Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisia1234

Polka i Arab

Polecane posty

Gość monisia1234
wiedz podszywie że araby to są dobre ludzie kochają utrzymują barany i kozy to fakt ,ale jak pujdą na pastwisko to coś muszą r***ać wiec gwałcą kozy,ale są czyści nie tak jak my smarujemy d**pe papierem toaletowym -oni myją ją wodą.

Gość monisia1234
jak pasie kozy to ma dużo czsu po dojeniu mleka rozkłada laptop w lepiance i pisze ze mną sms i rozmawia przez skajpa,a jego koledzy już czekają na mnie bedą mieli jedne pastuszke zamiast kozy do sexu.

AŻ mi sie humor poprawił jak poczytałam ten wątek:D macie fantazje ludzie xD z mężem leżeliśmy ze śmiechu przez 10 minut.

Gość monisia1234
szkoda chłopa taki jest fajny mulat ciekawe czy moje dzieci też bedą miały ciemną karnacje i syn takie przyrodzenie

Gość monisia1234
kkkiiikkkaaa w sumie to powiedziałam mu że jest przystojny bo to fakt ale jak on zapytał czy go kocham to powiedziałam że to tak szybko nie przychodzi itd i znów z jego strony brak reakcji dziwne to jest w sumie nie raz zastanawiałam się że może w ich kulturze tak jest...w sumie która dziewczyna nie lubi dostawać komplementów....

Gość monisia1234
jakiś dałn sie podszywa mój Arab nie ma pastwiska, jest inżynierem i zna Angielksi, algierski, francuski i hiszpański

Gość monisia1234
Ahoosik czy ty nie byłaś zakochana, mam 19 lat i też chce chłopa a ci nasi to dobrzy w gebie ,nie wiedzą po co mają ojszczypłoty to dobrze że są aaraby ,na co mam czekać jak cała jestem mokra.

Gość monisia1234
mój Arab nie ma pastwiska, jest inżynierem i zna Angielski, algierski, francuski i hiszpański .umie kozy doić i przyjmuje sie do pracy w chotelach ,nosi walizki i czeka na polki i ine europeiki zaniedbywane przez mężów,a niektóra zamawia i trzech arabów z długimi ch**jami

Gość 33 letnia PANNA
monisia1234 - pomyśl o innych niech wynajmią autobus i niech pryjeżdzają czekamy na ostry sex, i mogą tu zostać tyle jest u nas pozaniedbywanych kobiet ,przez mężów alkocholików że bedą mieli co r...... ,a kozy bedą pasły na polskich nieużytkach.

Gość jiji
jestem w związku z "arabem" , ale o tym o czym piszesz ze potrzebuje vize i bla bla...radze trzymaj się z daleka od niego , chce Cie tylko wykorzystać

Gość Ojciec...
...zrób tak jak on chce..koniecznie będziecie szczęsliwi...na osiedlu wszyscy będą też się cieszyć.....będziecie mieć dużo bobasków a jego matka napluje ci w oczy

Choc moze wydawac Ci sie to niemozliwe, wiele tzw. arabow(oczywiscie to jest bledne okreslenie ale chce byc zrozumiana) marzy poslubic Polke. Nie chodzi im o blondynke czy sluzalska kobiete jakie sa Polki. Nie chodzi im aby Ci welon na leb zalozyc czy napierdalac cie za byle gowno jak to robia ze swoimi kobietami . Chodzi im o paszport polski, dzieki , ktoremu bede mogli wybrac sie czesto do Francji bez problemu, lub Niemiec czy innych EU-skich krajow. nawet nie wiesz jak on Cie juz kocha, a jego rodzina juz Cie chce poznac. Jak tylko bedzie mial obywatelstwo dostaniesz kopniaka w tylek, tak ze w Afryce Cie znajda.

Gość do wyżej......
zajmij sie dziewczyno nauką w polskiej szkole. są ferie i nudzisz się. nie pisz z arabami o dupie tylko korzystaj z możliwości zdobywania wiedzy tu w PL. ucz sie języków bo topprocentuje. może znajdziesz odpowiedniego chlopaka w sąsiedniej ławce szkolnej.

Gość do wyżej......
dopiero teraz widze ze to przedawniony temat :-o