Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zghe

gdyby prawiczki zadbały o swój wygląd to by miały powodzenie

Polecane posty

Gość IMO13861
Tamari! A Ty ładna jesteś? :classic_cool:

Gość Luzerson i jak
czy panie na mieście znowu ci się dzisiaj kłaniały w pas ?

Gość offerma kom
ie popieram niemoralnego prowadzenia się kobiet, dla mnie są one z natury piękne, delikatne, ciepłe... no z tym tos pojechal po bandzie :D i kto tu ma nierealistyczny swiatopoglad?

Gość monika 4110
niewazne co istnieje w prawie pewnie ze niewazne szczegolnie gdy rodzinka bedzie walczyla o podzial majatku choj tam z koligacjami :D

Gość Tamari jest piękna
kobieca, pełna gracji, eteryczna, wrażliwa, ciepła, mądra, dobra po prostu idealna

Gość IMO13861
Tamari - najpierw kino i kolacja, potem łeb. :classic_cool:

Gość luuuzik
e no ja mysle ze po przekroczeniu 30tki rodzice luzera eksterminuja z domu , luzer a byles ty w armii ?

Gość wkrótce
Ona szydzi z innych

:-O skonczcie pisac o mnie pierdoly i to jeszcze niezgodne z prawda prawo tam-nie o to chodzi bo logiczne ze niewazne jak sie nazwie danego czlonka rodziny to w restamencie bedzie on widniec albo za sprawa spadkodawcy i wtedy nie trzeba nawet miec powiazan rodzinnych albo jesli spadek nie bedzie sporzadzony to dzielony jest juz miedzy dzieci i wspolmazononka natomiast czy looser okresli swoja dalsza rodzine jako kuzynow czy rodzenmstwo cioteczne to nie jest to wazne-bo to juz nie problem prawny

Gość IMO13861
Serce me bić prędko zaczęło, nie wiedziałem najpierw czemu. Jednak gdy oczy przyzwyczaiły się już do blasku bijącego z majestatycznej, czarnej ksywki zrozumiałem serca mego porywy - Lucyna! :P

Gość luuuzik
looooserek poszedl na m jak mdlosci ech przegralismy kochani z telewizja;) ;) a przeciez hanki juz nie ma, ladnie to sie tak na nas wypinac?

Gość zdjęcie tamari już krązyło po
kafe.

IMO, dzis też piłeś? :P Tamari, szczerość mam we krwi, myślisz, ze kto zainspirował ZSa do zmiany nicka na obecny? ;-)

Gość IMO13861
Tamari "...niewazne jak sie nazwie danego czlonka..." Racja! Ważniejsze są czyny - nie słowa...Tamari, nie znałem Cię od tej strony. :classic_cool:

Gość luuuzik
he he to moze w jego looozackim slowniku powinno pojawic sie haslo " hipoteka "?

Gość wilgotnamychaxxl
IMO13861 "...niewazne jak sie nazwie danego czlonka..." proponuje brutus chujogromus ha ha ha

Gość IMO13861
Lucy Windsor "IMO, dzis też piłeś?" Lucyno! Być może prawię niewyraźnie, acz nie jest spowodowane to plugawym, sfermentowanym płynem, a odurzająco bliską obecnością Twego piękna! :P

lusia no teraz to juz wiem kto ale tak czy siak chyba sama wiesz ze nie sa sie kogos w zueplnosci ocenic czytajac jego wpisy na forum?

Gość fdgj,nhjk,,
jest imo jest i nieobecna luska:classic_cool: :D

Gość luuuzik
ale nie ma mistrza ceremonii - looserka :(

nie jestem-przestancie ale dzieki za mile slowa:) wlasnie niech imo pokaze cycki a nie ciagle od innych wyciaga:P

Tamari, jasne że nie daję sobie kredytu na prawdę o naturze ludzi, których znam tylko z postów, stąd załączona emotikonka z przymrużonym okiem. Natomiast co do wyglądu - jesteś zbyt skromna :) IMO, Twoja wierność własnym uczuciom do moich liter zaczyna być zastawiająca, zamierzasz pobić jakiś rekord? :P)