Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego pytam się

Dlaczego tak wielu facetow marnuje sie, pozbawia sie przyjemnosci zyjac w samotn

Polecane posty

Gość IMO13861
Bielyje Rozy "nie wiem co ja zrobię żebyś w końcu zmężniał" Nie stawaj blisko mnie? :P

Gość jaroslawe-84
" Drabina! Wołają Cię! Przy okazji weź Ike ze sobą. " ta też luźna? :O

Gość IMO13861
jaroslawe-84 "ta też luźna?" Tutaj same 'luźne' babki. :P

IMO13861 "Nie stawaj blisko mnie?" Ok, będę uważać żeby na Cienie nie nadepnąć. A tak przy okazji jeśli chcesz poderwać kobietę albo Luśkę (:P) to przede wszystkim musisz zainwestować w szczudła. :)

Pielucha "jakbym chciał kobietę do seksu, to najpierw bym się przeniósł do Brazylii.." Czemu akurat Brazylia?

Polki nie nadają się do seksu! nie maja wyczucia rytmu, są oziębłe albo niezrównoważone i postrzelone ;P eh, my Polacy mamy trudny żywot ;P

IMO13861 "Tutaj same 'luźne' babki." Mhm, a co robisz za Kafeteryjnego badacza, że znasz wszystkie zakątki? Nawet te niedostępne?

Gość badam wyszkie kafeterianki
za pomocą prowokacji.

Gość IMO13861
Bielyje Rozy "...eśli chcesz poderwać kobietę albo Luśkę ( ) to przede wszystkim musisz zainwestować w szczudła." Dobrze, że tylko szczudła, a nie jeszcze karmę dla kotów i zestaw alpinistyczny. :P

Gość IMO13861
Bielyje Rozy "Nawet te niedostępne?" Nie tyle co niedostępne, a wzgardzone. :P

IMO13861 "Dobrze, że tylko szczudła, a nie jeszcze karmę dla kotów i zestaw alpinistyczny." Bez przesady... Jeśli jakiś 'Mruczek' by Cię nie polubił to i owy zestaw alpinistyczny stałby się automatycznie zbędny. :D

nie rozmawiam o swoich kobietach i seksie z nimi bo mam dla nich szacunek i nie jestem cipą, żeby plotkować

Pielucha "nie rozmawiam o swoich kobietach i seksie z nimi bo mam dla nich szacunek i nie jestem cipą, żeby plotkować" O proszę, a byłam pewna żeś prawik! W końcu tyle w tym jednym temacie żali wylałeś, że mogłeś sprawiać wrażenie 'czystego'. :)

Gość IMO13861
Bielyje Rozy "Bez przesady... Jeśli jakiś 'Mruczek' by Cię nie polubił to i owy zestaw alpinistyczny stałby się automatycznie zbędny." Niby jak? Może "Mruczek" pokazałby mi JAK się wspinać? :P

Gość IMO13861
Pielucha "a ja się wtrącam do tego czy jesteś dziewicą?" :classic_cool:

IMO13861 "Niby jak? Może "Mruczek" pokazałby mi JAK się wspinać?" Nie zrozumiałeś, jeśli "Mruczek" by Cię nie polubił to jego właścicielka też, więc nici ze wspinaczki. :classic_cool:

'''moim zdaniem to one wszystkie traktują Cie jako kolegę, z tego co wiem to z laskami nie wystarczy tylko pogadać. Albo jej pokażesz, że jesteś samcem alfa, albo będzie kolegą, albo co gorsza koleżanką. Żebyś źle nie zrozumiał - samcem alfa nie oznacza, że musisz być chamem z pod bloku który spuszcza wpier*dol napotkanemu przechodniowi ;) Kobietom nie zostawia się tzw wolnego wyboru - ona ma czuć, że ją "bierzesz". Ona chce czuć, że nie ma wyboru. Z tego co kojażę one to to lubią ;)''' - cytuję forumowicza Czy to prawda???

Gość IMO13861
Bielyje Rozy "Nie zrozumiałeś, jeśli "Mruczek" by Cię nie polubił to jego właścicielka też, więc nici ze wspinaczki." "Mruczka" zawsze można przekupić (Na przykład Arszenikiem!), pytanie tylko brzmi - czy się opłaca. :classic_cool:

"Czy to prawda???" Niby co? Że kobiety lubią być brane przez męskich mężczyzn? No tak, prawda. Coś jeszcze?

Już wiem dlaczego na niektórych facetów mówi się 'cipy' . To kobiety w męskim ciele