Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgsrtgr

PODOBAJĄ MI SIĘ NISCY FACECI, A MAMA MI DOKUCZA Z TEGO POWODU

Polecane posty

Gość dfgsrtgr

Sama mam 165cm, jestem chuda, nie jestem brzydka, staram się dbac o siebie- siłownia, fryzjer itd. Od zawsze podobaja mi się faceci w przedziale wzrostu tak 167-174cm :-O Mama mówi,że stać mnie na kogos lepszego, a cały czas do domu przyprowadzam niskich. co zrobic ten typ tak ma:-O

Gość cvxcvxv
jejus ja przyprowadziłam mojego (teraz już) męża on ma 165 a ja mam 170 i też mama się przejmowała i wypominała przeszło jej teraz jest mega happy, że akurat z nim jestem i uważa, że to najlepszy zięć na świecie :)) nie przejmuj się, polubi Twojego faceta, pozna go lepiej, to oleje jego wzrost

Gość cherrrrrrrrrrrrrryyy
Biez tego na ktorego masz najwieksza chrapke;) To jest twoje zycie! I nie jestes juz dzieckiem zebys sie miałą słuchac mamy;)

Gość NowaSłodkaCzarnulka
jestes wyzsza od meza nie przeszkadza Ci to???

Gość dfgsrtgr
ja mam 165cm, mój obecny chłopak ma jakies niecałe 170cm i bardzo mi sie podoba,

Gość cvxcvxv
a czemu miałoby przeszkadzać? jest świetnym facetem,. jesteśmy szczęśliwi jakie znaczenie ma te kilka cm??

Gość NowaSłodkaCzarnulka
tak tylko pytam autorko a ile masz lat ze mama Ci tak mowi.... powinan sie cieszyc....

Gość dfgsrtgr
ile mam lat? 22

Gość NowaSłodkaCzarnulka
hmmm to ja mam tyle co Ty, skoro Ci sie podobaja to sie umawiaj i nie sluchaj mamy powiedz ze jestes dorosla....

Gość jewyyy
A mi sąsiadka potrafiła powiedzieć że mój chłopak jest dla mnie za niski. SĄSIADKA to jest dopiero coś kiedy rodzice takich uwag sobie oszczędzają, a takie osoby się wtrącają.

Gość NowaSłodkaCzarnulka
o wspolczuje..... ja takich rzeczy nie mowie, bo to moze zranic... moge tylko pomyslec ale nigdy powiedziec...

podobają Ci się niscy faceci :D:D:D wmawiaj sobie dalej. Po prostu nasz zaniżone poczucie własnej wartości i dlatego myślisz,że żaden wysoki Cię nie zechce...rodzina chce dla Ciebie dobrze, stara się uzmysłowic Ci, że nie jesteś dziewczyną najgorszego sortu i stac Cię na normalnego faceta. Jeszcze im podziękujesz

Chałabała - ale Ty wiesz, że to TY masz zaniżone poczucie własnej wartości? Może się jej tacy podobają, dlaczego nie?

Ja nic o tym nie wiem, a biologii niestety naczytałam się dużo :P Różne są gusty, inna sprawa, wyobraź sobie, że moją znajomą dwa tygodnie temu zaopatrzył w dorodne poroże facet niższy od niej o pół głowy jak nie lepiej :P

moor - no gusta są różne, ale w temacie wzrostu faceta akurat jest jednomyślnosc. co do Twojej znajomej to przykro mi, że jest tak paskudna, że zadaje sie z kurduplem, ale może jak nad sobą popracuje to jakiś wysoki ja zechce (o ile nie chodziło Ci o to, że ona ma 190 a jej o pół głowy niższy facet 183)

Wiesz, numer polega na tym, że dziewczyna bardzo fajna. Jak przeczytałam Twój wpis to do jakoś mnie oświeciło, że jest od niego wyraźnie wyższa, a powodzenie ma też u facetów na których ciężko oka nie zawiesić. A sama ma może z 170 z hakiem (jest trochę wyższa ode mnie). Po prostu w takim się kiedyś zakochała - chociaż moim zdaniem gość jest menda z samego wyrazu twarzy. I nie, nie panuje jednomyślność - nie ułatwiaj sobie życia.

ale zrozum, że nie mógł jej się podobac. musiała go wziąc z braku laku, bo wysocy jej nie chcieli. że niby co? ona wygląda lepiej od Ciebie, ale ma niższego kolesia:D:D:D moor ja rozumiem Twoją chęc do pisania niestworzonych historii, sam parę lat temu lubiłem się w to bawic, ale w postach Ci słabo wychodzi, może poczytaj parę książek na temat pisania i machnij jakieś opowiadanie to wtedy na pewno wszyscy chętnie poczytamy

Jesteś gorszy od BSA, bo tamten historię pod swoje dyktando podstawia, a Ty teraźniejszość. Tak, postawna, w miarę wysoka dziewczyna z twarzą kupidyna i sporym biustem wygląda lepiej ode mnie. I wiem, że miała propozycje od lepszych facetów (nie tylko z wyglądu, przede wszystkim lepszych z charakteru), bo sama jej pytałam czemu nie zamieni tej mendy z którą jest na któregoś z facetów którzy ją podrywali. (Wiem, jestem okrutna...ale miałam racje).

nic nie stawiam, pod swoje dyktando, przecież chciałbym, żeby było inaczej... i naprawdę jak chcesz pisac fantastykę to poczytaj jak np zrobic dobry opis zmyślonej postaci, na pewno Ci się przyda

Zabawny jesteś, no ale ok, sam przyznałeś kiedyś, że odbija ci przez kompleksy :)

ja tak napisałem? nie może byc! raz, że nie mam kompleksów - obiektywnie jestem kurduplem; dwa - mimo mojego kalectwa jednak jakaś w jakiejś tam mierze jestem facetem, więc do kompleksów bym się w życiu nie przyznał