Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaayui999

jest tu kobieta, ktorej marzeniem jest nie pracowac??

Polecane posty

Gość nicccccccccccccc56
ja bym chciala , bydz kura domowa to moje marzenie, ale nie mozliwe narazie, nienawidze pracowac, doluje mnie to iupokarza.

ja tam przyznaje sie bez bicia I TAK JAK NAJBARDZIEJ mialabym koooopw wolnego czasu moglabym wiecej czasu poswiecac na pomaganie innym ...adoptowalabym wiecej kotow podrozowalabym ehhhhhhhhh zyc nie umierac

Nie. Nie mogla bym nie pracowac , moim marzeniem jest pracowac w miejscu gdzie bede kochac swoja prace..poki co sie nie zanosi bo zarabiam niezle ale moja praca zwyczajnie mnie nudzi. Nie mam dzieci i nie wyobrazam sobie siedziec w domu w takim wypadku chyba bym oszalala.

Gość bbbbbbbbbbbbbb
a mnie tak w robocie ostanio źle,że chyba wypaliłam się zawodowo i gdybym tak wygrała dajmy na to ze 3 mln spokojnie mogłabym obyć się bez pracy.Z pewnościa nie nudziłabym się, ale niestety musze płacić rachunki.Generalnie uważam,że w dzisiejszym, porąbanych czasach praca nie uszlachetnia, a wręcz odwrotnie- działa destrukcyjnie a właściwie nie sama praca ale ludzie z którymi musze sie kontaktować.Gdybym nie pracowała byłabym innym, lepszym i zdrowszym psychicznie człowiekiem.