Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zghe

gdyby prawiczki zadbały o swój wygląd to by miały powodzenie

Polecane posty

Gość Domitsu
Rozbawił mnie trochę ten temat i wypowiedzi niektórych osób. A panowie powinni się zastanowić, czy chcą rozpocząć inicjacje seksualną z powodu presji otoczenia czy po prostu parcia. Zawsze szanowałam facetów, którzy mają w sobie tyle samozaparcia by nadal być prawiczkami, to jest coś zajebistego. Tylko problem współczesności to to, że seks sprowadza się do przedmiotowego traktowania partnerów na wzajem. Miałam kolegę prawiczka, ujął moje serce swoją postawą, dopóki nie wymyślił sobie seksu bez zobowiązań. A.. i by ująć kobietę nie wystarczy być ubranym w markowe ciuchy, domniemam, że pisząc o markowych ubraniach macie na myśli np. Zarę. Panowie, markowe ubrania, klasyki to Vistula, AJ, CK i inne. Nie sieciówki. W dodatku, być może perfumy też w pewien sposób działają na kobietę. Ale uwierzcie, jeśli jesteście zdesperowani - każda głupia to zauważy ;-) I nie wyjeżdżajcie od razu, że jesteście prawiczkami bo się wystraszy i ucieknie (potencjalna kandydatka).

Gość żaba [czesc]
przegląd stawek żywieniowych na garnuszku państwa :classic_cool: w hospicjach, szpitalach i domach dziecka waha się od 8 do 13 zł. Nasz bohater niestety nie jest dzieckiem, chorym w szpitalu i nie umiera na raka więc może jeść za 6-7 albo trociny jak pisałaś :classic_cool: Tu ktoś proponuje dietę 100 zł za miesiąc http://forumarchiwum.gry-online.pl/S043archiwum.asp?ID=11037857 Więc luzer może sobie pozwolić na odrobinę luxusu niczym w dynastii :classic_cool:

Gość żaba [czesc]
według Interii 19 zł :classic_cool: Luzer napadnie na ukochaną, pójdzie siedzieć i sobie podje, pozna kolegów. :classic_cool: życie

"Panowie, markowe ubrania, klasyki to Vistula, AJ, CK i inne" i oczywiście głęboko wierzysz w to, że tych ciuchów nie szyją chińczycy? :classic_cool:

Gość żaba [czesc]
Garnitury z vistuli zaczynają się od 1000 :classic_cool: toż to 1/10 rocznego budżetu i dziewica może tego nie docenić :P

Gość żaba [czesc]
to ja brzydki niski beznadziejny :classic_cool: 🖐️

Gość żaba [czesc]
to ja mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny 🖐️

Gość żaba [czesc]
ale to mój nick mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny :classic_cool:🖐️

Gość żaba [czesc]
- prąd - ogrzewanie - wode - mydło pod prysznic - pranie ubran - pensje klawisza

Gość żaba [czesc]
no widzisz. czyli 6,50 to sporo :classic_cool:. Chociaż dochodzi efekt skali. Jak gotujesz dla 100 osób to masz na jeden dzień 400 zł a nie 4 zł jak dla jednej. Więc możesz bardziej urozmaicić

Gość żaba [czesc]
słonina podobno też :O🖐️

Gość żaba [czesc]
w ogóle się opłaca gotować. Nawet w taniej knajpie to przepłacasz dobre 3 razy. Inteligentni faceci umieją gotować albo chce im się eksperymentować z przepisem w ręku :classic_cool:

Gość ghrrrrrrrr
24 sekund temu Looooser to handluje swoja sperma na wschodnim rynku loser eunuchu ty powinienes stac na bacznosc jesli ktos raczy do ciebie mowic ,ty lewusie jadacy cale zycie na matki dupie idz leczyc sie, a jesli nie chcesz to zdechnij od razu i nie zabieraj ludzom tlenu

według Interii 19 zł Luzer napadnie na ukochaną, pójdzie siedzieć i sobie podje, pozna kolegów. życie Kiedyś słyszałem jak chłopak rozmawiał przez komórkę w tramwaju i mówił, że musi coś zrobić i pojdzie siedzieć, będzie miał utrzymanie. Poważnie to mówił.

Gość żaba [czesc]
jakoś w wawie po knajpach nie łaziłem. Chyba ceny jak wszędzie, tak patrząc po cenach kawy. Pomyśl w pierdlu zrobisz sobie dziarę, zdobędziesz dobry zawód i kontakty :classic_cool: będziesz imponował grzecznym dziewicom co chcą bad boya :classic_cool:

"Chyba ceny jak wszędzie, tak patrząc po cenach kawy" w wawie są ceny takie jak w dużych miastach + parę zł więcej. kawą to się nie da najeść :P

Gość kaciaaa
luzer czy to prawda ze twoja matka do tej pory wklada tobie jedzenie na talez i tez zmywa po tobie naczynia ???????

Gość jak znajdziesz w moim dużym
mieście rogaliki nadziewane czekolada, takie croissanty, po 1,50 to dostaniesz nobla :classic_cool: a w wawie nie miałem problemu z ich nabycie w takiej cenie. Do kawy idealne :P

Gość Ogniem i mieczem
to ten fil o polskich indianach co polscy kowboje latali z jednej strony kraju na druga, w poszukiwaniu kogos kogo moga zabić? :classic_cool:

Gość kaciaaa
Jakim poj**em trzeba być, aby takie głupoty wypisywać?" a jakim pojebem trzeba byc aby splodzic luzera i byc luzerem ??

Gość trolololololo
oooserku 1 godzinę temu Looooser to placze podczas wytrysku Lollaaaaa 2 godziny temu Looooser to handluje swoja sperma na wschodnim rynku

Gość wp.pl
Życie nie jest przecież sprawiedliwe. Ja osobiście nie zazdroszczę nikomu że ma duży piękny dom albo super mieszkanie, że ma samochód że zarabia 20 tys miesięcznie. Ja mogę mieć 10 letni samochód mogę mieszkać w małym mieszkanku. Ale na pewno nie będę z kobietą która nie będzie mi pasowała. I nie obchodzi mnie twierdzenie że skoro ja nie jestem najwyższych lotów to mam być z kimkolwiek. Chcę być z taką co będzie mnie podniecać albo z żadną

Gość prawiczki nie są takie
brzydkie jak opowiadają, po prostu nie są fajnie "zrobione" niech dobiorą sobie ciuszki, dodatki, pójdą do stylisty fryzur na dobranie czegoś pasującego do nich i już pół sukcesu, czyli wygląd za nami :classic_cool: 🖐️