Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

testosteron_bucha

Czemu jest tyle pieknych kobiet, a facetów nie?

Polecane posty

Obserwuje ludzi, przygladam sie, mijam na ulicach ładne dziewczyny [oczywiscie, nie wszystkie ale jest sporo ładnych]. A faceci? 4 na 5 facetów jest ode mnie nizszych badz równych [165cm+kilku-cm obcsasy daja mi ponad 170cm-i co to ich przerasta?:O] Jak juz widze wysokiego to za to chudy jak szczurex. No własnie jesli chodzi o wage to tez tragedia. Wszystkie chlopy jakies takie wątłe, chude, daja wrazenie ze mogłabym powalic ich jednym palcem. Twarz tez daje wiele do zyczenia, no ale to zalezy co sie komu podoba w twarzy. Ale z tego co zauwazyłam to jak twarz w miare foremna to za to wzrost do dupy. Jak wysoki to twarz za to nie podoba mi sie. Ne mowie, ze musi miec twarz jak ken, włosy na zel itp. ale cos interesujacego w twarzy musi miec. Moze przystojni faceci jezdza tylko samochodami? Czesto sie własnie przygladam i faceci w eleganckich samochodach maja znośne twarze [nie wiem jak z wzrostem]. Nie mowie, ze ja jestem idealna. No bo nie jestem, ale pasztetem tez nie:)

Gość buha hah aha hha
podejdź z chusteczką do tych "pięknych" kobiet i przejdź nią po twarzy , zaraz zmienisz zdanie

Gość Pan-da -trójkę
Nie mowie, ze ja jestem idealna. No bo nie jestem, ale pasztetem tez nie A sprawdzałaś w jakim stanie sa twoje szare komórki? Dla mnie pasztet, 100% :P

Gość idealny facet :))
jestem od ciebie ładniejszy

Gość Pan-da -trójkę
zmartwię cię... nie jestem facetem :P

jestem od ciebie ładniejszy mezczyzna nie moze byc ladniejszy od kobiety. Porównywac mozna tylko te same płcie. A no i wyglad nie jest dla mnie najwazniejszy zeby nie bylo 🖐️ Na prawde na 1 miejscu stawiam charakter, ale o tym juz zakładałam topik tydzien temu.

Gość idealny facet :))
skoro masz tyle testosteronyu to pewnie ci rośnie broda :D

Gość Pan-da -trójkę
A no i wyglad nie jest dla mnie najwazniejszy zeby nie bylo Na prawde na 1 miejscu stawiam charakter, ale o tym juz zakładałam topik tydzien temu. :D, :D, :D wiatr zawiał z innej strony i choragiewką miotnęło? :P

Gość nuclear fallout
zgadzam sie z autorka w 100% ladnych, albo przynajmniej zadbanych kobiet jest calkiem sporo, natomiast przystojnych facetow full package SPORO mniej. z tymi samochodami to lekka przesada, ale poza tym hear hear. nie dbaja o siebie i tyle, takie sa polskie realia

Gość nuclear fallout
mówiąc full package miałam na myśli mężczyzn w stylu Mariusza Pudzianowskiego, jeżdżę na każde jego zawody, jest taki wspaniały

Gość nuclear fallout
dokladnie tak. jak mam miec wybor dres,wycieruch albo metal to wole szukac szczescia na innym ladzie ;)

Gość astrr
ja tez sie zgadzam. kolesie nie dbaja o siebie. wiekszosc wlosy ogoli maszynka, ubiera byle co i by chceieli laski wyrywac. z czym do czego...

Gość nuclear fallout
to wyzej to podszyw, no offence dla fanow pudziana

Gość hahahahhahahah
Bo facet który jest zadbany i ma uczciwe zamiary czesto jest niesmiały :) A jak kobieta nie potrafi uwodzić to siedzi na forum cafee i biadoli :D

Gość nuclear fallout
astrr - dokladnie tak. a najlepsze sa numery typu informatyk. chodzi taki tydzien albo dwa w jednym ubraniu, az mu sie brud wykruszy. na co taki gosc moze liczyc? zenada

Gość Jestem facetem i nie
Znoszę kretyńskich stopek, szczególnie takich w których sa wulgaryzmy

Gość Pół sejmu to nie Polacy
Wyjedź do Nigerii jak ci się nie podoba :O🖐️

Gość henk1
No cóż,może masz trochę racji co do wyglądu faceta.Ci godni oka to jeżdżą samochodami ( nie za szybko) mająnieco kasy i poglądy.Nie prawdą jest ,że wysoki jest lepszy o tego małego ,-nigdy nie będzie dobrze zbudowany tylko TYKA.Jestem zadowolony z siebie i nigdy nie miałem urazu ,że mam 164.Jestem dobrze zbudowany i potrafię się dobrze ubrać i wysłowić." kto zadowolony jest z tego co posiada jest bogatym "

Gość Pół sejmu to nie Polacy
testosteron_bucha Z miłą chęcią, do Turcji wyjadę Chętnie pomogę ci się spakować i nawwet podwioze pod drzwi tureckiego burdelu :O

Gość jeden brak
Musisz zmienić punkt widzenia przystojności mężczyzn,, tak jak to robi młode mięsko babskie, dla których przystojność mężczyzny kryje się w wypchanym portfelu......bez kasy faceci są tacy jakoś mało przystojni....a z kasą to jest TO, nawet jak staruch z wyglądem nekrofilnym śmierdzi lub kłapie wielorybem Tak będzxie jeszcze długo....z powodów ekonomicznych...bo to kobiety wypracowują 80 % pracy produkcyjnej na tym świecie i na ich barkach spoczywa ciężar świata....ale to mężczyźni za swój 20 % udział w pracy świata zgarniają 80 % kasy.... Ta niesprawiedliwa nierówność stawia kobiety w roli materialistek patrzących tylko na wypchane portfele mężczyzn Jeszcze kobitki musza nauczyć się "nie pragnienia miłości" ...i już zaistnieje jakaś równowaga A TY autorko zauważasz oczywistość , że mężczyźni są brzydcy....Tak to jest PRAWDA....oni są brzydcy i brzydną z wiekiem...............popatrz na starych brzydali...widziałaś pięknego starucha? Wyjątki pomijam....wyjątki trafiają na ekran aby poprawić widzom humor