Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

kto mnie znajdzie? :)

Polecane posty

Gość annki32
......wybacz annki ale musisz miec wysokie mniemanie o sobie skoro sądzisz, ze zdanie ludzi waszego pokroju moze kogos poruszyc. dobre, dobre...genialne wręcz!!!że aż siesama zacytuję: - wyglądasz jak wyglądasz, twój wybór i powinno cię za przeproszeniem j**ać, z kim się to komuś kojarzy. -wątpię żeby żona była tak niedojrzała, żeby ją miały urazić moje osobiste preferencje i skojarzenia dot. wyglądu. -wyglądasz jak chcesz i pewnie w dupie masz to, co się komu kojarzy. jak widać pomyliłam się, strasznie cię to rusza. po co? wyluzuj trochę! -masz swój styl, ubierasz się, malujesz - nosisz jak ci się podoba i skoro w twoim odczuciu jest ok, to co cię obchodzi że ktoś tam pomyśli, że tanio?

Gość annki32
jak widzisz nie sądziłam i nadal nie sądzę, że moje subiektywne zdanie może czy powinno kogoś anonimowego ruszyć

zapomniałaś o najważniejszym "coś mi się jednak zdaje, że za bardzo przeżywasz to co piszę." mimo zapewnien, ze NIE POWINNO kogoś nie wzruszać.

Gość annki32
coś mi się jednak zdaje, że za bardzo przeżywasz to co piszę." mimo zapewnien, ze NIE POWINNO kogoś wzruszać. i gdzie tu sprzeczność?

annki jestes natretna, ze az mogloby sie niedobrze zrobic. To wstretna domena ludzi trywialnych. Prezes my sobie wszyscy tutaj zartujemy :classic_cool: I Tobie rowniez dobrej nocy zycze 🖐️

Gość annki32
nie robię nic, żeby cię ruszyło. daj spokój! tak w telegraficznym skrócie : napisałam, że ładna jesteś ale styl masz tandetny. to taka tragedia? styl łatwo można zmienić, jeśli cię to tak rusza. gorzej, gdyby było odwrotnie - brzydka z fajnym stylem :-P nie wiem, może jakaś wyjątkowa jestem, ale nie ma mocnych żeby mnie obrazić faktem, że komuś się mój styl kojarzy źle...

Łee to ja tez spadam spac :) nie zamierzam kontynuowac tej dyskusji w nedznym towarzystwie. Dobrej nocy Wam :)

Gość annki32
**Mychol obrażasz mnie ,to straszne! :-P chamka z ciebie i prostaczka normalnie!

Gość SzyderczyLowcaPustakow
Ja cie znalazlem ZDZ...i oficjalnie dopisuje...lista Pustakow do odstrzelenia sie powieksza...za temat ktory dzis zalozylas i sposob w jaki probujesz sie dowartosciowac masz duzego minusa.A kiedys cie szanowalem...

czytalam to nie raz, a tak cie lubilam, a tak cie szanowalem, a teraz zmenilem zdanie, itd.. lzawe historie.... widocznie nie byles wart mojej sympatii skoro tak latwo sie dales wykruszyc z grona moich "wspolprzymierzecow". bejbe, poradze sobie bez ciebie. bedzie ciezko, beda lzy... ciao :)

Gość deefre4frefr
zdesperowana jestem ciekaw ile całusów musi Ci dać mąż w te obrzydliwie wielkie czoło by ci się przyjemnie zrobiło. Ty siedzisz wielko czoła w domu a on zarywa młode w pubach :D

wbrew wielkim ilościom wylanego jadu, wbrew nieokiełznanej zaciekłości, o żonie zdania nie zmieniłem, zajebista dupa z niej :D a ta jadowita pomarańczowa anka to tchórz bojący się pochwalić swoim wizerunkiem, ze względu jak mniemam wzbudzenia ogólnej śmieszności, ukrywająca się pod pomarańczkiem kąsająca żmija z wielkimi kompleksami, twój maż którego zdanie tak cie kręci pewnie piękny też nie jest, to co robię zie wydaje wcale nie musi być prawdą, ale wiem ze jeśli facet nawiązuje do spermy wylewanej na tułów kobiety , czy spermołapek, to ta wizja zapewne nie jest mu obca i stawia atrakcyjność żonki pod wielkim znakiem zapytania, dokładnie wiem w jakim kontekście faceci używają takich porównań.. przykrym jest jednak to ze moja ulubiona zajebista dupa kafe :p dała się wciągnąć w tak kretyńską i bezowocna rozmowę:)

zdż widze impreza się udała:) fajnie w tym klubie a właściwie bajerancko! .A co do tematu zdż ja bym jej dała góra 27 lat jest bardzo ładna i zadbana kobietka ,widać że jest pewna siebie nie tak jak wy zakompleksieni ...

Gość niezalogowana bejbi
znawca nie podlizuj sie zona to stara rura

Gość annki32
znawca psycholog z ciebie żaden. obszerniejszy komentarz chyba jest zbędny... witam ponownie

Zona, po co ty to robisz? nie wystarczajaco sie ponizylas juz ? w zyciu realnym nikt nie zwraca na ciebie uwagi to chociaz tu chcesz byc w centrum zainteresowania, zal mi ciebie 🖐️

PśP to też fajna dupa, bardzo fajna do anke czy jak ci tam, psychologiem sie nie mienie, jednak wiem co zajmuje męski umysł w chwili gdy wyraża taką opinie a nie inną , ale ty nadal żyj złudzeniami :p

Gość annki32
na szczęście wszystkich męskich umysłów nie należy wrzucać do jednego wora,widać nie każdy jest tak prosty w obsłudze jak ty....