Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hiacyntka905

Czy to depresja??? Jak to wyleczyć?

Polecane posty

Ostatnio nic mi się nie chce. Wiem że to brzmi cholernie trywialnie i płytko, ale tak to w skrocie mogę opisac, co sie ze mną ostatnio dzieje. Im więcej mam pracy, tym bardziej nic nie robię. Np. teraz Mam mnostwo obowiązków, a siedzę przed komputerem od rana i nic nie mogę zrobić. Ciągle jestem zmęczona, mam wrażenie ze nic juz mnie nie obchodzi. Rodzica, praca, zdrowie. Lubię ciszę. Nie wytrzymam tak dłużej. Jeszcze do tego ta cholerna pustka, bo tydzień temu zerwałam 11-miesięczny związek i wiem, że nie chcę do niego wrócić. Co mam zrobić? Nie mówcie mi że mam się czym zająć, że mam się brać do kupy. Nie piszcie mi że mam realizować swoje pasje i spotykać się z przyjaciółmi. Nie mam czasu. Dlaczego? Bo mam tyle pracy. A nie mogę pójść z tym na przód, bo...no właśnie.. dlaczego? : :( :( :(

Gość henk1
Zawsze mówie prawdę: Chcesz być na topie to,0 dzienników,bzdurnych reklam,komputer do szafy,zastanów się następnie po długim siedzeniu CO TERAZ MOGĘ ? CO CHCIAŁAM,NA CO MNIE STAĆ.Zobacz na drzewo ,dlaczego jest takie łyse ? .Nie patrz w TV ale na siebie bo tam proponują kosmodysk.Za osiedzenia 100 godzin i zjedzeniu 20kg czipsuf masz "szanse " na kupienie kosmodysku i już cię kręgosłup łupie z nadwagi .Śmieją się oni,ach zrzarła 20 kg czipsów,2 kg kawy,10l wina poszło,3 sztangi fajek,2 worki ziemniaków ,i terazjeszcze majtki och nie ma co na siebie włożyć.Nie TO NIE DEPRESJA to TWOJE lenistwo i łaknienie żarcia.Jak to wyleczyć ? odp,masz wyżej. TO JEST MOJA ODPOWIEDŻ