Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ertgrtgtgr

NAJLEPSZY WIEK NA ŚLUB I NAJLEPSZY WIEK NA DZIECKO- DAWAJCIE TYPY

Polecane posty

Gość ertgrtgtgr

chodzi mi o kobietę. najlepszy wiek na slub-23-25lat najlepszy wiek na dziecko-25-28lat

Gość ona94324243243243242
kobieta najlepszy czas na dziecko 16-25 na ślub 18-28 facet na bachora czas : 24-34 na ślub 20-27

Gość Sanders29
facet po 30-tce kobieta po 20-tce i lepiej nie przegapić

najlepszy wiek na ślub dla kobiety - 28 na dziecko - 30-36 najlepszy wiek na ślub dla faceta - 32 na zostanie ojcem - 33-38

"najlepszy wiek na ślub - jak się zakochasz i wiesz, że to właśnie TO najlepszy wiek na dziecko - jak poczujesz instynkt i będzie cię stać na zapewnienie godnego bytu dla swojego dziecka";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;--------------------------------------> Ja się zakochala wiedziałam ,ze to wlaśnie to....a ten skurwiel i tak mnie zdradzał.Ściema jak nic,nigdy nie wiesz i nigdy nie bedziesz kogoś pewien. Godny byt dla dziecka? co przez to rozumiesz????

godny byt dla dziecka - jest demokracja, dziś zarabiasz miesięcznie 6 tysi a za rok zarabiasz 600 zł i co ? urodzisz dziecko wtedy gdy zarabiasz 6 tysi a jak zarobek sie zmiejszy za 2 lata i jest nędzny to dzieciaka ukatrupisz ? NIGDY nie wiadomo jaki byt zapewnimy i co będziemy mieli