Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcepanka30

Napisał do mnie...

Polecane posty

Gość Marcepanka30
O co wam chodzi z tym dbaniem? Wiem, że każda dba. Ale mnie nie chodzi o zwykłe dbanie. Perfumy, a perfumy to także różnica.

Unmei jak sama widzisz to jakiś infantylny babsztyl:) myśli że jest perfekcjonistką bo używa dobrych perfum i ma make-up:D AAAA i wyćwiczone ciało :) ahahahahahaha bezcenne sa takie teksty oj bezcenne:)

Gość Marcepanka30
Ruslan_Kraków - o tym pisze, że nie chodzi mi o podstawy, tylko o perfekcyjny wygląd. A mnie nieskromnie mówiąc bliżej do okładek babskich pism, niż kobiety z ulicy. (wiem, że zaraz po mnie zjedziecie)

a o jakich ty perfumach pisałaś? ja znam tylko te z Sephor'y albo z Douglas'a i uwierz mi, że dzisiaj 70% społeczeństwa takich używa nie ty jedna:)) oj ta 30 jednak robi swoje:)) już nie te czasy nie te czasy co 10 lat temu:)

Gość Marcepanka30
Natura także oczywiście wiele mi dała. Mam najdłuższe nogi w mieście, mam egzotyczną urodę (czarniejszych oczu z pewnością nie ma w mieście), mam czarne długie kręcone włosy, śniadą cerę i z pewnością każdy mnie rozpozna widząc mnie raz w życiu. Brzuch mam umięśniony jak na okładkach fitnessu. Ale oczywiście piszcie, że właściwie każda tak ma... A facet wybrał mnie z losowania... ot tak padło na mnie..

Gość Marcepanka30
Ruslan_Kraków - nie ma, bo to nie mój świat i nie lubię być fotografowana. Tylko jeden profesjonalny fotograf ma moje zdjęcia na stronie, ale bez moich danych.

buahahahahahah grubo grubo:)))))) a ja osobiście ni8e gustuje w umięśnionych brzuchach, kobieta ma miec płąski brzuszek ale nie umięśniony:) a co do kręconych włosów, wole proste, moja laska ma orientalną urod bo takie ma pochodzenie, nie wychwala się na prawo i lewo, ale jest modelką i fotomodelką, aaaa i ma 19 lat, :)

Gość Marcepanka30
Ruslan_Kraków a o jakich ty perfumach pisałaś? ja znam tylko te z Sephor'y albo z Douglas'a i uwierz mi, że dzisiaj 70% społeczeństwa takich używa nie ty jedna oj ta 30 jednak robi swoje już nie te czasy nie te czasy co 10 lat temu" I co z tego, że 70% społeczeństwa używa tych samych perfum, ale nie każdej dany zapach pasuje, pomijając że na każdej zapach pachnie inaczej. Moje pasują do mnie idealnie... Podkreślają moją osobowość. A takich pasujących to pewnie do 5% społeczeństwa. Spsikać się czym popadnie to nie sztuka...

Gość Marcepanka30
Ruslan_Kraków - i co ma tutaj do rzeczy, twoja rzekoma dziewczyna? :O Nigdzie przecież nie pisałam, że nie ma innych ładnych? Wiem, jest mnóstwo, ale to nie zmienia to faktów, że to i tak margines społeczeństwa. A argument, że ma 19 lat, to już w ogóle beznadziejny... Też miałam 19 lat... :O A fakt, że nie lubisz umięśnionych, to nie zmienia faktu, że wszystkie modelki prawie mają umieśnione brzuchy, widocznie twoja jest niszową modelką. Bo pozostałe mają.

Gość rety ale z ciebie pusta
idiotka!! masz faceta a dupa cie swędzi zeby innemu sie przypodobac? ale ty musisz miec kompleksy! zeby sie dowartościowywac jakims gościemy który z tego co piszesz to jakas totalna ciota co bawi sie w podchody. jestes takim pustakiem ze to powinno byc karalne . musisz byc totalna maszkara skoro tak sie podniecasz tym ze jakis facet cie adoruje w pracy a potem najwidoczniej cie zlewa a ty szczasz pod siebie bo znów zwrócił na ciebie uwage. jakie to żałosne

