Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepewny Bogdan

Dziewczyna, przyjaciółka i problem

Polecane posty

Gość Niepewny Bogdan
"Ktoś komu ona zaufała i sie zwierza tak? No, faktycznie to ktoś super uczciwy, zwłaszcza wobec niej " Chyba jak kogos ma to nie wylatują na księżyc. Ktos mógł widzieć, że się z kimś prowadza itp.

Gość Niepewny Bogdan
fsffsd a pie**ol tak dlaej mowiac dosadnie. mysl tak dalej a najlpsze lata sie uciekaja. zastnow sie co jest waznijsze. ty i twoje szczescie czy laska ktora po 2 latach nieumie zebrac sie na szczerosc i zwykła rozmowe a nie smsy. Dlatego chciałem wysłać smsa jak powie coś w stylu "nie mamy o czym gadac" albo coś podobnego to będe musiał ją olać.

Gość fsffsd
pograzasz sie, wyjdz i poderwij, a przynamije zagdaj do pierwszej laski co ci sie spodba. odrazu ci sie humor poprawi

Gość Niepewny Bogdan
fsffsd "pograzasz sie, wyjdz i poderwij, a przynamije zagdaj do pierwszej laski co ci sie spodba. odrazu ci sie humor poprawi' W normalnych warunkach nie miał bym z tym problemu, ale teraz jakoś nie mam najmniejszej ochoty.

Gość begiebe
jesli pogadasz z przyjaciolka to mozesz na 200% pewny, ze przyjaciolka jej to powtorzy :) jestem dziewczyna i wiem jak to dziala. ale ty myslisz ze ona chce do Ciebie wrocic? ja mysle, ze nie

Gość adrianna ***
Chyba jak kogos ma to nie wylatują na księżyc. Ktos mógł widzieć, że się z kimś prowadza :D taaa jasne a potem okaże się, że oprowadzała po mieście szwagra bo szukał prezentu dla żony :P

Gość Niepewny Bogdan
begiebe jesli pogadasz z przyjaciolka to mozesz na 200% pewny, ze przyjaciolka jej to powtorzy jestem dziewczyna i wiem jak to dziala. ale ty myslisz ze ona chce do Ciebie wrocic? ja mysle, ze nie To po co by mi zawracała gitare?

Gość adrianna ***
To po co by mi zawracała gitare? W jaki sposób ci tę gitarę zawracała? Bo napisała ci przepraszam? :O Wiesz co, zostaw tę laskę, zrobisz jej duzą uprzejmosc :D

Gość Niepewny Bogdan
W jaki sposób ci tę gitarę zawracała? Bo napisała ci przepraszam? Wiesz co, zostaw tę laskę, zrobisz jej duzą uprzejmosc No chyba wysyłanie kilku smsów dziennie na które nie ma żadnego odzewu to zawracanie gitary...

Gość adrianna ***
Ten talent do robienia z igły wideł i dzielenia włosów na czworo to u ciebie wrodzony czy nabyty?

Gość Niepewny Bogdan
adrianna *** "Ten talent do robienia z igły wideł i dzielenia włosów na czworo to u ciebie wrodzony czy nabyty?" Wydaje mi się że nabyty:D

Gość fsffsd
adrianna widze ze reprezentujesz miniej wiecej taki sam poziom dojrzałosci co była dziewczyna kolegi co zrywa smsem, a ma sie zapewnie za dojrzała kobiete koles. idz sie napij, pobiegaj, squasha pograc, czy cokolwiek, byle nie siedz tutaj

Gość adrianna ***
adrianna widze ze reprezentujesz miniej wiecej taki sam poziom dojrzałosci co była dziewczyna kolegi co zrywa smsem, a ma sie zapewnie za dojrzała kobiete a gdzie ty tu widzisz zerwanie sms-em w wypowiedzi autora? Przeoczyłam coś?