Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronka2716

kosmetyki oriflame

Polecane posty

Gość biedronka2716

Co sadzicie o produktach oriflame. Znajoma prowadzi sprzedaż. Nie ukrywam, że kilka razy rozczarowałam się: - błyszczyki, biżuteria, tusze. Ale również jestem zadowolona z kremów: ecollagen 3d, diamont. Jakie są Wasze opinie?

Gość ...ot..co...
oriflame i avon to jeden wielki syf :O kto to jeszcze kupije?!

Gość biedronka2716
No właśnie ja. Jakoś nie potrafię odmówić...

Gość ...ot..co...
szkoda kasy na te kosmetyki. lepiej dolozyc pare zl i wybrac produkty dobrych marek. chociaz w porownaniu z jakoscia kosmetykow z avonu czy oriflame to uwazam, ze ich ceny sa zdecydowanie wygorowane

Gość biedronka2716
Co do tej taniochy, nie powiedziałabym. Krem - ok 100 zł

Ja jestem konsultantką avon i oriflame Dużo osób to kupuje Ja tylko niektóre rzeczy - balsamy, żele itp. Wcale nie syf Zależy jak dla kogo Owszem na kafe sami milionerzy i kupują mydło wysadzane cyrkoniami:P A papier do dupy na zamówienie:P

Oriflame ma lepsze kosmetyki I drozsze co za tym idzie PS: AVON i ORIFLAME to tez kosmetyki MARKOWE jakby ktos nie wiedział

Gość biedronka2716
Ja uważam, że nie jakoś specjalnie drogie, ale za tę cenę kremu kupię np vichy

Gość biedronka2716
Kiedyś kupiłam biżuterię - perełki, niestety nie pamiętam ceny coś ok 40 zł. Były na gumce...

Wszędzie zdarzają się buble Ja np. nie potrafię sobie nic adidasa kupić bo wszystko to szajs Tak samo te kosmetyki JEdne dobre inne super a jeszcze inne badziew TAk jest wszędzie

Wiesz Owszem AVON sprzedaje bo jest na to popyt Ale jakościowo oriflame są duzo lepsze Ale tak jak pisałam np. żele avon są dobre

Gość biedronka2716
podkład gordani - jak dla mnie fatalny, po dwóch godzinach po prostu go nie ma. Polecam isa dora - sprawdzony. Posłucham chętnie rad - co do wyboru kremu: cera "dojrzała" mieszana, raczej bez skłonności alergicznych

Gość biedronka2716
Dziękuję. Ten scheller - brzmi interesująco. I bardzo atrakcyjna cena

Gość ewkamarchewka22
A dla mnie własnie ten podkład jest genialny i w sumie nie kupuje nic innego tylko to. Idealnie dopasowuje sie do mojej karnacji. Jak dla mnie to jeden z najlepszych kosmetyków.

Gość gdahgda
ja polecam z oriflame: tusz wonder lash - najlepszy tusz jaki mialam! wody perfumowane sun, moon i eclipse- jedyne trwale zapachy jak na ta badziewna firme a z avonu krem z ogorkiem i olejkiem herbacianym do tlustej skory - fajnie nawilza i nie zapycha

Gość ilona25
Niektóre kosmetyki Oriflame bardzo lubię inne mniej, prawie z każdego katalogu coś kupuję. Jakoś bardziej przypadły mi do gustu niż te Avonu. Wszystkie katalogi przeglądam na blogu http://www.mojoriflame.pl/

Gość ikibknbvnvb
Avon to syf!!!! Byłam na targach kosmetycznych w katowicach i specjalistki nie polecały tych kosmetyków nikomu. Tam jest tyle chemii ze balabym sie jakikolwiek krem tej firmy nalozyc na twarz. Oriflame to nieco wyzsza polka w stosunku do Avonu, kosmetyki są lepsze jakościowo. Miałam kiedys krem do twarzy Oxygen i bylam z niego mega zadowolona.

Gość mimiruuu
Tusze i inne kosemtyki kolorowe sie nie nadaja. Tusze szybko schna i spadaja z rzes, kredki...chyba swiecowe:D Pomadki, blyszczyki albo nie zgadza sie kolor, a jak sie zgadza to jakosc mega slaba. Balsamy nawilzajace nie nawilzaja, kremy do rak- porazka. Maski, do wlosow, odzywki na koncowki- duppa. Tylko niektore wody sa calkiem niezle, niektore maja dosc oryginalny zapach i niezle sie trzymaja. To byloby na tyle, jesli chodzi o oriflame.