Gość ale o co właściwie chodzi
Marcepanka, i co z tego, że laska z Ciebie jak z okładki, skoro natura kurwy...? Faceta masz, to po jakiego grzyba innych szukasz? :O:O:O

mi to wygląda na zdesperowaną życiem 30 :) bez rodziny bez dziecka itp. Upokorzoną życiem, bo czas nieubłaganie mija, czyżby kompleks na tle wiekowym? strach i niepewność

Gość Marcepanka30
Tak jestem maszkarą, a on z pewnością wielbicielem maszkar. Nie wiem, po co ja w ogóle odpisuje na takie idiotyczne posty... :O Muszę się tłumaczyć dlaczego nie mam 19 lat, oraz z tego że perfumy używa każdy itd. Nie wiem, jak wy to łączycie z tym tematem... :O Widocznie lubicie pisać nie na temat...

Gość taka z niej laska jak z koziej
dupy trąba. super laska by nie jarała sie tym ze facet do niej pisze, a potem ja olewał haha to super laska musi z niej byc

bardzo pusta i powinnaś sie leczyć z tego nadmiernego perfekcjonizmu bo zwariujesz i facet oszaleje i spieprzy gdzie pieprz rośnie;)

ale czy ty wogóle kumasz co sie do ciebie pisze? tu nie chodzi o perfumy czy stroje. jaks jestes płytka to nic ci nie da coco chanel. jakias palant z pracy leczy twoje kompleksy najwidoczniej.....wiec sorry ale musi byc cos z toba duzo nie tak.

Gość Marcepanka30
Ruslan_Kraków - z pewnością niezły z Ciebie psycholog... taaa :O A dlaczego siedzisz teraz na kafełe, a twoje cudo nie wiadomo gdzie.. Nie wiesz ile muszą poświęcać modelki dla kariery? Rzadko która ogranicza się do pokazów, przecież głównie kariera rozgrywa się po bankietach :P Znam to środowisko..

nie widzisz jaka jestes zenujaca - "o bozie jak on dzis przyjdzie a ja nie wygladam dzis dobrze - o bozie i co wtedy?? " to własnie pisałas super lasko. widac bardzo ci ten makijaz potrzebny i strój bo pewnie naturalnie to straszysz hahaha

Gość Marcepanka30
A na jakiej podstawie ta psychoanaliza i "pustość"? Bo napisałam, że wygląd jest ważny? Przecież niczego nowego, ani zaskakującego nie napisałam bez względu jak będziecie zaprzeczać. Mam świadomość, że faceci podrywający mnie na ulicy nie zachłysnęli się moją osobowością, ani inteligencją. Zapewne dla was to zaskakujące wnioski?

Gość Marcepanka30
taka z niej laska jak z koziej - tak dorabiam na polu jako strach na wróble, właśnie jestem w pracy.. Zadowolona??? :O

to wracaj na to swoje pole i strasz dalej bo super ci to wychodzi. juz raz cie ten facet olał ''slicznotko" ..pewnie twój intelekt go oszołomił hahahah

Gość ale o co właściwie chodzi
Marcepoanka, sama ciągniesz gadkę nie związaną z tematem. A jak ja pytam po co to wszystko, skoro już masz faceta, to tych wpisów nie widzisz :P

Natura także oczywiście wiele mi dała. tyle Ci dała , że musisz teraz to wszystko masoa\wac i sie "przebierać " za kogoś innego? za panią pekcyjną?? bądź sobą! naturalna wyluzowana kobietką a nie jakaś sztywna perfekcjonistką! pewnie uśmiech odpowiedni tez masz wyćwiczony na każdą okazje;/

Gość Marcepanka30
setunia ja perfumy kupuje w londynie" hahaha... no fakt, tutaj zdradzasz kompetencje i dlatego masz prawo oceniać pustostan innych. Jakie to typowe, w głowie puściuteńko, ale uważa że może innych oceniać. A jakie to ma znaczenie w dobie głobalnej wioski? Przecież dzisiaj nawet nie potrzeba nosa wyściubiać, aby mieć perfumy z całego świata? W tym także produkowane na zamówienie dla konkretnej osoby.

Gość przeciez to prowokacja
normalna osoba by tak o sobie nie pisała - mam najdłusze nogi w miescie, mam najczarniejsze oczy - DOBRE HEHEHEHEH w realu to laska pełna kompleksów, spedza czas na kafe bo nie ma nic innego do roboty. a ze jakis franek zwrócił na nia uwage to opisała historie w necie.