Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stev

prawiczki nie mają dziewczy bo nie robią pierwszego kroku

Polecane posty

to już nasza prywatna sprawa, ciesze sie na to spotkanie, mimo tylu przeciwności w końcu dojdzie ono do skutku

z Tomkiem rozmawiałem na @, moge napisać tyle że żyje, no i nie wiem czemu na kafe nie pisze

Gość IMO13861
Zielona Żabo - masz zapędy "samobójcze"? :P

"Tak usprawiedliwiasz swoje niskie poczucie własnej wartości." Pierdolenie. Jak by się podobał to już by go panna z tego niskiego poczucia wyleczyła. Piszą tu laski tych co po-uzależniani są od różnego rodzaju gówna i jakoś nie przeszkadzało im to się z nimi związać. Mało tego! One dalej chcą z nimi być.

"Darker - ale on akurat miał szansę na pannę, tylko spieprzył." Szansę to i ja miałem ale nie chciałem pensjonatu wynająć w górach.na pierwsze spotkanie.

ta moja jest wartościowa i bardziej ceni sobie samo spotkanie ze mną niż otoczke, czuje że możemy zostać parą

To widać, że Darker latał za blacharą. A mówił, że taka porządna niby i inna.

teraz już jestem gotowy mentalnie na spotkanie, dużo pisaliśmy ze sobą od tej pierwszej niedoszłej randki, widocznie wtedy to jeszcze było za szybko

Ja czuję, że mogę wiele osiągnąć. Kasa jeszcze by mi dodała pewności siebie w działaniu i mógłbym zdobyć wymarzoną dziewczynę.

Stev - no to powodzenia :) Jak się nie zraziła. Nie zraziła się jak ją wystawiłeś, a to juz dobry znak. Looo - to marsz do pracy.

No, w centrum mojego miasta jest taki jeden, już raz się o niego potknęłam...aż ma się ochotę dać mapkę do urzędu pracy.

Gość jak tacy psychiczny ludzie
moga wolno lazic po swiecie? przeciez to sie w pale nie miesci :O

musze jej sie podobać skoro dała mi drugą szanse, chyba poznała sie na mnie że ja z tych dobrych, spokojnych facetów

Gość Zuzanna Amelia !!!
Stev - chwal dzien po zachodzie.

historia to rozdział zamknięty, to będzie można po latach wspominać, trza patrzeć w przyszłość i nie popełniać tych samych błędów

Trzeba robić pierwszy krok, ale trzeba go robić odpowiednio. I czasem trzeba więcej niż jednego kroku. A zresztą Ty Stev akurat go nie zrobiłeś, tylko ona.

Gość Zuzanna Amelia !!!
No i punkt dla niej. Wie czego chce i umie to sobie zdobyc. Swietna reklama ze kobiety powinny same wykazywac inicjatywe a nie czekac az sie wszystko samo zrobi. Ja jej zycze zeby sobie Steva okrecila wokol malego palca jesli taka jest jej wola.

Gość luuzer
Noszę wąs typu mein fuhrer

Gość offerma.,
Patrzcie co o mnie pisza lemingi Lollaaaaa 50 minuty temu Looooser to z tej calej desperacji zaczal juz rowazac jak to dobrac sie do pitki wlasnej matki jako wzorca niby kobiety looooserku 3 godziny temu Looooser to placze podczas wytrysku Lollaaaaa 3 godziny temu Looooser to handluje swoja sperma na wschodnim rynku