Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego pytam się

Dlaczego tak wielu facetow marnuje sie, pozbawia sie przyjemnosci zyjac w samotn

Polecane posty

Gość IMO13861
Bielyje Rozy "Ergo, młode prawiki mogą korzystać z tych 'darów'." Nie udawaj, że i stare panny nic z tego nie mają - ech, to oczekiwanie, co nie Drabino? :P

Chcę spotkać kobietę inteligentną, z poczuciem humoru, bystrą, towarzyską, otwartą. Ale gdzie ja taką mogę znaleźć, ?!? powiedzcie mi! To one często szukaja takich facetów i sądzą, że od nich niczego nie należy wymagać, dbają tylko o wygląd. Wiele słyszałem, że to mężczyźni niby zwracają uwagę tylko na wygląd, a nie na charakter! ale! przypominam...,że wspólczesne kobiety zdają się dbać tylko o swój wygląd fizyczny, zapominając o przebojowości.itd. no to się pytam, czym innym wy nam chcecie zaimponować?

"...dlatego plotkują..." Ale jak faceci kłapią dziobem, w tej dziedzinie zdecydowanie dorównują kobietom, a nawet czasem i przeganiają! :D

ani wygląd ani nik nie mówią o człowieku, liczy się moja osobowość i proszę na nią zwracać uwagę!!!;)

Gość wp.pl
Co fajnego jest w życiu z kobietą. Może i fajne jest jak possie kutasa ale bez tego da się przeżyć

...ale jak już plotkują to na poważne tematy....a poza tym ci co przesadnie plotkują to zwykłe zniewieściałe cipy!

Gość tak mówią nieudacznicy
wygląd mówi bardzo dużo o człowieku bo wygląd zależy od charakteru :O🖐️ ale ty jestes pewnie obmierzłym spaślakiem z męskim cycem :classic_cool:

IMO13861 "Nie udawaj, że i stare panny nic z tego nie mają - ech, to oczekiwanie, co nie Drabino?" Teraz się mówi 'singielki'. :P A poza tym ja niczego nie oczekuję w przeciwieństwie do Ciebie, no ale nie martw się przecież pomogę Ci zawalczyć o względy Lucyny. :)

opieram się na języku angielskim...MAN - człowiek , mężczyzna. no tu właśnie żartowałem ;)

Ja myślę, że kobiety zwracają uwagę na wygląd faceta, bo to im może podpowiedzięć jak gruby ma portfel.

Gość trafiony tłuścioch, zatopiony
:D🖐️ spadaj skwarku

Gość IMO13861
Bielyje Rozy "...pomogę Ci zawalczyć o względy Lucyny." Może masz rację. Kobiety lubią męskich-mężczyzn, a Ty z pewnością potrafiłabyś mnie tego nauczyć (Pomimo, żem Krasnal)...na własnym przykładzie oczywiście. :P

IMO13861 "Może masz rację. Kobiety lubią męskich-mężczyzn, a Ty z pewnością potrafiłabyś mnie tego nauczyć (Pomimo, żem Krasnal)...na własnym przykładzie oczywiście" No z pewnością mój wzrost jest bardziej męski od Twojego- to nie ulega wątpliwości. Och, co za czasy, że to kobiety muszą wkładać spodnie i nauczać 'mężczyzn' jak postępować. :D

Gość IMO13861
Bielyje Rozy "Och, co za czasy, że to kobiety muszą wkładać spodnie i nauczać 'mężczyzn' jak postępować." Nie każda tak potrafi - tylko tym, które posiadają w sobie zmysł męskiego drapieżnika (i jego fizys :P ) uda się ta sztuka. :D

