Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna dziewczyna

Podnieca mnie fakt, ze mezczyzna chce miec dzieci z kobieta.

Polecane posty

Gość dziwna dziewczyna

Moze dziwnie to ujełam, ale jesli facet pragnie miec dzieci z pewna kobieta to znak, ze kocha ja nad zycie. I to jest piekne. Ja np. do niedawna nie chciałam miec dzieci. Ale jezeli spotkałabym miłosc mojego zycia, która wybrala własnie MNIE, zeby sie rozmnozyc to oczywiscie urodziłabym mu dzieci. To jest bardzo niezwykłe.

Gość wiedzzzminn
chęć posiadania dziecka nie oznacza miłości do kobiety a raczej trzeźwą ocenę jej zdolności prokreacyjnych

Gość dziwna dziewczyna
nie wymyslaj. po co chłop chciałby miec dzieci z kobieta ktorej nie kocha?

Gość dziwna dziewczyna
mówie o normalnych facetach a nie ruchaczach do potegi.

Gość hejhej nocna pora
a ja właśnie boję się tego jak chłopak wspomina, że jestem kobietą z którą chce miec dziecko, dzieci, założyc rodzinę. Dla mnie, uczącej się jeszcze i bez doświadczenia zawodowego byłoby to brakiem ambicji itd. Nie wiem jak mam wytłumaczyc mu, że na to jeszcze za wcześnie. Faceci są tacy.. dumni

Gość dziwna dziewczyna
Ja oczywiscie mam na mysli facetów myslacych trzezwo czyli najpierw stabilizacja finansowa czyli stała praca i godne warunki mieszkaniowe a dopiero potem dziecko. Mieszkanie kontem u rodziców/tesciów+dorywcza praca i ciąża jest to dla mnie nie do pomyslenia 🖐️

Gość dziwna dziewczyna
kątem* :O sory.

Gość hejhej nocna pora
on chce rzucic studia, mimo, że niewiele mu zostało do końca i iśc do stałej pracy. Nie mogę zgodzi sie na cos takiego

Gość dziwna dziewczyna
Nie no bez przesady. Niech ukończy je a potem praca. Wytrzyma jakos, w koncu to chlop

Gość hejhej nocna pora
nigdy nie przypuszczałabym, żeby to facet tak bardzo pragnął dziecka. To aż podejrzane :(

Gość dziwna dziewczyna
to przychodzi z wiekiem:) odezwał sie w nim instynkt ojcowski

Gość dziwna dziewczyna
to znaczy u kazdego mezczyzny udziela sie on w innym wieku, u jednego szybciej a u drugiego pozniej

Gość hejhej nocna pora
patrząc na pary znajomych, dzieci u nich to są dosłownie wpadki. Wiadomo mi o tym, bo 'mężczyźni' na wieśc, że zostaną ojcami nie umieli sobie poradzic, z chęcią wzięliby nogi za pas i zostawili dziewczynę samą, z dzieckiem. Może to ja jestem niedojrzała?

Gość dziwna dziewczyna
a ile masz lat? jesli chce sie miec dziecko to obie strony musza byc do tego przekonane w 100%, jesli jedna strona naciska na druga to nie ma sensu. Albo jest sie gotowym albo nie

Gość hejhej nocna pora
20 :o

Gość hejhej nocna pora
Nawet nie wiem czy umiałabym byc dobrą matką. Z dzieciństwa mam zły obraz mężczyzn, ojca. Nie chcę powtórzyc błędu matki, nie chcę związac się z kimś, przez kogo mogłoby cierpiec moje dziecko. To chore :(

Gość hejhej nocna pora
co w tym podniecającego?

Gość Lisavietta
co za głupota

Gość Improwizacja
A ja tam bym chciał być ojcem. W sumie to nawet podnieca mnie fakt że kobieta chce być matką. Uważam to za bardzo naturalne takie wręcz instynktowne. Miłość jest bardzo ważna nie chodzi mi o zrobienie z kobiety worka do rodzenia dzieci i nawet gdyby ich nie mogła mieć pewnie bym pokochał. Dziwi mnie ze się dziwicie. To dziwne ze facet nie chce byc ojcem

Gość gość
Mnie jednak zszokowala pozytywna wiadomość dziś przed moim wyjściem do pracy gdy się dowiedziałam ze mój facet chce mieć ze mną dziecko. Aż się łezka w oku kręci na samą myśl o tym. Wg mnie to gdy facet ci mówi ze chce dziecka to znaczy ze mu zależy na wspólnej przyszłości i pragnie powiększyć rodzinę

Gość gość
Dzis kobiety to szmaty to nikt nie chce slubui dzieci

Gość gość
Nie prawda. Nie musi kochać kobiety żeby chcieć mieć z nią dziecko. Mój mnie nie kocha a dziecko chce.

Gość gość
Młode jesteście i głupie

Gość gość
Wasze odczucia są całkowicie normalne i naturalne. Obecnie 99% młodych kobiet tak ma.

Mój kuzyn 4 lata chodził z dziewczyną,byli zaręczeni, nagle poznał inną i po pół roku wziął z nią ślub ,urodziło im się dziecko ,niestety małżeństwo nie trwało długo bo po trzech latach poznał inną rozwiódł się z żoną i z obecną żyje bez ślubu, mają dwoje dzieci. Jak widać, czasami uczucia się zmieniają...

Gość gość
jestes zboczona