Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiace zjawisko

Dlaczego sporej częśći atrakcyjnych kobiet (stosunkowo sporej)

Polecane posty

podobają się mężczyźni inteligentni, którzy jednak urodą nie grzeszą? W drugą stronę też takie zjawisko się pojawia. Zastanawia mnie to. Co jest atrakcyjnego w mądrości i inteligencji? Może się nawet wydać, że ci mądrzy i inteligentni mają większe powodzenie u atrakcyjnej płci przeciwnej, niż u osobników o podobnym wyglądzie zewnętrznym. Bardzo dziwne zjawisko. Przecież samiec alfa to wysoki, silny, twardy mężczyzna z dużym penisem, a nie jakiś człowieczek który potrafi rozwiązywać trudne równania czy zna się na filozofii :(

Też naturalne dla prawdziwego samca jest to że lubi rywalizację, to też interesuje go sport czy motoryzacja. Prawdziwy mężczyzna powinien też być agresywny, by bronić swojej kobiety a co ci okularnicy mogą o tym wiedzieć jak pół życia przesiedzą w zakurzonym pokoiku przy tablicy czy jakichś próbówkach? :o

Gość yhyy
Zwiąż się z kobietą/mężczyzną, z którym lubisz rozmawiać, na starość umiejętność konwersacji będzie tą najważniejszą. a samiec na starość , problemy ze wzwodem więc moze mieć nawet na 5 m :) mięśnie i cała reszta to flak , a to co w głowie zostaje -proste :) jeśli nie mówimy tutaj o przedziale wiekowym ala gimnazjum :)

liczylem na to ze napiszecie mi ze w moim otoczeniu to przypadki i nie ma co sie przejmowac bo ci zalosni inteligietni nigdy nie dorownaja prawdziwemu facetowi takiemu jak ja, który zajmuje sie tym czym facet zajmowac sie powienien a nie ksiażkami czy innymi bredniami :D

pewnie jestes brzydka idiotka ze tak piszesz bo wiadome jest ze mozna tak o swoje ciało zadbać ze nawet na starość bedzie się swietnie wyglądało ale oczywiście samiec musi miec odpowiednio mlodszą dziewczyne to kobiety sie szybko starzeja i żadnego pożytku z nich nie ma bo nawet jak robia loda to czlowiek brzydzi sie na nie patrzec :D

Gość yhyy
dziecinko :))) do brzydkich nie należę ;p stara też nie jestem , i chyba byś sie zdziwił jakbyś mnie zobaczył :))) to co piszę jest odp na twoje pytanie jak zadasz inne usłyszysz pewnie inną odpowiedz :))) nie z jednego pieca się chleb jadło :) i normalna sprawa ze są rzeczy ważne i ważniejsze ;p a ty zebyś sie nie zdziwił jak skończysz 20 lat ze zaczną sie problemy ze wzwodem ;p kozaczyć każdy potrafi ;)

Gość yhyy
i co ma tutaj do tego czy jestem brzydka :D czy nie :)))) dzizes co za porównanie ;p bo tak piszę :)))))))))))) haha niuniu napij się kawy - może pomoże :)))

Gość Master2_prawdziwy
zastanawiace zjawisko - typowy tępy troglodyta albo internetowy troll. Możesz sobie być agresywnym troglodytom ale w ostatecznym rozrachunku i tak nie osiągniesz więcej niż teraz. A inteligent też może być spory i Ci obyć ten prymitywny pysk.

haha widzę że jakiś grubas zaczyna pyszczyć bo go żadna nie chce :D strzała byś dostał i po krzyku a każda laska która to by widziala bylaby moja bo NORMALNE kobety lgna do silnych i agresywnych samocow jak mucha do lepu :D

Gość zxcvmnbvc
a wyobrażasz sobie związek samca alfa z samicą alfa?? :D Pary alfa sa tylko w stadach... :P a tego kościół zabrania... ;)