Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego pytam się

Dlaczego tak wielu facetow marnuje sie, pozbawia sie przyjemnosci zyjac w samotn

Polecane posty

Gość IMO139902
nachalne 40 to lubi każdy prawiczek

Gość IMO13861
żaba Letycja "wszyscy już wiedzą, że lubisz nachalne 40stki" Zielona Żabo - ale nie wzięłaś pod uwagę konkurencji w postaci Mistrza Ironii Niezbędnej. A konkurencji tej, nawet JA nie sprostam. :P

IMO13861 "Innymi słowy - jest jeszcze nadzieja!" No więc kuj żelazo póki gorące! Chyba nie chcesz całe życie być samotnym pustelnikiem, który nigdy nie poznał kobiecego ciała (nawet tego nie najmłodszego)? :D

Gość Ty żelku jeśli kiedyś się
przed jakimś facetem rozbierzesz to też z cała pewnością mu nie stanie :D

"Zielona Żabo - ale nie wzięłaś pod uwagę konkurencji w postaci Mistrza Ironii Niezbędnej. A konkurencji tej, nawet JA nie sprostam. " zs-a coś dawno nie widać. może umarł?

Gość IMO13861
Drabino - widzisz jak masz dobrze? Całe życie było Ci dane poznawanie 'kobiecego' ciała. :classic_cool:

IMO13861 "Drabino - widzisz jak masz dobrze? Całe życie było Ci dane poznawanie 'kobiecego' ciała." Więc analogicznie-> Ty całe swoje życie poznajesz hmm 'męskie', a raczej 'chłopięce' ciałko.

Gość IMO13861
Drabino - wiem, ze trudno Ci to pojąć (z wiadomych względów), ale skala nie jest odpowiednikiem dojrzałości...tudzież doświadczenia. :P

Gość zastan
dlaczego w waszym mniemaniu prawik jest mniej męski?

Niby ciekawy i częściowo bliski mi temat, ale oczywiście po 10 minutach zmienił się w zlot monotematycznych prawiczków.

Krasnal, nie schodź z Luśki, tzn. z tematu Lucyny. :) Specjalnie dla Ciebie z rozkoszą wcielę się w rolę swatki i pomogę Ci zniknąć z listy prawiczków. A raczej Lucy przyłoży do tego rękę i nie tylko. :)

Gość Zuzanna Amelia !!!
17:44 [zgłoś do usunięcia] żaba Letycja "zs-a coś dawno nie widać. może umarł?" Nie licz na to

Gość IMO13861
Anito - jeśli chodzi o Lucynę, to poznawać można jej GŁĘBIĘ. "Wchodzi" się na Drabiny. :P

Gość Zuzanna Amelia !!!
A podobno o nieobecnych nieladnie jest mowic.

Gość IMO13861
I Zuzanna, tudzież jej podszyw, została wywołana specjalnym hasłem namiętności. Ach, ale ten Mistrz działa na samice! :P

IMO13861 "Anito - jeśli chodzi o Lucynę, to poznawać można jej GŁĘBIĘ. "Wchodzi" się na Drabiny." No tylko żebyś przypadkiem nie wpadł w tę otchłań rozkoszy. Potrzebujesz zabezpieczenia. :)

Gość myśl tajemnica_on człowieku
ten temat to typowe regularne kafe provo :O🖐️ jak to źli faceci powoduje że kobiety sa same :O🖐️ sami takie zakładaliśmy :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia !!!
nie mam swojego życia więc uświadamiam prawiczki na kafe !!! Wiecie iz jestem 30 letnią dziewicą ?!?

Gość Zuzanna Amelia !!!
Moj podszyw jest niemal jak moj cien. Nie sposob istniec bez niego. Jak zniknie to chyba zaczne tesknic.

Gość IMO13861
Bielyje Rozy "No tylko żebyś przypadkiem nie wpadł w tę otchłań rozkoszy. Potrzebujesz zabezpieczenia." Drabino! Nie mierz innych swoją miarą (:P )! Acz pomysł z asekuracją wyśmienity, chociaż nie użyję sprzętu grotołazów, jakbyś przypuszczała wiedziona doświadczeniem. :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia !!!
Hmmm czy stalo sie cos o czym ja nie wiem ?

Gość Zuzanna Amelia !!!
Byłam pewno iż to mnie rozdziewiczy IMO a nie tą szmatę !!!

Jest mi ciężko być samemu, ale myślę, że w moim przypadku to najlepsze rozwiązanie.

"Acz pomysł z asekuracją wyśmienity..." Naturalnie, moje pomysły zawsze są prima sort. Poza tym widzisz jak się o Ciebie troszczę. Chcę by w Waszym związku wszystko było dopięte na ostatni guzik. :)

Gość Wladimir sput
IMO taka mameja i bezrobotna albo stara biurwa jak Lucy Windsor w sam raz dla ciebie.