Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stev

prawiczki nie mają dziewczy bo nie robią pierwszego kroku

Polecane posty

można to tłumaczyć tym że to ludzie honoru i nie będą sie pierwsi poniżać

Gość Zuzanna Amelia !!!
Tlumaczyc to mozna czym sie chce. Prawdziwym powodem jest brak odwagi i lek przed porazka.

Gość wp.pl
Po co robić pierwszy krok kiedy nie jest się wystarczająco odpowiednim

Gość prawiczki nie majądziewczyn
bo sa no-lifami i nieudacznikami. Gdyby tacy nie byli to by robili pierwszy krok bo byliby normalni. Koledzy, koleżanki normalny rozwój 🖐️

Gość Horacy Bułecka- McTzytzeck
nie pozwala im najlepsza kochanka, Renia Rączkowska.

wp.pl "Po co robić pierwszy krok kiedy nie jest się wystarczająco odpowiednim" Tak usprawiedliwiasz swoje niskie poczucie własnej wartości.

porażka = poniżenie, dziewczyny nie na ogół nie lubią spokojnych, ustatkowanych kolesi, wolą dresów którzy będą w stanie dostarczyć im wrażeń, np. dać w ryja jak zupa będzie za słona

Gość jeois
bzdury , Ja jestem prawiczkiem .Laski mnie często w życiu podrywały i oferowały randki, ale zawsze odmawiałem . Dlaczego ? przez psychike , niesmiałosc itd.

Gość wp.pl
Moje poczucie wartości jest odzwierciedleniem prawdy

Gość Horacy Bułecka- McTzytzeck
a może miekka faja?

Gość jeois
uważam że jestem beznadziejny i nie mam dziewczynie nic do zaoferowania . Ggdybym miał jakąs to by sie tylko ze mną męczyła .

ja czuje sie wartościowy to i dlatego pierwszy niezagaduje bo po co sie narażać na pośmiewisko i odrzucenie

Gość IMO13861
jeois "bzdury , Ja jestem prawiczkiem .Laski mnie często w życiu podrywały i oferowały randki, ale zawsze odmawiałem . Dlaczego ? przez psychike , niesmiałosc itd." Cześć Wiara! Poznałeś już swoje miasto? :classic_cool:

"porażka = poniżenie, dziewczyny nie na ogół nie lubią spokojnych, ustatkowanych kolesi, wolą dresów którzy będą w stanie dostarczyć im wrażeń, np. dać w ryja jak zupa będzie za słona" Na szczęście są tacy specjaliści jak Ty co wszystko rozgryźli :)

Gość czemu niska samoocena
taki typ bez kolegów bez hobby siedzacy cały wolny czas na kafe nie imprezujacy-wychodzacy wygladajacy w najlepszym razie na sredniaka to niby co on soba reprezentuje, że ma miec wysoką sammocenę i kobiety mają się nim interesowac i zgadzac się na randki? :D

taki typ zapewnia spokój i bezpieczeństwo, oglądanie tv i spacery po lesie też są formą rozrywki

Gość wp.pl
Dlatego należy się z tym pogodzić. Bo tu nie chodzi o brak pewności siebie bo brak pewności siebie wywodzi się z braku dobrego wyglądu i obeznania z dziewczynami

Gość IMO13861
Stev "..spacery po lesie też są formą rozrywki" Tomek? :D

jak los da to nie długo będe miał dziewczyne to coś więcej wam doradze

Gość wp.pl
jestem Tomkiem z Sopotu i wróciłem na kafe z psychoforum gdzie mam nick dydymus :)

Gość wp.pl
po za tym wszyscy zdrowi ?

narazie należy spokojnie czekać i sie nienarażać, nawet nie spostrzegniecie sie, kiedy to na was przyjdzie kolej i los Wam da szanse na dziewczyne

Gość tylko stev nie pisał
że jest z sopotu :classic_cool: nauczył sie kłamać? :D :classic_cool: jeszcze trochę i pójdzie na dziffki

brnijcie dalej w te swoje insynuacje, ja natomiast czekam na spotkanie z dziewczyną, to będzie pierwsza randka w życiu

Gość stevuś ale się postarałeś
http://www.google.com/search?q=dydymus+psychoforuml&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a#sclient=psy-ab&hl=en&client=firefox-a&hs=r9C&rls=org.mozilla:pl%3Aofficial&tbm=dsc&source=hp&q=Dydymus+site:psychologia.apl.pl&pbx=1&oq=Dydymus+site:psychologia.apl.pl&aq=f&aqi=&aql=1&gs_sm=e&gs_upl=3042l3920l3l4142l5l5l0l0l0l3l442l1359l0.1.0.1.2l4l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=ba1579b3058242b6&biw=1440&bih=770

trzeba być cierpliwym, ja miałem taki kryzys że chciałem stracić godność w ten sposób, ale naszczęście dałem rade i teraz czeka mnie nagroda w postaci normalnej dziewczyny

Gość ewidentnie tomuś
nikt inny takich słów i zdań nie używa :O