Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanipulowanymanipulator

Pytanie do kobiet, Jakbyście zinterpretowały takie zachowanie ?

Polecane posty

Olusia2103 stracic to mozna kogos z kim sie jest, Póki co to ja z nią nawet się nie spotkalismy razem, choc wiem że drugiego faceta takiego cięzko bedzie jej znalesc, wiesz nie chodzi mi tutaj tylko o wygląd, a raczej o to że mamy wiele bardzooo wiele wspólnych tematów zaineresowań pasji, dla mnie ona jest troche ideałem bo to taka przysłowiowa druga połówka, nie wiem co robic, czuje ze sie bede starał i nic z tego nie bedzie

Ines.k muszę przyznac że bardzo fajny jest twój pomysł chyba go zastosuje, ale jak nie bedzie reakcji to juz definitywnie dam sobie spokój

Gość Ines.k
w jakim jesteście wieku?

ona ma 27 ja 32

Gość istnieje opcja że ona
że ona gadając z Tobą w pracy po prostu zabija nudę a ty się nakręcasz gdyby faktycznie jej na Tobie zależało to zrobiłaby wszystko by być na tej imprezie z Tobą tym bardziej że wprost ją pytałeś o to czy idzie ....gdyby mnie facet o to spytał odebrałabym taki komunikat jasno: pyta mnie bo zależy mu na tym bym tam była

Gość Ines.k
.... może być też inna opcja, że podobasz jej się, bo skoro sama zagaduje (nie sądzę, że z nudów) i czeka, aż ją zaprosić gdzieś, a to że nie idzie na imprezę może być celowe - żeby dać Ci do myślenia - "nie idż chłopie na łatwiznę tylko zaproś mnie w końcu gdzieś" a może nie chce, żeby się w pracy ludzie dowiedzieli,że coś kręcicie! nie pomyślałeś o tym? nie przekonasz się jak nie wyjdziesz z propozycją spotkania :)

"istnieje opcja że ona" wiem przyznaje ci 100 % racji dlatego uważam że to bezsensu, a taki komunikat jest jasny jak słonce. Spytałem bo chciałem żeby tam była, powiedziała że nie bo ma inne plany czyli spadaj koleś posuwasz sie za daleko, nie mam ochoty z toba isc na piwko praca to co innego fajnie sie gadaj ale w moim zyciu prywatnym nie ma dla Ciebie miejsca. niestety tak to widzę w końcu napisał ktoś tak jak jest

Ines. K ale to dziwne zachowanie powiem ci to o czym ty piszerz dlatego kobiety często pozniej żałują że facet przestaje sie nimi interesowac, Czy wy sobie zdajecie sprawe z tego ile nas to kosztuje nerwów zdrowia i emocjonlanego angażu żeby umówic sie na głupi wypad do kina ? Myhślicie że nam to tak łatwo przychodzi ? i ta niepewność czy sie zgodzi czy będzie porażka :(

hmmm czyli rozumiem ze juz koniec czy ktos doda cos jeszcze ?

Gość Ines.k
nooo wiem, ale kobiety wolą pewnych siebie, silnych i zdecydowanych facetów :D i w tym cały problem, facet się czai, dziewczynę to zaczyna denerwować, sama nie zaproponuje.... facet się zniechęca i odsuwa, laska zaczyna żałować.... i tak w kółko. Też to przerabiam :/ też mam 27 lat i też pracuje w korpo, spotykam się teraz z chłopakiem z IT - tylko laski mają jeszcze takie przekonanie, że to facet musi zabiegać, a jak będzie za łatwo mu szło to szybko zrezygnuje, więc czasami specjalnie coś utrudniają, żeby facet musiał się starać - ja np. tak zrobiła i... niestety przegięłam , bo widzę jak się zdystansował :( ciężko jest wyczuć kobiecie też tą granicę, z jednej strony stara się być niedostępna z drugiej strony musi pokazać, że jej też zależy.... jakiś paradoks, też nie jest łatwo, uwierz :/ nie tylko Wy musicie się namęczyć...

Gość bo mnie zaraz strzeli
a ja mysle ze jednak miala plany i szczerze Ci o nich powiedziala czasem nie mozna czegos przelozyc

"bo mnie zaraz strzeli" oczywiście jest taka ewentualność, ale uważam że w takim przypadku powinna się mnie spytać jak było, czy byłem w ogóle, to się okaże jutro. Jeśli nic takiego nie powie, nie spyta to juz wiadomo co jest grane

Gość alonn alonn
a ja bym pomyslała, ze zwyczajnie mnie pytasz czy idę - bez podtekstów. To, ze powiedziała, ze ma inne plany nie znaczy, że jej się nie podobasz.tez bym tak odpowiedziała jakbym miała inne zajęcie. A czekałabym na konkrety. Tzn. zaproszenie na kawę poza pracą ;) Nie lubię niedomówień. Boje się rozczarowń i czekałam zawsze na gest faceta. Nawet jak wyłam nocami do księżyca z mi l ości do niego. Po prostu bałam się porażki. Proponuję wyłozyć kawę na ławę i to dosłownie ;)

"alonn alon" dzięki za opinię, ale im dłużej czytam coraz więcej postów tym mam większy mętlik w głowie. Najlepiej bedzie zobaczyc, troche obadac sytuację i wtedy po prostu zagrac w otwarte karty chyba nie ma co owijać w bawełne :( gorzej tylko jak się nie zgodzi, to będzie porażka na równej linii :(