Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisia1234

Polka i Arab

Polecane posty

Gość monisia1234
jedyne moje obowiazki ograniczłyby sie do prania turbanów, wydłubywania resztek i okruchów po kebabie z jego brody po kazdym posiłku i oporzadzanie jego kozy. Po jakimś czasie doszłoby jeszcze czyszczenie broni i konstrukcja materialów pirotechnicznmych. Ale chyba warto w zamian za mieszkanie w lepience i wylegiwanie sie na Sacharze?

Gość monisia1234
boska lukrecja podejrzewam że zazdrościsz mi bo Tobie nikt nie zlożył takiej propozycji

Gość kkkiiikkkaaa
I oczywiście uważasz, że to normalne zakochać się w kimś, kogo widziało się tylko w kamerce? Proszę cię...

Gość monisia1234
nigdy uboga lukrecjo nie poznasz potegi arabskiej milości

Gość monisia1234
ejjjjjjj kto wpisał mój "pseudonim' i tak chamsko pisze?? ludzka głupota.........

Przede wszystkim patrz na jego wykształcenie! Jeśli to jakiś koleś, co wypasa owce, to uciekaj! Jak Arab to tylko wykształciuch. PS. Zainteresuj się Hiszpanami, przecież mają arabski wygląd, ale nasze zwyczaje.

Gość ldvsnn;svnjdvssdvvs
11:01 [zgłoś do usunięcia] monisia1234 jedyne moje obowiazki ograniczłyby sie do prania turbanów, wydłubywania resztek i okruchów po kebabie z jego brody po kazdym posiłku i oporzadzanie jego kozy. Po jakimś czasie doszłoby jeszcze czyszczenie broni i konstrukcja materialów pirotechnicznmych. Ale chyba warto w zamian za mieszkanie w lepience i wylegiwanie sie na Sacharze? diewczyno czy ciebie całkiem pogięło??????????

Gość monisia1234
będe jego biała księżniczka :)

Gość kkkiiikkkaaa
ldvsnn;svnjdvssdvvs, przecież to podszywacz:o

Gość monisia1234
kkiikka ale zrozum mnie chociaż trochę .... czytałam że ta cała wiza polega na tym że na cały pobyt JA biorę za niego cała odpowiedzialność...i powiedziałam mu że tego nie zrobię i zdziwiła mnie jego reakcja w sumie zero reakcji...

Gość zrzrzer
2/10

Gość monisia1234
Będe jednakowoz troszeczkę zazdrosna o jego koze bo pomimo wielu prób nie potrafi z nia definitywnie zerwac :O

Gość monisia1234
Pytałam o zdanie rodziców ale powiedzieli,z e po hindusie, kenijczyku, izraelicie, mongole i geju juz im wszystko jedno :O

Gość monisia1234
20.11.2011] 11:06 [zgłoś do usunięcia] monisia1234 Będe jednakowoz troszeczkę zazdrosna o jego koze bo pomimo wielu prób nie potrafi z nia definitywnie zerwac WEŹ SIĘ OGARNIJ CZŁOWIEKU !!! JESTEŚ PSYCHICZNIE CHORY !!

Gość monisia1234
ale przynajmniej licze że w przeciwieństwie do Polaków nie ma sera pod napletkiem

Gość kkkiiikkkaaa
Wybacz, ale nie jestem w stanie zrozumieć. Tendencję do zakochiwania się w osobach z internetu albo takich ze zdjęcia ają bardzo młode nastolatki, a nie prawie 20-latka, albo co gorsza, dorosły facet. Miesiąc znajomości nawet w realu to bardzo krótko, zazwyczaj też za krótko, żeby mówić o miłości. A w takiej sytuacji? Wiecie o sobie tyle, ile jedno drugiemu napisało, co nijak może mieć związek z rzeczywistością. Oni doskonale wiedzą, że kobiety są łase na zapewnienia o miłości i dlatego tak się zachowują.

