Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamamaana

nie mam siły do mojego łobuza czy wasze dzieci też mają takie pomysły?

Polecane posty

Gość buum cyk cyk,,
marysienka maryska a moze to ty je wyprowadzasz z rownowagi? czemu robisz z siebie idelaną a dzieci takie te gorsze???

Gość b1
o kurczaki jakie psotniki mi sie wydawalo, ze moje smrody przeginaja kiedy maluja sie czy stroja wyjmujac pol szafy ale z technicznych urzadzen niczego nie uszkodzily nie ma mowy o malowaniu po scianie roletach czy podlodze, czasem zbity kubek czy rozsypany cukier. a do najciekawszych pomyslow zalicze drzemke u psa w budzie. tatus pilnuje dzieci po pewnym czasie orientuje sie ze 2latek mu znikl a on sie tylko zmeczyl i polozyl w siej budzie dobrze ze mu noga wystawala

Gość pigiugiogc
ale dobre, ja się dziwię że dzieciństwo przeżyłam, 1) wystaną w kolejce szminką pomalowałam wystane w kolejce tapety i lustro 2) wystany z kolejkach przez mamę cukier (czasy komuny) wymieszałam ze mąką i innymi na środku kuchni, akurat mam trzymała w dolnej szafce; 3) umyłam młodszemu bratu włosy cifem, ponieważ stwierdziałam że ma bardzo brudne; 3) lepiłam babki ze swojej kupy na środku łazienki; 4) chodziłam po regałach jak po drabinie i zwalałam wszystko co było na półkach na podłogę; i inne.....