Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisia1234

Polka i Arab

Polecane posty

Gość monisia1234

Hej wszystkim jestem Monika i mam mega wielki problem mam 19 lat i ok. miesiąca temu poznałam przystojnego araba przez skypa oczywiście. rozmawiamy codziennie od południa do nocy. poznałam kilku jego znajomych niektórzy to wyglądają jak terroryści :p ale on tak nie wygląda :) ciągle mówi mi że tęsknie że mnie kocha pisze mi bardzo słodkie smsy itd. ale pewnego dnia zaczął się problem bo chce przyjechać do Polski ale żeby to zrobić musi mieć wize a ja nie wiem co zrobić...o co z tym chodzi ? niby coś tam czytałam ale co zrobić ?? POMOCY !

Gość Estera Goldbaum
oj głupiaś , dziewczyno

jak po miesiacu pisze że cie kocha a jego koledzy wygladaja jak terroryści to radzę zwiewać z miasta bo pewnie pod twój dom już jedzie al-kaida

Gość Estera Goldbaum
chłop chce wize dostać i nielegalnie szwendać się po Europie

Gość mkjui
jak pisze,że kocha to znaczy ,ze kocha załatwiaj mu wize :D

Gość monisia1234
ależ on ma pistolet w spodniach... prawdziwy terrorysta

Ja pierdolę koledzy wyglądają jak terroryści :D:D:D:D:D Spadłam z krzesła :D:D:D:D koleś chce wizę rozumiesz :O:O:O związanie się z kimś z UE czyli zawarcie małżeństwa tą wizę mu da więc nie dziw się ,że Ciebie tak bardzo kocha :D:D:D Daj sobie z tym spokój bo jak się wkurwi wpadnie ze swoimi kolegami porwie Ciebie i sprzeda za wielbłąda :D:D:D:

Gość kkkiiikkkaaa
Jakby nie było, to by przecież ci Arabowie tak nie kombinowali:) Są kobiety nawet głupsze, a oni doskonale o tym wiedzą i wykorzystują.

Gość kkkiiikkkaaa
Czytałam też o przypadkach, że wyłudzają w ten sposób forsę. Piszą kobiecie zapewnienia o miłości i takie tam, a potem proszą o dużą pożyczkę. Wiesz ile kobiet się na to nabrało? A to musiały być dorosłe baby, bo która nastolatka ma kilkadziesiąt tysięcy na zawołanie:)

Gość monisia1234
tak tylko moja koleżanka ma 23lata jest z arabem już 3lata i jest w ciąży mówi że jest normalny itd był z nią w Polsce i okazał się być spoko....

Gość monisia1234
nie raz mi pisał żebym podała mu swój adres pod pretekstem że chce mi wysłać prezent itd ale ja się na to nie piszę i mam jakiś taki dystans do tego dużo rozmawialiśmy o religii i on twierdzi że nie pisze się na to mówi że wyznaje islam jak cała jego rodzina ale on w tym nie uczestniczy

Gość kkkiiikkkaaa
Taaa, a jak urodzi to wywiezie ją i dziecko do siebie i zostaną tam na zawsze:) Arabska rodzina będzie sobie rościć pełne prawo do dziecka, a jego matkę będą traktować jak popychadło, bo tam kobiety, które nie są muzułmankami traktowane są beznadziejnie. Mało to było takich przypadków?

Gość kkkiiikkkaaa
W ogóle to skąd dokładnie jest ten twój Arab?

Gość monisia1234
z Portugalii

Gość monisia1234
kkiiikka ja chciałabym się z nim zobaczyć proponował mi żebym do niego przyjechała a ja mam mętlik w głowie z jednej strony chcę ale z drugiej boje się bo co będzie jak mnie uprowadzą albo coś .... nie wiem co mam zrobić :(

Gość monisia1234
z Mogadiszu, pokazywał mi fotki przy palmie, ale by mi koleżanki zazdrościły one tu w Polsce a ja bym sie tam opalała, basen, drinki

Gość monisia1234
z Algerii...

Gość DruidMorales
Nie sądziłem, że jeszcze są głupie polki które dają się nabrać "na araba" ale jak widać byłem w błędzie. Z arabami jest tak, że dopóki nie zostaniesz jego żoną to jesteś dla niego księżniczką, a jak już za niego wyjdziesz to w hierarchii będziesz zaraz za wielbłądem :D

Gość monisia1234
pffffff ludzie ale wy jesteście chorzy !! po co wpisujecie mój "pseudonim" i wypisujecie głupoty......bawi was to ???

Gość kkkiiikkkaaa
Czyli on cię nawet na oczy nie widział, ew. zdjęcia, a już śle zapewnienia o wielkiej miłości? Zastanów się dziewczyno w co się pakujesz.

Gość pszczoła złowiona przez ćmę
polecam książkę, a także film pt. TYLKO RAZEM Z CÓRKĄ :)

Gość monisia1234
z Alergii

Algieria, Tunezja, Libia, Egipt, Sudan, Arabia Saudyjska, Palestyna (Zachodni Brzeg i Strefa Gazy), omijam te kraje szerokim łukiem i nawet nie myśl o zadym wujezdzie zerwij kontakt i się nie kompromituj takimi wpisami bo robisz z siebie idiotkę

Gość monisia1234
kiiikkaa przecież mówilam że widział mnie na kamerce :)

Gość monisia1234
no w realu się nie widzieliśmy ale rozmawiamy przez skypa....