Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak postapic mam

Odezwał się do mnie EX i same problemy z tego mam

Polecane posty

Gość Jak postapic mam

Nie wiem jak postapic. Mój ex w sierpniu zerwał ze mną kontakt bo poznał jakas panne wcześniej, pojechali razem na wakacje itd. Wcześniej też nie raz mnie okłamywał, ale ja zawsze wybaczalam. On jest typem psychopaty, niszczył mnie psychicznie. Jednak ja wiem że ma problemy i zawsze próbowałam mu pomóc, wspierac itd. On grał na emocjach, kłamał, później wmawiał że to wszystko moja wina. Grał tak żebym naprawde czuła się winna. Z jednej strony wiem co należy zrobic z takimi facetami, z drugiej on brał mnie na litośc, a ja jestem bardzo wrażliwa i starałam sie pomóc w jego problemach. Nieaważne olał mnie i się nie odzywał, miał mnie totalnie w d.... Teraz nagle zaczał sie odzywac mówiac że musiał przemyślec wiele spraw, że to zrobił i wie że mnie kocha ( i tu jest wlasnie ta gra, pewnie z tamta sie nie udało i chce abym ja go przygarnela) Tylko że on to potrafi tak ubrac w slowa że nigdy nie wiem czy to jest kłamsto czy prawda. I teraz siedze i faktycznie zastanawiam się że może potrzebował czasu. Nie chce już wracac do tego wszystkiego, ale boje się że go zranie. Wiem to jest chore, ale jak z tego wszystkiego wybrnac?

Gość fffffffff
skoro wiesz ze to manipulant to powinnas wiedziec co zrobic, jejka olej go

Gość Eleeene
jesli jestes typem masochistki-zycze dalszego zastanawiania sie nad tym Panem.

Oni się nie zmieniają. On potrzebuje ofiary nad kórą będzie się znęcał psychicznie bo inaczej sam czuje się nikim. Tylko poniżnie kogoś pozwala mu poczuć się kimś. Nie wracaj do niego!

Gość mnhbh
zdradzil cie, a ty nadal zastanawiasy sie czy go przyjac...litosci, wez sie dziewczyno w garsc,

Gość Jak postapic mam
Tak wiem to wszystko i macie racje. Nie biore powrotu pod uwagę, jednak on juz zaczyna stara spiewke że to ja jestem ta niedobra, ze on wszystko przemyslał itd. Kiedys targnal sie na swoje zycie jest słaby psychicznie, i boje sie że to znow sie powtorzy, i powodem bedzie wlasnie to ze juz go nie chce.

Nie chce już wracac do tego wszystkiego, ale boje się że go zranie. Krzywdził cię psychicznie,zostawił cię dla innej a Ty się jeszcze zastanawiasz ,nad czym? Boisz się że go zranisz? a o SIEBIE się nie boisz? Sama najlepiej wiesz ile przez niego wycierpiałaś i chcesz znowu powtórkę z rozrywki? Pamiętaj - tacy ludzie jak on NIGDY się nie zmieniają! Czy Ty jesteś mniej ważna od niego? zależy ci na twoim szczęściu - nie wracaj do niego. Takie związki to kat-ofiara. Nie daj się przez niego zbałamucić. Spotkasz jeszcze napewno fajnego,normalnego faceta,który Cię będzie szanował,troszczył się,kochał.

Gość Eleeene
jak ma tendencje do prob samobojczych-to nie Ty jestes mu potrzebna a psychiatra. Tym bardziej odradzam zastanawianie sie nad nim. Zapomnij o tym Panu.

Gość jedyna pomoc to tylko
PSYCHIATRA. Ty tez potrzebujesz terapii dla uzależnionych. Piszesz ze nie bierzesz powrotu pod uwagę. KŁAMIESZ. Ty już rozważasz nad tym związkiem. Toksyczny Związek. Chory. Nie to ze masz go nie ranić. Twoim zadaniem jest odizolować sie jak najszybciej i najdalej od tego typu chorych ludzi. Pomyslalas ze jak ma schizofrenie której nie leczy to ona sie w nim wciąż rozwija? Choroba psychiczna to nie grypka. Jeśli jej nie leczy ona przechodzi fazy. Nie zdziw sie jak kiedyś przyjdzie do Ciebie z nożem. I przygotuj sie na to ze będziesz bita.