Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdssdffds

Legginsy. Jak to jest z tym zakrywaniem tyłka?

Polecane posty

Gość jlklklkljjk
Oczywiście, że ma sens. Tregginsy to nie legginsy. Zupełnie inny materiał. Np tregginsy z jeansu.

Gość nie krotkonozne
sa legingsy i rurki ( moga byc z jeansow)

Gość jlklklkljjk
Tak, mam jeansy, które są rurkami. Rurki to krój. Legginsy a tregginsy to dwie różne rzeczy. Inny materiał, w tregginsach jest grubszy. Takie trudne? :)

Gość nie krotkonozne
tregingsy to legingsy z zamkiem , paskiem i kieszeniami.. czyli rurki. Koniec dyskusji :-D Takie to trudne?? :-D Wierz mi ze wiem bo z tego zyje juz od lat

Gość jlklklkljjk
Boże, co za uparte stworzenie... :) Rurki to rodzaj spodni (zwężane ku dołowi). Mogą być z przeróżnych materiałów. Tregginsy (dwa 'g' w środku, znawco mody) to odmiana legginsów, ALE NIE TO SAMO co legginsy. INNY materiał. :D Masakra

Gość filip z konopiii
Rurki to nosilem przed 15 laty. Dosc obcisle spodnie jeansowe, ale nie tak obcisle jak legginsy :D. Dziewczyny, znow mam ochote na rurki, jakie polecicie? Mam proste i szczuple nogi.

Gość mno521
Ja noszę legginsy z bluzkami tak do połowy tyłka, czasem ciut krótsze i mam w nosie to, że komuś się to nie podoba. Mam zgrabny tyłek więc go pokazuję, legginsy+ tunika to dla mnie zestaw drastycznie skracający i pogrubiający nogi. A uwagi zazdrosnych kobitek mam naprawdę w nosie :).

Gość trrtertrtetr
Mno521, zupełna racja :)

Gość do osoby w modzie od lat
hahaa jak mozna miec za dlugie nogi pewnie sama masz krutkie i ci zal dupe sciska jak widzisz dziewczyne o zgrabnych dluhich nogach ja mam dlugie nogi i ladne i w leginsach wyglądam super kupilam sobie w niedziele w zarze ;)

Gość laurakroft
w zarze jest duzo fajnych i je sie nosi jako spodnie bo są z takiego grubszego materialu i nie przeswitują

Gość zd dfg hg ghs
Wydaje mi sie, ze jesli sa kieszonki albo grubszy material, nie przeswitujacy, a zwlaszcza nie bezowy i czarny to nie musisz nosic tuniki. Ale nie powinno sie nosic bez spodniczki lub dluzszej gory cieniutkich legginsow - to znaczy takich, w ktorych, wybaczcie, odznacza sie pasek od stringow albo wargi sromowe. Babka w cielistych supercienkich legginsach wyglada moze ladnie, ale jak z gola doopa. Czyli - dobierz stroj do okazji, chyba ze chcesz wygladac na prostytutke, dyskotekowa dajke itp

Gość xzcxfefes
Legginsy, które opisujesz - tregginsy, można nosić zamiast spodni ;) Albo idź na kompromis i załóż bluzkę do połowy pupy

Gość nogi powinne byc dlugie
ale nie za dlugie zeby nie wygladac jak ktos na szczudlach. To jest gorsze od za krotkich nog, Proporcje sa najwazniejsze. Nic nie rozumiecie. Szkoda strzepic jezyk .

Gość lizak69
osobliwa teza. bardzo długie nogi, nawet jak wyglądają jak do szyi są super, za krótkie to żadna atrakcja. a co do leginsów i krótkiej bluzki, to zawsze jestem w szoku jak widzę takie dziewczę, ale może ktoś ją napadł w trakcie robienia domowych porządków i musiała szybko uciekać.. jak pożyję odpowiednio długo, to pewnie doczekam sie kobiet w stringach z dziura w kroczu na zakupach w markecie

Gość dffdsdfsdfsfds
Lizak, pewnie widujesz dizewczyny w legginsach za 10 zł, a tu nie o takie chodzi. Ale co ty możesz o tym wiedzieć ;)

Gość DVG
dffdsdfsdfsfds Pewnie masz racje, ale dziwnym zrzadzeniem losu to tez faceci dyktuja mode, wiec? Legginsy tak, z zakrytym tylkiem, grubsze nie do konca, a kto ma super figure moze i na golasa latac bez leginsow :P.

Gość dzisiejszym dziewczynom
no wybaczcie ale taka Omenaa Mensah.. wyglada jak daddy longlegs Niemily wyglad

Gość nie wyglada tragicznie na tych
zdjeciach tylko dlatego ze: 1) prawie rok temu nie byla jeszcze tak potwornie chuda 2) na obydwoch zdjeciach ma botki ktore optycznie skracaja noge.

Gość legginsy moga byc ale
grube krzywe nogi w legginsach to najgorsze co może być... :o

Hah Treginsy opanowaly Polske, 90% kobiet(grubszych czy chudszych) nosi treginsy w formie jeansow. Szkoda ze tak malo wzorow jest widocznych, a uzywane sa tylko te z bezpiecznej granicy. Ale sumujac, cieszy mnie, ze tak wiele kobiet ma smukle nogi i jest na co popatrzec:).

Gość BEZNADZIEJNAAAAAAAAAA
tyłeczek zwlaszcza zgrabny trzeba zawsze pokazywac!! a najlepiej w legginsach skóropodobnych!

Gość gsdgdsgsd
Zgrabna dziewczyna w legginsach to jest cos zajebistego

Gość dfnofjfgog
Juz sie tylka nie zakrywa, jest nowa moda na zachodzie - pokazujemy tylek jak tylko sie da - oczywiscie chodzac w legginsach i ich odmianach.

Gość dollicia
Jeśli sa takie grube i całkowicie kryjące to spokojnie możesz nosić bez zakrywania. Ja kiedyś takie legginsy miałam, nosiło się je tak wygodnie jak legginsy ale wiele dziewczyn mnie pytało czy to legginsy czy spodnie. Bo własciwie z dalszej odległości wqyglądały jak czarne jeansy :)

Gość dfnofjfgog
dziekuje za pozwolenie, ale chyba nei skorzystam ;p