Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zghe

gdyby prawiczki zadbały o swój wygląd to by miały powodzenie

Polecane posty

Gość wp.pl
Rzygam na takie chore tematy ludzi którzy mają 0 pojęcie o sprawie. Nie chodzi o dbanie o wygląd ale o wygląd od urodzenia.

Gość czyli jaki wygląd od urodzenia
?

Gość wp.pl
Paskudny

Gość nie może być aż tak źle!
musisz zadbać o swój styl to laski będą się do ciebie zlatywały

Gość czemu stare prawiczki
mieszkają jeszcze z mamusiami?? :O

Gość cipacipacipacipa
bo to niedorajdy zyciowe skrzywdzone przez swoje mamusie, ktore zawiazywaly im w dziecinstwie kokardki na wlosy, wkladaly sukienkeczki i biale podkolanowki w rozowe motylki :D

Bez sensu jest mieszkać samemu. Ze ścianą będę rozmawiał? A kto zrobi obiad i wypierze, wyprasuje? Wiadomo, że to zadanie dla kobiety.

Gość luser zamknij morde, kazdy sam
powinien umiec zadbac o siebie, a ni liczyc na rodziców, bo oni wiecznie nie będą żyć!

Gość a pan domu powinien zarabiać
na ten dom i rodzinę, a nie byc pasożytem jak ty:O a poza tym o czym my tu rozprawiamy?? ty i tak żadnej nie będziesz miał więc lepiej naucz się prać i gotować

Gość luser ty sam o siebie nie
dbasz bo gdyby nie mamusia to byś cały czas chodził z obsraną dupą, bo by ci nie podtarła:D

Wiadomo, że będę miał. Jestem człowiekiem wartościowym, przystojnym, inteligentnym i agresywnym. Takich kochają prawdziwe kobiety.

Gość ty jesteś agresywny?
.

Gość przecież ty nawet nie
potrafisz się bronić każdy ci może wpierdolić nawet dziecko:D

Gość no chyba że jestes agresywny
w stosunku do kobiet, co widać na kafe po ilości wyzwisk, za które jesteś ciągle banowany

Gość luzer umrze gdzies samotnie
pod mostem tudziez w schronisku dla bezdomnych :D

Taa jasne. Samym wyglądem odstraszam. Ubieram się w męskie ubrania i kolory, jestem krótko obcięty i wszyscy się trzymają na dystans. Jestem wysoki i postawny.

Wszystkie rodzinne dobra będą przepisane na mnie. Tak to jest jak się jest jedynakiem i moi rodzice są jedynakami.

Gość looser ty masz zapadniętą
klatę i jesteś kościotrupem

Gość i masz dużo różowych ciuchów
.

Gość natura wie co robi, że jest
tylu jedynaków w twojej rodzinie, widocznie musicie wyginąć, bo wasze geny są chujowe :classic_cool:

Gość looser ty załóż sobie lepiej
pętle na szyje, potem wiesz co robic...

Gość luser już pisze swoje mądrości
na innym topiku

Gość empire strike back [cool]
"A kto zrobi obiad i wypierze, wyprasuje? Wiadomo, że to zadanie dla kobiety." ty, pralka, żelazko? kobieta w tym czasie może spędzić czas lepie i założyć czarne pończochy. "estem człowiekiem wartościowym, przystojnym, inteligentnym i agresywnym. Takich kochają prawdziwe kobiety." inteligentni i agresywni to w tym wieku mieszkają na swoim bo ich stać. Mają już też dziewczyny albo zony. Nie znam ani jednego inteligentnego faceta który w wieku lat 27 mieszkał z rodzicami. "szystkie rodzinne dobra będą przepisane na mnie. Tak to jest jak się jest jedynakiem i " podatek od nieruchomości z 1000 zł rocznie gaz/prąd/woda/ścieki - nie mniej niż 300 zł na 2 miesiące net - z 50 na miesiąc sezon grzewczy (nieważne czym grzejesz) - 3000-5000 jedzenie - 200 na miesiąc środki czystości/ubrania itd....... Minimalne koszty życia na rok wyjdą około 10000 netto. Oczywiście tylko z racji własnościowego domu. i oszczędzania na wszystkim. Nie stać cię :classic_cool: nawet na tak minimalne koszty.

Gość żaba [czesc]
200 / 30 = 6,50 zł na dzień :classic_cool: wyższa stawka żywieniowa niż w przedszkolach. Spokojnie starczy jak będzie sam gotował i kupował takie rzeczy jak ryż czy inny makaron, chleb, masło, jabłka coś co jest tanie i starcza na długo. Przecież 1 kg ryzu to co najmniej 15 obiadów :classic_cool: ale trzeba mieć coś jeszcze co prawda... jakies warzywa :classic_cool:. Przecież luzer nie liczy na kolacje z ukochaną przy kawiorze i winie :classic_cool:🖐️

"200 / 30 = 6,50 zł na dzień wyższa stawka żywieniowa niż w przedszkolach." BNB ty naprawdę nie widzisz różnicy między 5-latkiem a prawie 30-letnim chłopem? :D "Spokojnie starczy jak będzie sam gotował" on i gotowanie :D będzie jadł na mieście i to 200 zł wyda w 4 dni. wrocek przecież tani nie jest. "coś co jest tanie i starcza na długo" przy czym będzie ciągle głodny i chorowity, wypadną mu wszystkie włosy i zęby z braku składników odżywczych. a kto mu zapłaci za lekarza? :P

Gość Domitsu
Rozbawił mnie trochę ten temat i wypowiedzi niektórych osób. A panowie powinni się zastanowić, czy chcą rozpocząć inicjacje seksualną z powodu presji otoczenia czy po prostu parcia. Zawsze szanowałam facetów, którzy mają w sobie tyle samozaparcia by nadal być prawiczkami, to jest coś zajebistego. Tylko problem współczesności to to, że seks sprowadza się do przedmiotowego traktowania partnerów na wzajem. Miałam kolegę prawiczka, ujął moje serce swoją postawą, dopóki nie wymyślił sobie seksu bez zobowiązań. A.. i by ująć kobietę nie wystarczy być ubranym w markowe ciuchy, domniemam, że pisząc o markowych ubraniach macie na myśli np. Zarę. Panowie, markowe ubrania, klasyki to Vistula, AJ, CK i inne. Nie sieciówki. W dodatku, być może perfumy też w pewien sposób działają na kobietę. Ale uwierzcie, jeśli jesteście zdesperowani - każda głupia to zauważy ;-) I nie wyjeżdżajcie od razu, że jesteście prawiczkami bo się wystraszy i ucieknie (potencjalna kandydatka).