Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcepanka30

Napisał do mnie...

Polecane posty

Gość Marcepanka30
Bo i o moim facecie nie jest to temat. Aczkolwiek, po co? Cóż, przyznaje że jestem przyzwyczajona do wielu adoratorów jednocześnie, zatem jakoś nie potrafię z tego zrezygnować, co nie oznacza, że go zdradzam, a flirt zawsze pomaga związkowi, bo dzięki temu nie osiada na nim kurz.

Gość Marcepanka30
przeciez to prowokacja normalna osoba by tak o sobie nie pisała - mam najdłusze nogi w miescie, mam najczarniejsze oczy - DOBRE HEHEHEHEH w realu to laska pełna kompleksów, " Widzę, że nie znasz żadnej atrakcyjnej istoty, skoro to piszesz. Gdybyś znała wiedziałabyś że atrakcyjność nie wyklucza kompleksów, a czasem nawet wbrew przeciwnie.

Napisałam to już sarkastycznie, bo sie sama podneicasz niewiadomo czym:) 30lat a jaka desperatka;)

Gość Marcepanka30
Faktycznie, jakiego mam pecha z tą swoją desperacką pustością. Na szczęście są tacy "pełni" inteligenci, którzy zawsze życzliwie odpowiedzą, jak widać... Widocznie nie każdy jest tak idealny jak wy... :P

Gość Marcepanka30
Np. Ruslan_Kraków ma z pewnością pierwszą modelkę na świecie, wokół której nie kręcą się faceci oraz pierwszą, która nie ćwiczy mięśni brzucha. Taki fenomen ... I mimo 19 lat jest "mega pełna", jak to prawie wszystkie modelki. Taaa :P

Gość Marcepanka30
Zgaduję nawet, że jest najmłodszym profesorem wśród modelek.(ja pusta, to w tym czasie (19 lat) studiowałam 2 fakultety - taka opóżniona edukacja, bo jestem pusta) :P I pewnie jest jedyną modelką, która dba o siebie podstawowo. A w ogóle to ją wygląd zbytnio nie interesuje. Tak z pewnością.. :D

Gość Marcepanka30
Ruslan_Kraków - chyba tego do końca nie przemyślałeś, gdy wyrzucałeś mi swoje mądre uwagi. :D :P

Gość ale o co właściwie chodzi
Bo i o moim facecie nie jest to temat. Sorry, ale jeśli facet ma kobietę, która przeżywa jak napalona nastolatka, że INNY facet się nią zainteresował, to ten temat dotyczy również jego. I nie, TAKI flirt nie pomaga związkowi w żaden sposób :O:O:O

Gość Marcepanka30
Mnie pomaga i to najważniejsze.

Gość Marcepanka30
I według wielu ekspertów pomaga. Widocznie oni się nie znają. :P

Tobie pomaga - ok, lubisz być adorowana, możesz sypiać nawet z 20 facetami w jednym czasie, zwisa mi to. Ale nie wtedy, kiedy jesteś w związku. Jeśli jesteś w związku, liczy się również ta druga osoba, nie tylko TY. A zapytaj swojego faceta , czy jemu pomaga, zobaczymy, czy będzie równie otwarty :O Jednym słowem, pusta z Ciebie lala i egoistka na potęgę. Współczuję Twojemu facetowi i mam nadzieję, że to dotrze do niego jak najszybciej.

aaaa... ekspertów - czy możesz przytoczyć konkretnych? Bo jakoś się nie spotkałam z tym, żeby jakiś ekspert pisał, że to dobre w związku, jak kobieta ma mokro w majtkach tylko dlatego, że inny facet niż jej facet się do niej odezwał :P

Gość Marcepanka30
O czym ty piszesz? Widocznie nie masz pojęcia co to jest flirt. Przeczytaj sobie definicję najpierw, a potem się rzucaj. Adorowanie to nie sypianie. Adorator to nie kochanek.

Gość Marcepanka30
Co ty ciągle o tym seksie? Może ty jak się z kimś spotykasz, to tylko na seks. Bo ja akurat nie..

Gość Marcepanka30
U mnie wiele wody musi upłynąć, aby doszło do seksu. Nie mam tak jak ty..

Gość Marcepanka30
Ruslan_Kraków - a ty jak widać w ogóle. Co nie dziwi, przy takiej pełnej modelce, której nikt nie adoruje oraz jako pierwsza modelka nie ćwiczy.

Ależ ja bardzo dobrze wiem, czym jest flirt. A Ty sobie poczytaj to, co sama piszesz. Zakładasz DRUGI topik na forum, bo ten konkretny facet do Ciebie zagadał. Przeżywasz jak napalona nastolatka. To nie jest zwykły flirt. To dużo więcej. Za bardzo to przeżywasz, żeby to podciągnąć pod definicję zwykłego flirtu. I założę się, że wystarczyłoby... nie wiem... parę tygodni? Żebyś facetowi wskoczyła do łóżka, gdyby chciał i potrafił odpowiednio pokierować wydarzeniami.

Gość Marcepanka30
ale o co właściwie chodzi - tak, to jest romans do potęgi. A ponieważ jest, to właśnie kopuluje na biurku. Gdyby było tak jak piszesz, to przecież by właśnie tutaj siedział.

Gość Marcepanka30
Ja jestem bardzo emocjonalną osobą, jak każdy zajmujący się sztuką itd. I stąd moje emocje, przy tak przystojnym, inteligentnym, oraz wysportowanym facecie. Może dla was to dziwne.. Przeciętni nie wzbudzają we mnie najmniejszych emocji. Bo przecież nie on jedyny jest mną zainteresowany.

z tego co wyczytałem na początku, Ty chcesz romansu z tym facetem, a romans i flirt co zupełnie dwie różne kwestie idiotko:)

Gość Marcepanka30
Ruslan_Kraków - nie pisałam, że chce, ale też nie wykluczam. Co ty jeszcze tutaj robisz? Rozmawiasz z idiotką, zamiast z pierwszą modelką profesor w wieku 19 lat? Dla mnie beznadziejne.

Gość Marcepanka30
A swoją drogą naprawdę mnie ciekawi, jak to twoje cudo uchowało się bez trenowania w modellingu? Nie przeczytam już tych fascynacji, bo taksówka na mnie czeka. Pa.. inteligenci... :P

ja nie mówię, że już tak jest, tylko że do tego to prowadzi. No ale cóż, kurewskiej natury jak widać masz równie wiele jak pewności siebie :P

haha ale się daliśmy nabrac na to prowo;) laska pewnei w sklepie siedzi klientow nie miala i psozla juz do domu;)

Gość Gertruda w palcie
Oj tam dajcie jej spokoj ;) Ja ide z corka na wycieczke; obiecalam, ze spedzimy ze soba dzis caaala sobote :)

Gość florecittaa
hmm albo to prowokacja albo ewidentnie widac ze dziewczyna ma duzy problem sama ze soba.Ocenia ludzi takimi kategoriami,ze to sie w głowie nie miesci