Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zghe

gdyby prawiczki zadbały o swój wygląd to by miały powodzenie

Polecane posty

Gość do wp.pl
a ja wyglądasz? opisz się, poisz nie tylko o twarzy ale i ciele, ile ważysz, ile masz wzrostu, jakie masz włosy/fryzurę?

Gość mentaI cut
ja też tak sądzę, to bez sensu być z kimś kto nas nie kręci. dlatego brzydcy muszą umrzeć samotnie bezpotomnie, jedna generacja brzydali umrze w taki okrutny sposób i zaoszczędzi problemów kolejnym generacjom brzydali / nudziarzy / chorych

Gość 155 cm ? i rajtuzy?
za duża abstrakcja dla mnie.Krasnal normalnie i jeszcze te rajtki.

Gość Metamorphosis
;-) Ech tak czytam co tu piszecie i nie rozumiem Waszych ekscytacji i tego jak dajecie się wkręcać forumowiczowi o wdzięcznym nicku " Frajer " / chociaż w jego głowie na pewno kołata się inne bardziej patetyczne tłumaczenie czyt. przegrany, zwyciężony / - na to jest tylko JEDEN sposób, prosty, staropolski, prymitywny być może brutalny / a także niezgodny z prawem / niech się zgłosi niewiasta, która zdybie Loooosera jak będzie szedł do najbliższej kolektury / może na takiego rosłego chłopa lepiej niech się zgłoszą dwie ;) / i zaciągnie w krzaki jak Justina B i wtedy Looooser nie będzie prawiczkiem, nie będzie " rościł sobie praw" do kobiety czystej stawiając ją na równi z przedmiotem do kolekcji , zniknie jego fanatyzm i przestanie nękać Kafeteriuszy swoimi przemyśleniami. Dziewica czy Prawiczek z wyboru - to sprawa danej osoby i ja to szanuję, żeby nie było. Może religia ich do tego skłoniła, może nieśmiałość, wychowanie etc. Ale ktoś kto nigdy nie był w związku a wypowiada się wszem i wobec w tym temacie a także zakłada, że żona nigdy od niego nie odejdzie, będzie mu prać, prasować, sprzątać, SŁUŻYĆ WIERNIE ...... to tak jakbym nie znając się na medycynie pouczał św pamięci Relilgę jak wszczepiać bajpasy. Tak jak już ktoś napisał, złote czasy naszego Kolegi z forum skończą się w dniu kiedy jego rodzice a także leciwy sponsor zejdą z tego ziemskiego padołu a komornik zapuka do drzwi. Mam nadzieję, że Rząd wprowadzi podatek od starokawalerstwa. I my mamy takich utrzymywać ?

Gość terapeuta Looooosra
Ale on twierdzi, że wtedy będzie dom wynajmował i za to żył. Oczywiście jeśli najpierw... nie wygra w 6 w totka ! ;)

Gość Metamorphosis
A czy On w ogóle cokolwiek wie o wynajmowaniu lokali ? Istnieje coś takiego jak śmierć nagła np. w wypadku a co jak rodzice nie zdążą zapisać mu domu ? Skąd weźmie kasę na sprawy spadkowe, z bieliźniarki mamy? Będzie heca jak Mama i Tata zapiszą majątek jakiemuś hospicjum i zemszczą się za wyrodnego synalka. I co wtedy ? Mościk. Żadna praca nie hańbi, nawet jeśli jest to zamiatanie ulicy, składanie długopisów czy czyszczenie szamba. Ale On niby żyje w takiej czystości a uprawia hazard , potępiany przez wiele religii. Więc o czym my tutaj strzępimy qwerty?

Gość terapeuta Looooosra
przecież on nie jest na tyle rozwinięty umysłowo by mieć plany B i C. Ma plan A i wg niego żyje. Jako jedynaczek nie musi robić nic, żeby dostać spadek, jeśli rodzice go nie wydziedziczą, należy mu sie wszystko po nich, jak psu zupa. Jedyny zonk może mieć natomiast po śmierci dziadka, bo wyschnie wtedy strumyczek kasy na zdrapki, ale podobno dziadek odkłada na to z emerytury, aby wnyczuś miał za co grać po jego śmierci.

