Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczona swoim zyciem

Nie mam za co zyc:( Nie pozostalo mi nic innego jak tylko...

Polecane posty

Gość sobota dzis
namów innych pracowników i napiszcie podanie o podwyżkę, dowiedz sie ile zarabiają w innych firmach na tym stanowisku co ty i działaj, jak odmówią nie dawaj spokoju, jeśli czujesz że za twoją prace powinnaś otrzymac wiecej to nie wahaj sie. "Proście a bedzie wam dane"

Gość dfsdfdgfh
to nie praca, to zwyrodnienie... praca to sprataczka, elektryk, chirurg ale na pewno nie k u r w a , to z w y r o d n i e n i e

Rozumiem Cię, jednak za samo odprowadzanie dzidzi do szkoły, opieke nad nimi po kilka godzin, sprzątanie... Zarobiłabyś na jedzenie w najgorszym wypadku:) ..

Gość zczCC
A ja Ci radze. Skombinuj skads kase- obojetnie juz skad nawet za sex. Angielski umiesz? Najlepiej jakbys umiala wiecej niz podstawowy. Wyjedz stad. Moze uda Ci sie znalezc osoby, ktore tez by wyjechaly z tego chorego kraju. Prace za granica najlepiej z jakiejs pewnej agencji zalatw. I zacznij w koncu zyc dziewczyno. Ja zamierzam skonczyc studia, podszkolic 2 jezyki i stad wypierdalac. Jestem na utrzymaniu rodzicow a pracy jak nie tak nie ma. Jestem na smieciowych umowach. I z czego tu zyc???

Gość zczCC
Dori30 A nie lepiej w soboty, noca dorobic w jakims barze? (barmanka) - trzeba miec doswiadzcenie. probowalam i nici, nie mam fachu ;0 ale moze autorka ma fach...

Gość ptasiek nastroszony
antyrządowe i antyunijne pisiorkowe prowo.

Gość studentka_dzienna
nie rozumiem tego narzekania, w gazetach mnostwo ogłoszeń o prace, brakuje rak do pracy a wynwolicie na zasilkach siedziec i rodzic kolejne bachory :o

ja też bieduje:/ studiuję zaocznie, za to jednka udało się ze zapłacili rodzice, ale ogólnie to mam tylec o na pokój, jedzenie jem najatńsze, ziemniaki i cebula:/ jak chce jechac do domu to prosze się o kasę na bilet od taty bo inaczej bymw ogóle nie jechała

Gość studentka_dzienna
to trzeba było iść na dzienne a nie na zaoczne jak ja, mieszkam z rodzicami i nie płace za nic, bo sie ucze, wiec mnie utrzymuja, nie rozumiem po co idziecie na zaoczne, chyba z lenistwa

Gość ptasiek nastroszony
bo zbyt tepe , problemy z ulamkami maja by sie na dzienne dostac. i slusznie panstwo tylko najlepszych powinno finansowac. miernoty niech sie w szkolkach niedzielnych "uczą"

Tere fere , szukasz tylko pretekstu żeby iść pod latarnie!!!.1100 złoty to nie mało kasy,chyba że się pieniądze wydaje na byle co.Ktoś ci doradzi i od razu polecisz z czystym sumieniem, no nie??Życie to nie bajka,trzeba się trochę natrudzić,żeby coś mieć

Gość kasia9074328657245
ja wolałabym umrzec niz sie sprzedawac

po pierwsze to moim mieście nie ma żadnej szkoły wyższej, wiec i tak bym nie mieszkała z rodzicami, byłam 3 lata na dziennych , ale na mgr nie było meijsc więc MUSIAŁAM isc na zaoczne, nogdy nei byłam tępa jak to mówisz, zdałam maturę super i zawsze miałam dobrą średnią życie to sztuka wyboru... http://furgonetka.powiedz.to