Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamaWieczorem

sama w sobotni wieczor

Polecane posty

Gość p.t.
Amelia nigdy nie uwazalem kielczan za wulgarnych czy tez nie rozgarnietych. Kielczanie i Radomianie odwieczna walka dwoch niast tak na prawde a ja po srodku w szarym i smutnym miescie gdzie srednia to 50

Gość malaaaona
dobra tam nie chodzi o szukanie na sile skoro ma byc bez milosci to wole byc sama, hmm trzeba naprawde pomyslec nad jakim zajeciem aby nie spedzac tego wieczoru samotnie

Gość malaaaona
jakie to miasto szare i smutne

Gość Ameliaaaaa
p.t. Ale ja nic takiego nie powiedziałm że Kielczanie szarzy i nudni

Gość Mam czas
Rhovannion malaaaona - od 24 lat. to jle ty masz wiosen ,może szukasz kogoś w całej skali od 24 lat do 54 lat

Gość Ameliaaaaa
tym bardziej nie są nierozgarnięci

Gość p.t.
tak to odczytalem. wg mnie to ciekawy region. zawsze jak jestem w kielcach to mam wrazenie, ze dzien bedzie udany. w radomiu mam podobmie. z tym ze ja mam szczescie do odnajdowania sie w roznych sytuacjach. ludzi poznaje hmmm dla sportu

Gość Ameliaaaaa
Hmmmm poznawanie ludzi dla sportu - kurcze muszę to chyba zastosować - tylko jak się do tego zabrać. Ja jestem wygadana na maksa komunikatywna - znajomych moich znajomych chętnie i szybko poznaję, gorzej tylko że głuwnie czas spedzam z kolezankami - więc co do mężczyzn jest troszkę gorzej ( onieśmielają mnie jak któryś mi sie podoba ) P.S> dla spędzających samotnie wieczór na Kafe może coś razem wszyscy wymyślimy :) - napiszcie co lubicie robić wieczorami jak zostajecie sami - poza internetem heheheh