Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcepanka30

Napisał do mnie...

Polecane posty

Gość Marcepanka30
Ruslan_Kraków - z pewnością jest u siostry. Heh.. myślałam, że na wybiegu chociaż, a tutaj przegrywasz z siostrą i siedzisz jak ostatnia ciota z babami. Poza tym, jedna z modelek jakie znam to niby "paznokcie koleżankom robiła" do 4 w nocy. Taa, jej numer większość facetów zna - tak modeluje w lesie. Te modelki... takie zapracowane i rodzinne.. :D

Gość Marcepanka30
Jejku kolejne sensacyjne wieści na mój temat. Pracuje w sklepie.. taaa Czego to się człowiek o sobie nie dowie na kafe.

Gość Marcepanka30
A tak w ogóle, to jak się okazało był na stażu w USA i teraz dopiero wrócił do Polski.

Gość dzis nie mam nicka
Aaa, to rzeczywiście oznacza, że jednak warto na Ciebie spojrzeć podczas przerwy w pracy. :) Napisz mu, napisz jak Tobie imponuje ..

Gość Marcepanka30
Po co ta ironia?

Gość aaannooo własnie
ja tez sie chcialam spotkac z kims kogo nie widzialam wieki i bynajmniej nie dlatego ze mnie dupa swedziała achcialam najzwyczajniej w zyciu zobaczyc jak wyglada...usłyszałam jego głos przez telefon, nie pamietał mnie ...zaprosił na kawe i jak widac kawe wypiłam sama i sie popłakałam ze mnie zał

Gość dzis nie mam nicka
Gdyz wlasnie mam na nia ochote ( na te ironie;) )

Gość Indola
A ja mam ochotę napisać o adoratorze, więc piszę.

Gość Indola
Tak jak koleżanka i wcale dupa mnie nie swędzi. Mam taką ochotę i już, a wy sobie piszcie swoje historie.

Gość dzis nie mam nicka
Prosze Cie bardzo, czy ktos zabrania? Czytamy z uwaga, proszzz ...

Gość Marcepanka30
Czytacie i kombinujecie jak przywalić.. - a to ktoś ma 19 lat (co niby jest dla mnie ujmą?) :P - musiał napisać, że trenujących nie lubi (a skąd przypuszczenie, że chce akurat jemu się podobać?) :P - dowiedziałam się, że pracuje w sklepie (genialne) - jestem pustą desperatką (a przecież nikt mnie nie zapytał o wiedzę na jakikolwiek temat). Tylko na podstawie tego, że cenię wygląd (a reszta się oszukuje, ze to bez znaczenia, choć każdy człowiek w ciągu paru sekund ocenia drugiego - zatem z pewnością nie na podstawie innych przymiotów)

Gość Marcepanka30
Po tych wnioskach można mniemać, że to nie ja jestem pusta, a wy.. Agresja bierna i aktywna wynika z przyrównywania do siebie, do swojej sytuacji życiowej. Żenada..

Gość dzis nie mam nicka
Na pewno ktos tutaj darzy Ciebie wyrazna sympatia, nie czuj sie absolutnie atakowaną.

Gość Marcepanka30
To nie ma większego znaczenia, bo nie o tym temat. Wiadomo, że tutaj sami mądrzy i piękni. (Bo ja się okazałam maszkarą, a tytułowy kolekcjonerem maszkar). :D

Gość Marcepanka30
Nie o to chodzi, jakie ma to znaczenie w temacie?

Gość dzis nie mam nicka
Znaczenie jest takie, jakie kazdy mu nadaje; ale szczerze piszac takze staram sie go TU dojrzec ... Do rzeczy wiec - o co chodzi ?:)

Gość Marcepanka30
Pisałam tylko, że dziewczyny które mi wcześniej pisały, że jego zachowanie nie wynikało z "bycia miłym" tylko - miały rację. Widziały więcej, bo nie były w tym uwikłane. Tyle.. A piszę, bo lubię i liczyłam na konkretniejsze wypowiedzi. Na początku były sensowniejsze, a potem każdy przeszedł do zaangażowanej agresji. Co ciekawe mnie się zarzuca jakieś zaangażowanie emocjonalne, a ta agresja i tym podobne także wynika z jakichś emocji.

Gość marcepanka, jesteś
wyjątkowo wkurwiającą istotą 🖐️

Gość Marcepanka30
To po co mnie czytasz? Bo nie bardzo rozumiem? :O

Gość Marcepanka30
Nie masz nic ciekawszego do roboty, czy może chciałaś zaszpanować wulgaryzmami?

Gość marcepanka, jesteś
przejrzałam cały temat z ciekawości. z tak irytującą, upierdliwą osobowością niejasności w twoim życiu osobistym będą się mnożyć.

Gość dzis nie mam nicka
Ach, więc co teraz zamierzasz - skoro wiesz, ze Twoje przypuszczenia sie sprawdzily co do jego wiekszego zaangazowania?

Gość marcepanka, jesteś
ale twoje życie, twój biznes. uciekam 🖐️

Gość Marcepanka30
Cały temat?????? To twoje życie musi być masakrycznie smutne i nudne, że aż tak się poświęcasz tematom nieciekawym.

Gość marcepanka, jesteś
temat ciekawy, autorka już mniej. powodzenia dziewczyno, przyda się.

Gość Marcepanka30
Jak temat może być ciekawy, gdy pisze go nieciekawa autorka. To tak jakby napisać, uwielbia się czytać Mickiewicza chociaż autorem był nieciekawym. Temat powstaje dzięki autorowi, więc twoje spostrzeżenia są sprzeczne. A poza tym, to skoro na początku odkryłaś że wszystko bez sensu, to po co brnęłaś do końca? :O

Gość i po co złośliwości
marcepanko, możesz sobie być najpiękniejsza na świecie, ale fakt jest taki, że wikłasz się w coś na boku mając swojego faceta. Nieładnie, oj nieładnie :P Sama tworzysz obraz swojej osoby swoimi wypowiedziami, a potem się dziwisz, jak cię ludzie odbierają. I to zupełnie obiektywnie piszę. Nie lubisz być atakowana (a widać, że nie lubisz), to nie zakładaj tematu na publicznym forum, bo tu zawsze się znajdzie ktoś, kto cię skrytykuje. Tym bardziej, że twoje zachowanie względem gościa, twoje dylematy, to, że jesteś z jednym, a lecisz na drugiego - to nie jest wcale godne pochwały.

Gość marcepanka, jesteś
pseudointeligentko, problem poruszony w temacie jest ciekawy. rozmowa z tobą to jak przelewanie wody sitem.

Gość Marcepanka30
I dlatego musiałaś przeczytać od deski do deski?

Gość sumienie-miłość
no