Gość Gerttalt
Bielyje Rozy Bóg także wiedział co robi dając kobicie po 30-stce zwiększone libido, jednocześnie obniżając je samcom w tym że wieku." a po 40-ce dając samcom ciągłą zdolność do wielokrotnego poligamicznego współżycia z róznymi samicami, a samicom minimalizując stężenie hormonów do minimum. i wycofując je z życia seksualnego. żaden z kobiecych hormonów, nie daje kobietom tak silnego popędu seksualnego, jaki daje facetom testosteron. Hormony żeńskie wywołują potrzebę opiekuńczości, czułości. Od czego faceci są dalecy Testosteron występje u kobiet po 30-ce, ale w ilościach śladowych, gdyby było go tyle, ile u facetów, wówczas by one miały wąsy i łysiały, dlatego nawet po 30-ce maja go w minimalnych ilościach. Duża ilośc hormonów żęńskich po 30-ce daje kobiecie możliwości zajścia w ciązę, co nie przekłada się na ich drastyczne zwiększanie popędu. Wiele kobiet po 30-ce mimo olbrzymiej dawki estrogenów we krwi nie moze osiagnąć oragazmu pochwowego. A mankamenty ciała, jak brzydkie piersi, otyłość czy rozstępy, wywołują wstyd przed partnerem, kompleksy i powodują wycofanie się z życia seksualnego. Nawet najwyższa dawka hormonów kobiecych nie uczyni brzydkiej kobiety pękna 30-ką. Więc z udanego zycia erotycznego nici.

IMO13861 "Nie każda tak potrafi - tylko tym, które posiadają w sobie zmysł męskiego drapieżnika (i jego fizys ) uda się ta sztuka." A jaką Ty masz fizys? Jeśli zniewieściałą to sporo czasu upłynie zanim uformuje z Ciebie coś na kształt mężczyzny, bo nie oszukujmy się Ty nim NIGDY nie zostaniesz. :)

Gość Anormalna Forma Latająca
Ten Imo jest chory to on pisze te chore tematy jako Offerma

tylko już nie wsponinajcie o seksie, bo mi juz sie żygać chce.. A propos! - ceny w burdelach spadły...

Gość IMO13861
Bielyje Rozy "...sporo czasu upłynie zanim uformuje z Ciebie coś na kształt mężczyzny, bo nie oszukujmy się Ty nim NIGDY nie zostaniesz." W tym wypadku NIE ma szansy, aby uczeń PRZERÓSŁ mistrza. :D

Gość jaroslawe-84
" Powiedzcie, co kobieta może zaoferować mężczyźnie waszym zdaniem? " jedynie dziurę i to często jak wiadro :O🖐️

Gość bez przesadyyyy
Pielucha co facet może zaoferować kobiecie? tylko nie wspominaj o kasie, bo mi się rzygać chce🖐️

Gość IMO13861
jaroslawe-84 "jedynie dziurę i to często jak wiadro" Drabina! Wołają Cię! Przy okazji weź Ike ze sobą. :P

Gość fgvdfsgdfg
lekoman z włośnicy To znacznie zwiększa szansę tych, którzy mają jaja i potrafią zagadać do normalnej dziewczyny na ulicy. jeżeli laska się brzydzi twoją twarzą, to żadna odwaga ci nie pomoże. Jeżeli będziesz miał odwagę zagadac to zostaniesz spławiony i potraktowany jak zero i śmieć.

będeęchciał zjeść, pojde do restauracji, będę chciał wyprac spodnie pojde do pralni, bede chcial seksu, pojde do burdelu, bede chcial kasę, pojde do banku, będę chciał pogadać, pojde do kumpli,,,no po co te kobietyu?. Pytam!..Co macie do zaoferowania?!? pytam was!

A poza tym Krasnalu jesteś dla mnie 'dużym' wyzwaniem, nie wiem co ja zrobię żebyś w końcu zmężniał, ale postaram się coś wymyślić, wszak bardzo zależy mi na tym, żeby Luśka wzięła Cię pod swoje skrzydła. No nie mogłabym sobie wyobrazić lepszego scenariusza dla Ciebie. :D