Gość Metamorphosis
Poza tym chyba widzicie tę jego kreację nadczłowieka. Rozumiem, że dziewczyna, która była dziewicą ale na skutek nieszczęśliwego wypadku wracając powiedzmy z pracy do domu została zgwałcona już się nie nadaje na partnerkę Looooosera ? Tak samo młoda dziewczyna, która zachowała dziewictwo do ślubu , pełna ideałów wyszła za mężczyznę który po jakimś czasie zaczął pić, bić i zostawił ją " bez wianka ", tak samo młoda wdowa.... Takich przypadków można by podać wiele. Ale wszystko sprowadza się do celebrowanego przez Looosera kawałka mięsa między udami kobiety. Nie popieram niemoralnego prowadzenia się kobiet, dla mnie są one z natury piękne, delikatne, ciepłe...... Może pęd życia, chęć przypodobania się innym, strach przed zostaniem w tyle spowodował, że się pogubiły. Dla mnie lepiej jak Kobieta jest sobą, zamyka za sobą przeszłość, poprawi się i nie popełnia pewnych błędów niż jeśli jest "świętojebliwa" na pokaz a tylko Pan Nasz i Stwórca raczy wiedzieć co robi za zamkniętymi drzwiami ;) ;) ;) . Myślę, że wielu wydumanych prawiczków leczy w ten sposób swoje kompleksy i zgrywa przed światem świętych , lubią wejść na Kafe i pomarzyć, że są rozchwytywani przez Bogate i Piękne. Wczoraj widziałem parę tulących się do siebie bezdomnych, dziewczynę po chemioterapii idącą za rękę z uśmiechniętym chłopakiem, który otulał ją żeby nie zmarzła. Looooooser, Ble Ble i reszta - bardzo ale to bardzo żal mi Was, bo życie ucieka Wam przez palce. żyjecie w świecie ułudy, fantazji. Może lepiej zamiast wchodzić tutaj na forum kupicie sobie Simms Tam możecie kreować rzeczywistość według Waszych czasem chorych zasad.

Gość luuuzik
sie boi ze doswiadczona go wysmieje wiec woli skolowac cnotke i wmoiwc jej ze przecietny stosunek trwa 2 minuty, ona nie bedzie miala porownan, on juz nie bedzie mial simlocka hie hie :-)

Gość Metamorphosis
luuuzik to że ktoś jest niedoświadczony to akurat nie powód do wstydu. Ale Looser i Spółka składają takie zamówienie na towarzyszkę życia jakby wybierali w katalogu - życie po to stawia przed nami różne wyzwania abyśmy się kształcili, szlifowali, dojrzewali. Nie da się przez życie przejść lekko. Mamy swoje krzyże i cierpimy, jedni więcej drudzy mniej. A Looooser? Nie wiem czy to przypadkiem nie jest zaczątek schizofrenii. Jakaś dziewczyna się spojrzała lub koleżanka mamy i on już wpada w euforię i " lata" nad ziemią. Nie dociera do niego, że może niektóre z tych kobiet nie śmią zaśmiać mu się w twarz tylko chichotają po kątach za jego plecami a koleżanki mamy współczują jej takiego potomka. Ja się tylko dziwię w tej całej opowieści postawie ojca Looooosera . Czy to także człowiek bez ambicji, honoru ?

Gość luuuzik
chłopina sie zalamal i wiecej nie popelnil tego bledu tzn nie spoldzil wiecej luzeropodobnych latorosli hie hie ;)

Gość MaMa LoSeRkA
NATYCHMIAST ODCZEPCIE SIĘ OD MOJEGO NAJUKOCHAŃSZEGO PIERWORODNEGO SYNKA ! OD MOJEGO SKARBKA, PIESZCZOSZKA. BO POWIEM WASZYM MATKOM !

Gość A kto to jest ten
Luzer i czy wstawił tutaj swoje zdjęcie ?

Gość ma szczescie ze nie
wstawil foty bo juz dawno by lezal w rowie 🖐️

Gość luuuzik
jego posty sa frapujace i wyziewa z nich glupota, nuda i prostactwo, zarzuca ludziom ktorzy nie sa tak doskonali jak on ze to wina ich upodoban politycznych, ogolem gosc sie kwalifikuje w kaftan ale nie ma chetnych ktorzy by go zlapali ;) a foty nie wstawil natomiast ciagle pisze ze jest piekny jak z obrazka i kobiety i kiedy idzie ulica to wylewaja studzienki od kobiecych sokow

Gość jedna kobieta go widziala
NB ale kto tam wie czy to bylo jego foto 🖐️ pewnie wzial z fb albo nk