Gość monisia1234
11:08 [zgłoś do usunięcia] monisia1234 ale przynajmniej licze że w przeciwieństwie do Polaków nie ma sera pod napletkiem HAHAHA JESTEŚ CHORY !!! jak masz zamiar pisać takie głupoty to lepiej się zastanów bo jak wszyscy wiedzą że Araby są obrzezane :D sprawdź lepiej w słowniku co to znaczy a później pisz głupoty

Gość monisia1234
Ale on mnie naprawde kocha 😭 Specjalnie dla mnie puścił wolno porwanego wczesniej Islandskiego misjonarza :)

Gość monisia1234
wiesz dzięki kkkiiikkkaaa :) w sumie to może i masz racje...a co myślisz o tym żeby utrzymywać z nim kontakt przez skypa i nic więcej ??

Gość kkkiiikkkaaa
Darowałabym sobie. Jak zerwiesz kontakt to po miesiącu pewnie zapomnisz o tym człowieku. A rozmawiając tylko będziesz się niepotrzebnie angażować w tą znajomość, a ona naprawdę nie ma ani sensu ani przyszłości.

Gość monisia1234
ewentualnie moge mu wysłać pocztom swoje majtki :)

Gość monisia1234
ale mówiąc tak szczerze to interesuje mnie jego osobowość...dużo mi opowiada o swojej religii uczy arabskiego :p lubię spędzać z nim czas :) i jakoś nie przeszkadza mi to że przez skypa zawsze znajduje się temat do rozmowy itd :)

Gość monisia1234
I powiedział,z e ine bendzie mnie bił po slubie :)

Gość monisia1234
podoba mi się to w nim bo np. polscy faceci są tacy...masz duży tyłek chodźmy się kochać "sory Kochanie nie zadzwoniłem bo byłem z kolegami na imprezie" totalna olewka z ich strony...w sumie on pewnie też się tak okaże...a to że mówi mi komplementy to tylko po to żebym była tak głupia i załatwiła mu tą wizę :( nie wiem co robić

Gość monisia1234
w dodatku on powiedział że jego religia to religia pokoju i zabrania sie zabijać i szanują kobiety i facet musi mieć dużo kasy żeby dac kobiecie "legacy" czy jakos tak że to dziezictwo dla kobiety wiec nie trafilam na gołodupca

Gość kkkiiikkkaaa
Byłaś kiedyś w związku? Zauważ, że jeżeli mężczyzna poważnie traktuje kobietę (i na odwrót) to nie sypie durnymi komplementami typu "jesteś piękna, cudowna, kocham cię, itp" już od pierwszej randki. Zazwyczaj napierw jest okres dłuższego flirtu i poznawania się, a dopiero po jakims czasie pozwalamy sobie na taką ilośc komplementów i wyznań. Natomiast ci komplementujący od samego początku, zazwyczaj mają w znajomości jakiś cel, np. chcą szybko zaciągnąc kobietę do łóżka (ile się na to przecież nabiera). Zresztą sama pewnie szukasz poważnego związku i mogę się założyć, że nie piszesz temu facetowi z netu jaki jest przystojny, cudowny, męski i nie zapewniasz o miłości, prawda?

monisia1234 w dodatku on powiedział że jego religia to religia pokoju i zabrania sie zabijać i szanują kobiety i facet musi mieć dużo kasy żeby dac kobiecie "legacy" czy jakos tak że to dziezictwo dla kobiety wiec nie trafilam na gołodupca PIERDOL PIERDOL JA SIĘ ZDRZEMNE :classic_cool:

Gość monisia1234
Bylam przeciw ale mam mętlik w głowie jak pisze że mnie kocha i stale mu stoi widziałam zdięcia jego przyrodzenia to ma biedak ze 3 kg jaja duże ,jak gęsie a sprzęt ze 24 cm i ze 16 cm w obwodzie i ta żołądż kołnierz wkoło ok 1 cm ,powinnam być szcześliwa i gdyby jeszcze chcciał mie kopulować z 10 razy dziennie nie chodziła bym na boki i nie uciekała z domu tak jak teraz robie.