nienawidziec, po prostu zacznij sie szanowac. to szokujace, ze kobieta pozwala sie tak traktowac i jeszcze rozwaza kontynuacje zwiazku! jak mozesz w ogole zblizac sie do faceta, ktory traktuje cie jak dziwke? On jest psycholem, ale z toba tez jest cos nie tak, ze akceptujesz alfonsa jako swojego "ukochanego"

Gość atawissima
Mama sama nie wie jak mogła nie zareagować, na poczatku zwiazku jej to nawet schlebiało bo czuła sie wyjatkowa skoro taki o nia zazdrosny

Gość to wspolpraca ofiary i kata
jak kobieta czuje sie wyjatkowo, gdy facet traktuje ja jak szmate, to trudno powiedziec, ze jest normalna...

Gość veronka.a
nie przyzwyczaiłam się do niego , ale o nim mogłabym gadac godzinami 1.kiedys czułam sie przy nim bezpieczna 2.ma w sobie taki magnetyzm ,że trudno od niego oderwać wzrok , dłonie ,mysli 3.uwielbiam gdy trzyma mnie w swoich ramionach 4. kocham jego {dawniejsze} podejscie do zycia 5.kocham jego usmiech , włosy, oczy 6. kocham gdy sie mna opiekuje, jak sie martwi o mnie 7. uwielbiam gdy razem gotujemy , spimy 8. zawsze na niego mogłam liczyć 9.bo jest madrzejszy, bo wiele już przezył 10.kocham gdy mnie całuje, dotyka ........ kocham go bo jest moim zyciem [albo był]

Gość veronka.a
jak kobieta czuje sie wyjatkowo, nie czuje sie z tym wyjatkowo wolalabym zeby zamiast zazdrosci bylo zaufanie nie wiem , moze jest taki , bo sam mnie odbil innemu facetowi i mysli ,ze ktos moze wskoczyc na jego miejsce

Gość pani GINEKOLOG
a pod jakiego on jest znaku zodiaku???

Gość veronka.a
pani GINEKOLOG a co to za roznica? nie wierze w takie brednie

Gość pani GINEKOLOG
zadalam patanie mozesz odp.

Gość veronka.a
wybacz , ale nie odpowiem

Gość zamyslomaIjuz:(
TAK!! JESTES SZMATĄ!! BO TYLKO SZMATA POZWOLI NA TAKIE PONIŻANIE!! I DO TEGO PUSTA SZMATĄ. MAM NADZIEJĘ ZE CI WPIERDOLI KTÓREGOS DNIA,,TO ZEJDZIESZ NA ZIEMIE IDIOTKO,

Gość on robi dokladnie to co wy
robicie codziennie na kafe, różnice są tylko dwie, on robi to bezpośrednio i mniej subtelnie, ale czy to oznacza, coś "gorszego" to tu bym dyskutował.

Gość uhuhuh675
jestes tepą suką jak sobie pozwalasz na takie traktowanie.

Gość pani GINEKOLOG
a tak wogole po co tu jestes na forum jesli na pytania czytelnikow nie odpowiadasz, moze dla ciebie to nie gra roli jaki on ma znak zodiaku ale dla mnie gra, wiec nie rozumie co za problem napisac

Gość poki tak o nim gadasz
godzinami, nadajesz sie na terapie. jak w koncu przejrzysz na oczy, moze nie bedzie za pozno... A jak ten wspanialy magnetyczny i przecudny mezczyzna ci z tej wielkiej milosci w koncu przy.pierdoli i zlamie ci piekny nosek lub powybija zeby, to moze otrzezwiejesz. Ale juz nie bedziesz taka sliczna jak jestes teraz i pamiatka tej ekspresowej terapii zostanie ci na cale zycie. Niektorzy potrzebuja mocnych argumentow, zeby zmadrzec, bo bez tego nie mysla.

Gość ciekawe co bys poradzila
dobrej przyjaciolce, gdyby sie ciebie zapytala, czy byc z facetem, ktory traktuje ja jak szmate. Takiej naprawde dobrej...

Gość SzczesliwaZonaNigeryjczyka:)
Nie jestem szmata wg mojego faceta, bo moj facet wie ze nie ma prawa tak sie do mnie zwrocic, nawet sprobowac. Szanuje mnie i ja jego i nigdy mnie tak nie nazwie. A jezeli tak, to strzele mu w pysk i sie wyniose. Bo dajcie spokoj, zeby pozwalac sie wyzywac komus z kim masz spedzic reszte zycia. Proste. Nie wyzywasz, nie wyzwie.

Gość jezeli zdecydujesz sie
z nim byc, dowiedz sie ile kosztuja implanty jedynek i zobacz czy cie stac. bo bez zebow zle sie wyglada, szczegolnie jak sie jest mloda dziewczyna.

Gość veronka.a
starszypanie a ty co o tym sadzisz pani ginekolog , no sorry , ale to pytanie nie jest do niczego potrzebny , nie wazny jest znak zodiaku, czy znaczenie imion , czy nawet numerologia. To kim jestesmy , ksztaltuje sie wieloma latami w domu, w szkole, pracy.

Gość do autorki tego topiku
powiem ci tak: skoro już teraz tak cię potrafi wyzwać to co będzie za jakiś czas czy po ślubie? po ślubie to może być już tylko gorzej.