Gość luuuzik
czyta Balzaca rymuje ot taki hrabia jak w tych starych powiesciach, nic nie robili, cierpieli na suchoty, musieli brac sole o ja pie.......e ;) ;) hi hihihi

metamorphosis jak Ty ladnie piszesz:) w sensie, ze madrze:) rzadko ktos tu sie wypowie na poziomie i z sensem ale widac sie zdarza

Gość ewrybadypomarańcze
jedna kobieta go widziala NB ale kto tam wie czy to bylo jego foto pewnie wzial z fb albo nk I obyło się bez księdza egzorcysty ? o fak

Gość Metamorphosis
Tamari bo miłość jest piękna. Ach rozmarzyłem się.... Pamiętam okres kiedy byłem sam. Przeznaczyłem go na własny rozwój. Samotność też czasem się przydaje. Możemy wtedy dokonać pewnych przemyśleń, przeanalizować swoje życie, doświadczenia, błędy. Ale nigdy nie pomstowałem, że kobiety są takie i owakie, że to ich wina a ja jestem cacy. To chyba świadczyłoby o moich kompleksach, niskim poczuciu wartości. W związku bywają także gorzkie dni. Trzeba zapomnieć na chwilę o sobie, pójść na kompromis, nierzadko trzymać nerwy na wodzy. A czytając Looooosera, który w szkole nie zagrzał miejsca na długo, w pracy się nie spełnił ale szuka dziewczyny / przy boku której pewnie też nie zagrzeje miejsca na dłużej bo nie potrafi wziąć odpowiedzialności za swoje życie a co dopiero drugą osobę / tylko po co ? Żeby jej zniszczyć życie ? Wpędzić w błędne koło - kuchnia, dzieci,łóżko ? Jak dla mnie on ma przestarzałe żeby nie powiedzieć zatęchłe poglądy i uparcie się ich trzyma. Kobieta jest piękna kiedy rozkwita a przyczynić się do tego może upragniony przez nią zawód, dom, rodzina, dziecko albo hobby. I nie należy Kobietom odbierać tych marzeń, podcinać skrzydła sprowadzając do roli matki i żony. Albo segregować kobiety na " przechodzone " i zaplombowane ". Czasem wstyd mi za niektórych mężczyzn ale cóż, nie zbawię całego świata ;) ;)

Gość Metamorphosis
A wszystkim Prawiczkom z Kafeterii polecam film " Miłość Larsa ".

Gość ohohohohoooo
luzer jak zwykle nosa nie wychyli a tylko siedzi w ukryciu i podczytuje tchorz cholerny a tyle ma zawsze do powiedzenia tylko szkoda ,ze nic konkretnego, a jedynie powtarza sie jak mantra

Gość luuuzik
bo on drapie, jak nie mame po plecach to zdrapkę albo mysli nad cieta riposta i dlatego dzis nie wpadl hie hie

Gość luuuzik
a tyle ma zawsze do powiedzenia tylko szkoda ,ze nic konkretnego, a jedynie powtarza sie jak mantra bo to buddysta-onanista " Ommmmmm może 6 w totka wygrommmmm "

Gość tylko po cholerę to pisać
wszyscy to wiemy i pisaliśmy to 100000 razy. Więc i nigdy to nic nie dało 1000001 też nic nie da. Można się za to poprzerzucać banałami o wyżywieniu luzerka za 6 zł bo się pewnie chłopakowi przyda jak będzie ten dom wynajmował :classic_cool: 🖐️ chciałbym zauważić iż od paru lat nie ma podatku od spadków z kręgu najbliższej rodziny :P a na sprawę w sądzie jakoś nazbiera albo wyciągnie ze starej portmonetki dziadka

Gość ohohohohoooo
jest jeszcze jedna opcja sprzeda znajome koty ,bo przeciez na karme dla nich nie bedzie mial kasiory :D

Gość tylko po cholerę to pisać
sam pójdzie podjadać ze znajomych miseczek :classic_cool:

Gość luuuzik
albo przerzuci sie na chinszczyzne czyt. przerobi koty na kisiel i ciastka, na jakis czas o tym sie przeszweda ja mysle ze jemu baby trza i ostrego seksu wtedy mu z glowy wyleca te wszystkie nietoperze, przeciez tu prozac nie pomoze taki ciezki przypadek, chodzcie zrzucimy mu sie na jaka call girl jak sie wstydzi wyjsc na miasto spelnimy patriotyczny obowiazek

Gość ja sie moge zrzucic na line
tudziez na arszenik , taki ktos jak on nie ma prawa zyc 🖐️