Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stev

prawiczki nie mają dziewczy bo nie robią pierwszego kroku

Polecane posty

telefon dotykowy "nie ubieraj koszule bo to wieśniackie..." Znalazł się 'dizajner'... telefon dotykowy "bluza też nie, lepiej już sweter..." ... turecki w romby.

Gość IMO13861
Reasumując: -Dzinsy -Marynarka -Sweter pod marynarkę -Adidaski, czy półbuty? -Nieogolona morda :D Kafeteria. :D

Gość Delfin Pelikan Pantera
Ważne żeby buty były czyste i paznokcie

"Ważne żeby buty były czyste i paznokcie " no pewnie, po co ma chłopak wodę marnować na całościową kąpiel, skoro nie wiadomo, czy to ta jedyna :D :P

ale wy dziwni jesteście...napisałem że lepiej założyć sweter zamiast marynarki i koszuli a nie kuzwa sweter pod marynarke ale gamonie z was...ja pitole

Gość IMO13861
Bielyje Rozy IMO, a jak Ty ubierasz się na randki? A Ty? :classic_cool:

Gość na pewno nie w takich
bo na takie to cie nie stać 🖐️

Gość IMO13861
imo karle 🖐️ "tak jest modnie" Jest modnie. :P Góra całkiem dobrze (oczywiście jeśli to nie przeklęta wełnianka. :P ). Dół..raczej ciemne spodnie...i proste nogi. :D Buty? :(

Gość imo karle [czesc]
wiesz, że ciemne spodnie uparcie noszą osoby z zaburzeniami w sferze seksualnej? Teraz niech prawiczki się przyznają który z nich chodzi prawie wyłącznie w czarnych spodniach 🖐️

Gość IMO13861
imo karle 🖐️ "wiesz, że ciemne spodnie uparcie noszą osoby z zaburzeniami w sferze seksualnej?" Ale ciemne 'rurki' już się nie liczą. :D

Looooser "Takie trampki kosztują pewnie z 19,99 zł w Lidlu." O ile to nie Conversy. imo karle 🖐️ "wiesz, że ciemne spodnie uparcie noszą osoby z zaburzeniami w sferze seksualnej? Teraz niech prawiczki się przyznają który z nich chodzi prawie wyłącznie w czarnych spodniach" Co za głupoty.

Gość luuuzer
- adidasy - czarne dzinsy - bluze z kapturem - czarna kurtke

Gość luuuzer
Jestem niczym Lord Vader :classic_cool:🖐️ Przystojny i mroczny jak Edward ze Zmierzchu :classic_cool:🖐️

Jeansy bez plam, koszula, bluza, kurtka np. sztruksowa czy z materiału, na zime alpinus i taka kurtko-płaszcz, buty męskie, nie jakieś białe z dużymi językami czy trampki na wf.

IMO13861 "Jest modnie. Góra całkiem dobrze (oczywiście jeśli to nie przeklęta wełnianka. ). Dół..raczej ciemne spodnie...i proste nogi. Buty?" Spadaj podszywie, prawdziwy IMO się na niczym nie zna. :)

Gość Delfin Pelikan Pantera
Ja mam ładne buty z Tesco za 79 zł