Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgsrtgr

PODOBAJĄ MI SIĘ NISCY FACECI, A MAMA MI DOKUCZA Z TEGO POWODU

Polecane posty

Wspominałeś o jakimś facecie któremu odbiło na tyle, że wrzucał zdjęcia i twarzy i penisa, a potem powiedziałeś, że zaczynasz się zachowywać jak on (tak źle chyba nie jest).

Gość tye564654
ja sie probóje nie smiac z tego tematu , ale jest cięzko kto i kiedy powiedział ze wyzszy = automatycznie lepszy .? Einstein miał tylko 175 cm wzrostu i nie sądze zeby urodził sie od niego lepszy naukowiec w historii .

aaa o Krzyśka Ci chodzi...nie no do jego zachowania mi jeszcze b daleko, ale wiesz - on ma naprawdę problem bo ma 169, a ja mam 174 czyli jestem b wysoki:P tak serio to czasami widzę, że piszemy podobnie i po prostu trochę się boję bo jemu serio odwaliło ( sama przyznasz ) ale on jest jednak parę lat starszy i obawiam się, że w jego wieku mogę miec podobnie...jednak brak normalnego życia wpływa na psychikę nie da się ukryc. ale to nie kompleksy tylko stan faktyczny

Gość tye564654
ja sie probuje nie smiac z tego tematu , ale jest cięzko kto i kiedy powiedział ze wyzszy = automatycznie lepszy .? Einstein miał tylko 175 cm wzrostu i nie sądze zeby urodził sie od niego lepszy naukowiec w historii .

tye564654 - kotku, otwórz ciocię wikipedię, wpisz jego nazwisko i zobacz ile miałby dziś lat...w swoim pokoleniu na pewni nie był kurduplem. a wyższy = lepszy, każda kobieta to przyzna. może poza paskudą której żaden wysoki nie chce

oj sama się czuję za niska, a jakoś żyję. Poza tym niscy ludzie (lub Ci aż ZA wysocy) też mają partnerów i jakoś żyją.

:D moor przecież Ty jesteś kobietą, jakie Ty możesz miec problemy z powodu bycia niską. ktoś Ci kiedyś powiedział, że jesteś gównem bo nie masz kilku cm? niscy ludzie mają partnerów - konkretniej niskie kobiety i geje. ci za wysocy też bez problemu, choc trudno mi sobie wyobrazic jak facet może byc za wysoki

Gość aszynek
Ja bym nie chciał być wysoki . Jestem niski , ale moim zdaniem najlepszym wzrostem jest 180 cm dla faceta. Dlaczego nie chciałbym byc wyoki - musoałbym kupowac drozsze łózka ( drożesz = dłużesz) - wieksze ubrania - droższe . itd itp . Poza tym nawet w autobusie dla wysokiego nie ma miejsca na kolana . Bycie wysokim kosztuje wiecej pieniedzy niz niskim . Zwłaszcza ciezko byc wysokim w miesice , bo na wsi to moza spac na sianie , no i nie jest to trudniejsze .

Gość difidggdha
problem w tym, ze malo jest w Polsce mezczyzn wysokich (takich 1,80 m i wzwyz), przewazaja sredniego wzrostu i knypki, wiec wybiera sie to, co jest pod reka