Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fąfafine

Ogladamy MAGDE GESSLER na tvn

Polecane posty

Gość fąfafine

obrzuciła ludzi w kuchni makaronem z sosem i potłukła talerz :D miała rację , ale syf jej podali jhak oni sie nie wstydzą, dziady jedne makaron ugotowany kilka dni temu i odgrzany w mikrofali oblany jakby rzygami i kelnerka jeszcze jej prawdę powiedziała ale jaja

Gość najlepszy odcinek , ale nie bę
dę pisać bo spalę.

Gość fąfafine
ja bym się brzydziła jeść to co on tam robi

Gość dupa......................
kucharz ma robić zakupy \ a ta stasia jaka ciapa, gdzie do jakiegoklowiek interesu, nie dziwne ze takie długi.......no co za baba, ona do spratzania sie tylko nadaje, żadne restauracje

Gość siubi dubi
ciekawe czy ona kręci te włosy....

Gość fąfafine
70 tys dlugu nie nadają sie do robienia interesu masakra

Gość fąfafine
stasia się trzęsie, nie jest w stanie racjonalnie funkcjonować

no porażka ta stasia...kto jej podpowiedział zeby otwierac restauracje?? no ona nie nadaje sie do żadnego zarzadzania....:/ jeszczą histeryczke karetka zabierze, żal

Gość danonekkkk
miałam okazję być na warsztatach pani Gessler i nawet zaspana bez makijażu i w rozciągniętym swetrze (gdy szliśmy na rybke o 5 rano) miała takie włosy, pokręcone i świeże

Gość danonekkkk
hahahah co jej jest ? :D

Gość danonekkkk
że co udaje ??? :D:D:D:D

Gość gfhurtynsje
szkoda mi tego syna, napracował się. nie rozumiem, jak mogli ciągnąć takie długi...

Gość fąfafine
ale dziwi mnie że jak ktos nie ma pojecia i zacięcia biznesowego rzuca się na taki interes i nic nie zarabia kompletny brak logiki finansowej komornik ma racje, ja mu sie nie dziwię, wykonuje pracę ona nawet za kablówkę nie płaci, za internet nie płaci , za wodę i nie zarabia, nie ma klientów prawnicy nawet w dobrej wierze nie moga jej pomóc co za ludzie

no własnie...kompletny brak pojecia o prowadzeniu biznesu...i chyba życia tez, wydaje sie ze mozna nie placic a potem udawać zawały.... nie powinna sie brac za nic takiego...szkoda syna, to fakt, jeszcze ona do nieg żal miala ze zostawił ją potem... no faktycznie lepiej iść na dno razem

Gość co za glupia baba!!!!
moim zdaniem stacha symulowala

Gość fąfafine
na co ta wariatka wydała 4 dniowy utarg ? nikt nie wie oszukiwała syna i nie tylko magda zaoferowała mu pracę ?

tak....wcisneła go do restauracji, w innym mieście, w której wczesniej przeprowadziła udaną rewolucję

i nie wyglada na osobe zadluzona....

Gość fąfafine
szokujący był ten odcinek scenariusz niczym z Hollywood

Gość gfhurtynsje
moim zdaniem ta matka jakaś fiśnięta jest. Nie podobało mi się, że chciał użyć nazwiska narzeczonej bez uzgodnienia tego z nią i jakoś mało było widać tej narzeczonej. Dobrze się to wszystko skończyło. Fajny ten Piotrek-powodzenia, mimo obciachu na cała Polskę.

Gość dacqwfef
Najlepszy to był z CHINOLAMI!

Gość też był dobry
co lubisz najbardziej jeść psa :D

Gość sdvcsdv
z chińczykami faktycznie był dobry zwłaszcza jak ten wujek zaczął klnąc po polsku na p i chyba na k, bo jego siostrzenica (?) stłukła talerzyk - prawie by zawału dostała, haha.

Gość fąfafine
zchinolami było widowisko ale świetnie gotował ta kuchnie chińską, mniam, jesli o mnie chodzi to lubie , i te kruche sajgonki maczane w sosiku

no a pokazali narzeczona tego Piotra choc raz??

Kocham P. Gessler i uwazam, ze ta przygoda z makaronem i talerzem to jeszcze za malo, zeby zwrocic uwage personelu restauracji na kiepskie, smieciowe jedzenie. Jak juz wybieramy sie do restauracji, oczekujemy okreslonego poziomu uslug i smacznego, dobrze podanego jedzenia, a nie zamrozonych resztek najtanszego spaghetti z Tesco, przygotowywanego byle jak 5 dni temu. To dopiero akcja. P. Stasia, wydaje mi sie, wydala caly utarg na drogie markowe ubrania, akurat to rozumiem, kobieta, wlascicielka restauracji musi wygladac na poziomie. Z pogotowiem i komornikiem wyszlo troche absurdalnie, ale takie jest zycie. A P. Magda uratowala tego chlopaka-kucharza, w obecnych czasach ciezko jest o godna i uczciwa prace, to niech chlopina sobie zarobi i podszkoli sie na kuchni.

Gość fąfafine
bo ta stasia to kretaczka , wyzyskuje się ludźmi a żarcie jakie w tej restauracji podawali to szczerze - takie coś to ludzie dla psów gotuja ja bym sie wstydziła podać to Magdzie gessler, nie podałabym nikomu masakra wyjąć kopke makaraonu z zamrażalki i odgrzać w mikrofali brudnej , poczym zalać jajkiem usmazonym i jakimś sosem odmrozonym który był w postaci kulki w tym sosie pływały jakies czarne boby i nie wiedzieli co to jest