Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oluśka5534

sen. co oznacza ? proszę o odpowiedź . z góry dziękuję

Polecane posty

Gość oluśka5534

Śniło mi się że byłam na wycieczce szkolnej i poszłam się przejść aby zapoznać się z miejscami obok hotelu , nagle zrobiło się ciemno ludzie którzy przed chwilą przechodzili obok mnie zniknęli. Widziałam tylko ciemność , byłam sama czułam strach , samotność szłam przed siebie aż nagle zobaczyłam światło trafiłam na targ pełen ludzi poprosiłam starszą panią aby zaprowadziła mnie do hotelu ponieważ boje się iść w tą ciemność sama. I tak zrobiłam potem sen się urywa . Znajduje się na polanie za hotelem gdzie spotykam klasę od chłopaka którego " W RZECZYWISTOŚCI KOCHAM ALE ON STRACIŁ ZE MNĄ KONTAKT I MA MNIE GDZIEŚ A JA SIĘ PODDAŁAM " szukam go aż w końcu znajduję . Przytulamy się całujemy on mnie pieści ja mu się daje , nasze uczucie jest pełne miłości ale w głębi duszy wiem tak jakby on mi powiedział w myślach że się tylko mną bawi i potem odchodzi i więcej go nie spotykam. Gdy trafiam smutna do hotelu nikogo nie ma wszyscy pojechali beze mnie , wyglądam przez okno a tam idzie wesele i pełno dzieci . Idą krętymi , ruchomymi schodami które prowadzą w moją stronę do góry . Nagle dziewczynkę która idzie z mamą zabijam. Co oznacza ten sen ? proszę o odpowiedź .

juliusz - a w lidlu ? autorko sen Twój oznacza - jesteś przemęczona, chociaz czujesz że tkwisz w miejscu z samorozwojem, skup sie na sobie i na celach życiowych romanse i odległe marzenia zostaw na potem

Gość trzecia godzina gratis
zmień dealera Olcia, takie sny świadcza o tym ,że to gówno które zażywasz jest kiepskiej jakości :P

w lidlu powinna się pojawić nowa kolekcja wkładek do butów w kształcie Wstęgi Mbiusa produkowana przez małą znana firmę z Wuppertal 🖐️

Gość oluśka5534
"Pani Czkawka "- dziękuję za odpowiedź :)

Gość cvvbghxfdtghsydthgyd
OZNACZA SEN TEN ;ZIANAE W ZYCIU;ZMIANA M IEJSCA ZAMIESZKANIA LUBZMIANA CHLOPAKA ;ALE NIE KONIECZNE NA TEGO CO SIE SNIL::ZIANE WIDZE DUZA; ZMINE DOMU NAWET ALBO ZMIANE CHOPAKA DOMU:::ALBO ZMIANE SZKOLY ALEBO ZACZECIE SZKOLY